תופעה חדשה

תופעה חדשה

שלום, הילד שלי בן שנה ו10 חודשים והוא נכנס לראשונה לגן. הוא עדיין בתהליך הסתגלות- יש קצת בכי בבוקר. התחילה תופעה חדשה- הוא כל הזמן רוצה להסתובב עם הנעליים שלו בבית וצורח שנשים לו אותם, אם אנחנו לא מסכימים אז הוא לוקח אותם ביד ומחזיק אותם. יש למישהו רעיון ממה זה נובע.

קודם כל אם נמצאים סתאאם בבית

ולא לפני שינה אז מה הבעיה לנעול לו אותם אם רוצה אולי הוא פוחד שיקחו לו אותם כמו שלוקחים משחקים בגן והוא יודע שהם שלו אז הוא רוצה אותם קרוב אליו אולי הוא מגלה את מה זה להיות רכושני מאד מתאים לגיל בכל מקרה לא צריך לצרוח בשביל זה תנעלו לו שאפשר ולפני שהוא הולך לישון תחביאו אותם ותסבירו לו שהם יחכו לו באותו מקום בבוקר

אילתית 2

New member
אצלנו קרה ועוד קורה לפעמים....

לא תמיד ולא יום יומי אבל יש לשובב העקשן שלי הרבה פעמים שלא רוצה להוריד נעליים...וגם אם בבית מהרגע שהגענו לבית מהגן הוא עם הנעליים (אציין שהוא בגן פרטי ולרב בגן הם יחפים ומורידים נעליים לרב אני מגיעה שמה לו נעליים והולכים הביתה..ואז הוא לא רוצה להוריד אותם אבל יודע שבערב הולכים למקלחת ולישון - זה בלי נעליים! אצלנו תאמת זה התחיל מהרגע שקיבל את הקרוקס...עם הסנדלים זה לא קורה.. לא נראה לי משהו מיוחד חבל להתעקש לא רוצה להוריד לא צריך...אח"כ יוריד לבד לרב אני אומרת לו כמה נעים להיות בלי הנעליים..ומראה לו שאני ואחותו יחפות...אבל זה לא מעניין אותו שיהיה ככה ממש לא צריך להתעקש..

טלטל78

New member
לא הייתי נלחצת מזה...

נחכה ונראה לאן זה הולך... תעדכני

למעלה