תונה אזרחית בקפריסין - מה צריך ?

michal24

New member
תונה אזרחית בקפריסין - מה צריך ?

היי בננות כמו שכבר כתבתי, אנחנו בעניין של חופה רפרומית, ואח"כ אזחריים בקפריסין. מישהי יודעת מה צריך כדי להתחתן בקפריסין ? צריך להירשם, כמה זמן מראש, כמה זה עולה, כל מידע יעזור, אנחנו ממש לא יודעים על זה כלום עדיין תודה :)

l a p a

New member
בערך כחודש מראש

בעיקרון צריך להגיש את כל הניירת 2-3 שבועות לפני יום הטקס (תלוי בחברה). זה לא כולל צילומי המסמכים ותרגומים (אם החברה לא דואגת לזה) ולטרטורים שונים - אז אני מניחה שבסה"כ זה יקח כחודש. בעניין העלויות - צריך לעשות השוואת מחירים. פשוט להיתקשר לחברות (באינטרנט מוצאים המון) ולשאול מה יש להן להציע וכמה זה יעלה. לרשום הכל, כמובן. המחירים מאוד שונים: אפשר להזמין מהם גם את כרטיסי הטיסה + מלון, או רק חבילת טקס נישואין. בקיצור - תתקשרו, תשאלו, תרשמו, תספרו, אינטרנט אינטרנט. לא רגוע העניין. לדעתי המלצות ממי שכבר היה שם זה מצוין, אבל עדיין כדאי לעשות השוואות מחירים. בקשר לתמצית רישום ממשרד הפנים שבטוח תצטרכו - אפשר להזמין דרך האתר שלהם, וזה מגיע תוך יומיים בערך בדואר הביתה. חינם.

דינגומט

New member
האם קראתם את המאמר שלי בנושא?

היכנסו ל"מאמרים" למעלה בפס הקישורים הכחול, אח"כ בצד ימין ל"מידעון". יש שם מאמר שלי בנושא נישואים בקפריסין, שדיי ממצה הכל.

למעלה