תוכנת ה bt מפילה את הראוטר ..

Whisky Bar

New member
תוכנת ה bt מפילה את הראוטר ..

שלום לכולם, בזמן האחרון (כמה חודשים) יש לי בעיה מוזרה . משום מה הפעלה של bt גורמת להפלת הראוטר . כמה דקות אחרי שאני מפעיל את תוכנת ה bittorent אני : 1) לא מצליח לגלוש בדפדפן לשום אתר . 2) לא מצליח להיכנס לראוטר דרך הדפדפן . 3) פינגים לכתובת של הראוטר מקבלים timeout 4)המחשב הנייד לא מצליח להתחבר לראוטר . 5)מחשב נוסף המחובר לראוטר מאבד תקשורת . ומראה את אותם סימנים . הדבר היחידי שעובד הוא ה bt . למרות שאני מוכרך לציין שהוא לא מוריד כמו פעם . ניסיתי להבין מה יכולה להיות הבעיה שתגרום לכך : 1)בעיה במחשב - לא נראה לי הגיוני . גם אם המחשב שמריץ את ה bt , נגיד שהוא מקבל עומס יתר .. זה לא צריך להשפיע על שאר המחשבים . 2)בעיה בראוטר - ובכן , בהתחלה היה לי ראוטר edimax דגם br-6504n . ראוטר יחסית חדש (שנה וחצי ) . למרות זאת , החלפתי את הראוטר לראוטר של בזק , dlink 2760u . אחרי שגם הוא עשה בעיות , התקשרתי לתמיכה ואמרו לי לנסות להחליף אותו . החלפתי (לאותו דגם ), ועדיין יש בעיות . 3)בעיה בתשתית . ובכן , הייתי ב hot ועברתי לבזק . עדיין אותם בעיות . הדבר הכי הגיוני הוא בעיה בראוטר , אבל לא יכול להיות ש 3 ראוטרים מקולקלים . דבר נוסף , אחרי שאני סוגר את תוכנת ה bt לוקח לרשת כ 5 דקות עד שהיא חוזרת לעבודה רגילה . אחרי שהרשת מתאפסת על עצמה , אני נכנס ללוגים של הראוטר ויש שם הרבה שורות כאלה : kernel: printk: 173 messages suppressed. kernel: nf_conntrack: table full, dropping packet. מה דעתכם ?

deepspace

New member
בעייה ב bt?

בהגדרות התוכנה תנסה להגביל את מספר החיבורים, מהירות ההורדה ואת רוחב הפס שהיא לוקחת.

Whisky Bar

New member
מה נראה לך הגיוני ?

כרגע מופיע לי : מספר חיבורים מקסימלי : 80 מקסימום חיבורים לכל טורנט - 55 upload מקסימום - 20 download מקסימום - 0 (ללא הגבלה) האם זה נראה לכם מוגזם ? בהתחשב בכך שיש לי תשתית של 5mb/500kb

dansoft

New member
משנה זהירות עם שימוש ב BT

דע לך גם שאתה "סוגר" את התוכנה עדיין המחשב שלך מהווה תחנת מעבר (כמו באימיול) ואז הראוטר שלך הופך להיות "ציבורי" דרך המחשב. אם אתה לא יכול להתנתק ולהסיר את BT תתחבר ל BT ישירות ל קוו ללא מעבר דרך הראוטר ואז (תבדוק) ייתכן שגם ה BT לא יוכל להשתמש בתחנה שלך כאשר אתה חוזר לראוטר (אני לא בטוח)

rafid1

Active member
מנהל
תסלח לי. ללא הפעלת התוכנה

אין שום תחנת מעבר. ברור שםה ושם יפנו אליך כי הכתובת רשומה עדיין בטרקרים, אך לא ייענו.

Whisky Bar

New member
עידכון מצב

חשבתי לעדכן אתכם במצבי . יש לי בעיית ניתוקים מהרשת , כמה דקות אחרי הפעלה של תוכנת ה uttorent . הבעיה התרחשה כמה חודשים , גם עם ראוטר Edimax 6504-n בתשתית hot , וגם בראוטר של בזק d-link 2760u . ping-ים לראוטר החזירו time out . מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר . אבל , הצלחתי להתחבר למחשבים בתוך הרשת . הצלחתי להעתיק קבצים גדולים מאוד , להתחבר ב ssh , ftp , http ,remote desktop . מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא מהראוטר החוצה . ואם הבעיה היתה גם ב hot וגם בבזק , אולי הבעיה היא בספקית (012) . טכנאי בזק היה אצלי היום , בדק את החוטים , תיקן כמה דברים ורץ החוצה לפני שהספקתי להראות לו ששום דבר לא עובד . התקשרתי שוב לתמיכה , וקבעו לי טכנאי למחר ... אני בספק אם הוא יצליח לעשות משהו .. חשבתי שהדרך הכי יעילה תהיה לשים סניפר בין הראוטר והקיר , אבל בגלל שהראוטר של בזק הוא גם מודם . זה קצת בעייתי . אז עשיתי עיקוף קטן .. ה d-link של בזק מחובר לקיר ומבצע את החיוג , אליו חיברתי את ה Edimax ומשם למחשב ול utorrent . חיברתי , הפעלתי את ה bt וביצעתי Ping-ים לשני הראוטרים .. טפו טפו טפו , בנתיים אין ניתוקים , כבר חצי שעה , גולש מצוין ובדיקת מהירות יוצאת מצוינת .. האמת , אין לי בעיה בינתיים להישאר במצב הזה , אולי אני אצליח למצוא את הבעיה האמיתית , חוץ מזה , דווקא מגניב ככה , יש לי רשת פנימית ושרת שמשמש כ dmz . אני אולי אדליק אפילו 2 רשתות אלחוטיות , אחת ציבורית ואחת פרטית .. הבעיה הכי גדולה היא שאני עדיין לא יודע מה הבעיה , וזה די מוציא אותי מדעתי .. אשמח לכל רעיון או הצעה מעניינת . אחלה סופ"ש לכולם ..

למעלה