סרט תעמולה .. רק הפסיכולוג דיבר יפה
אוח איך סרטים כאלה עושים לי רע.... יופי עוד סרט תעמולה זול, גם השייטת התדרדרה לאותו בור אגו-טריפי שאגוז חפרו.. מה היחידה באה? מטכ"ל? חיל חימוש? לא יאמן איך עוד ועוד יחידות נגררות משחק הדבילי הזה. אני מבין שיש הרבה מלחמה על למשוך כוח אדם מובחר לכאן ולכאן, אבל זה לא אומר שעכשיו צריך לעשות סרט על כל מסע דבילי שעושים כמה ילדים. יודעים מה? המסע עוד מילא, והדבים של הפסיכולוג היו ממש טובים (החלק היחיד ששווה משהו בסרט. אבל מה היו הקטעים המפגרים של הפשיטה בלילה על החוף? מה זה סרט אמריקאי זול? (מן הסתם זה היה אחד מהסרטי גיוס של השייטת) זה היה ממש עצוב. כל הקטעים האלה זה בדיוק מושך את הכוח אדם הלא נכון- את הילדים הקטנים שמתלהבים ממדים מבריקים, רובים גדולים ופנים מאופרות במשחת הסוואה, שרוצים להיות בשייטת כדי שביום מן הימים גם אותם יצלמו ככה. אחרי הסרט דיברו איתי כמה חבר´ה מפה שאני לא אזכיר את שמותיהם, הייתם מתים אם הייתם שומעים איך הם דיברו (אשכרה היו באקסטזה) "חיות!" "סוסים" "מלכים אחד אחד" ואחד אפילו אמר (אני לא מגזים) "סוסים, אם לא אלוהים"... פשוט לא להאמין אגב- כן, הפסיכולוג הוא לוחם לשעבר בשייטת. נ.ב. לפחות היו מביאים מנחה כוסית, לא את אפרת רייטן.