תוספת פשוטה - לריבה שעשיתי

3טוטי

New member
תוספת פשוטה - לריבה שעשיתי

עשיתי אתמול ריבה נפלאה מתוקה - מרירה מתפוזים סיניים. באים אלי אורחים ב - 2030. האם יש משהו מתוק, בהכנה פשוטה, קלילה ממוצרי יסוד שאפשר לטפטף עליהם את הריבה לאיזה פתיח מתוק... נשמע בקשת בזק... אם יש מה טוב.. ואם לא - לא קרה כלום אשתמש בהצעות להזדמנות של זמן.. תודה מראש
 

wan

New member
פנקייקים קטנים ובשרניים ותה עם נענע

 

Rebeccan

New member
פנקייק נשמע מצוין, אפשר גם טוסטים

חמים וטריים, ולהגיש ליד עם חמאה אפשר סתם פשוט להגיש עם לחמים טובים, גבינה טובה - הולך מצוין עם המרירות של הריבה... וגם זיתים. אני אוהבת זיתים עם ריבה, ואני לא מוזרה בענין הזה. יש הרבה אנשים שטעים להם המתוק מתוק עם משהו ששובר מתיקות. פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם
 

3טוטי

New member
ריבת תפוזים סיניים - מתכון

קטפתי מן העץ, 2 ק"ג תפוזים. שפתתי סיר עם מים המכסים את התפוזים והרתחתי. שפכתי המים והרתחתי שוב. כך 3 פעמים , כל פעם עם מים טריים חדשים.. תהליך זה מוציא מן המרירות של התפוזים. לאחר מכן שפתתי מים כגובה התפוזים. על כל 1 ק"ג תפוזים שפכתי 1 ק"ג סוכר (זו ההוראה הבסיסית,אני שמתי קצת פחות מ - 1 ק"ג) ובישלתי על אש נמוכה - בינונית. כאשר כף שמכניסים למי הריבה הופכת לדביקה - הריבה מוכנה. יש לעקר מיכל זכוכית ולשפוך הריבה לתוך המיכל כולל התפוזים. טעם = מיליון דולר. בהצלחה.
 
למעלה