תוכנית על השייטת היום בעשר וחצי

Abu

New member
קקה סרט

אם אין מה לצלם, אל תעשו מזה סרט. הפסיכופט המסכן חזר על הדברים שלו אלף פעמים כדי שיהיה מה להשמיע - "זה הכל בראש זה הכל בטוסיק זה הכל בתוספתן". אבו חייב לציין שלשייטים יש רגליים נורא יפות. הצורה שבה הרגליים נעות על שבילי האפר והבוץ כל כך מרשימה, אפוקליפטית אם תרצו. השרוכים הפתוחים, הקקי של הפרות על הסוליה... אחחח... אין ספק ששייטת היא היחידה המובחרת בצה"ל! (לכל המוגבלים, הסתומים, האומללים, בעלי רגשות הנחיתות והחמלה - זוהי הודעה היתולית. אם לא תרצו, שייטת היא לא הכי טובה בצה"ל. אם תרצו, היא כן. לא לשרשר את זה עכשיו ארבעה ימים רצוף.)

אבו אחי למה אתה אנטי

דווקא הפיכולוג היה בסדר גמור למרות שיש לו מין דיבור כזה מוזר אבל עדיין תגידו אתם חושבים שהוא היה גם לוחם רגיל בשייטת בעבר כי יש לו כנפי עטלף וצניחה אני משער שהוא היה לוחם והמשיך בכיוון של לימודים

ofirgaon

New member
כן לדעתי הוא היה בשייטת

כלוחם מן המניין, יצא ללמוד, וחזר

אני יודעת ש...

אחד הפסיכולוגים של סיירת מטכל היה חבר של אחותי, והוא היה לוחם שם בזמן הסדיר שלו, ואז הלך ללמוד פסיכולגיה, ואז במילואים הוא משרת בתור פסיכולוג של מטכל. נראה לי שככה רובם - לוחמים לשעבר

Yoni 18

New member
סרט תעמולה .. רק הפסיכולוג דיבר יפה

אוח איך סרטים כאלה עושים לי רע.... יופי עוד סרט תעמולה זול, גם השייטת התדרדרה לאותו בור אגו-טריפי שאגוז חפרו.. מה היחידה באה? מטכ"ל? חיל חימוש? לא יאמן איך עוד ועוד יחידות נגררות משחק הדבילי הזה. אני מבין שיש הרבה מלחמה על למשוך כוח אדם מובחר לכאן ולכאן, אבל זה לא אומר שעכשיו צריך לעשות סרט על כל מסע דבילי שעושים כמה ילדים. יודעים מה? המסע עוד מילא, והדבים של הפסיכולוג היו ממש טובים (החלק היחיד ששווה משהו בסרט. אבל מה היו הקטעים המפגרים של הפשיטה בלילה על החוף? מה זה סרט אמריקאי זול? (מן הסתם זה היה אחד מהסרטי גיוס של השייטת) זה היה ממש עצוב. כל הקטעים האלה זה בדיוק מושך את הכוח אדם הלא נכון- את הילדים הקטנים שמתלהבים ממדים מבריקים, רובים גדולים ופנים מאופרות במשחת הסוואה, שרוצים להיות בשייטת כדי שביום מן הימים גם אותם יצלמו ככה. אחרי הסרט דיברו איתי כמה חבר´ה מפה שאני לא אזכיר את שמותיהם, הייתם מתים אם הייתם שומעים איך הם דיברו (אשכרה היו באקסטזה) "חיות!" "סוסים" "מלכים אחד אחד" ואחד אפילו אמר (אני לא מגזים) "סוסים, אם לא אלוהים"... פשוט לא להאמין אגב- כן, הפסיכולוג הוא לוחם לשעבר בשייטת. נ.ב. לפחות היו מביאים מנחה כוסית, לא את אפרת רייטן.

יוני אחי סתיו יודעת את דעותייך

על המנחות

liorle

New member
אגב, מישהו שם לב לנשקים שלהם?

כולם היו עם M16 מקוצרים! איפה הקלצניקובים המפורסמים של השייטת? מה הם נהיו כוסיות ועברו למקוצרים הקלים והנוחים? גם מעניין אם זה היה מסע 40X40X40 המפורסם. כי גם אותו עושים בסוף המכין.

הסיבה היא

שקלצ´ניקובים הם לא מקבלים ישר על ההתחלה אלה בשלב מסויים במסלול אם לא בסופו בכל

liorle

New member
דווקא אפרת רייטן די חמודה.

היא אמנם לא עדי עזרוני (´ניי ניי ניי´) אבל לגמרי doable.

ofirgaon

New member
חח נכון ותגובה ליוני

יוני אחי, אמנם הקטעים עם ההסתערות על החוף היו קצת יותר מדי "אמריקאים" כמו שאומרים, אבל בכל זאת הסרט עצמו היה מאוד מאוד מעניין. כל הקטע של "אין כזה דבר לוותר" זה בדיוק מה שמכניסים לי ולחבריי כל הזמן לראש בגדנ"ע כושר קרבי אז מבחינתי זה היה חשוב מאוד לראות לא רק שזה באמת עוזר כדי להגיע ליחידות המובחרות אלא זה ברצינות דבר חשוב מאוד מאוד וזה העיקרון מספר 1 ביחידות האלה. לדעתי זה היה סרט מאוד מעניין, אמנם קצר, אבל מעניין במיוחד מההיבט הפסיכולוגי של שירות בשייטת. כמו כן עכשיו אני רואה שזה לא נכון המיתוס שצריך להיות סוסים... ראיתי אותם רצים לים בתחילת הסרט..הם לא כאלה שריריים... לא יותר מבן 18 ממוצע..

חחחחחחחחחחח יא תמבל הם היו בגודל

שלי! רק קצת רזים יותר... אבל בערך אותם שרירים... הרבה יותר מהממוצע!!!

Abu

New member
חחחחחחחחח יא תמבל..

במקומך אבו היה סותם. רואה שגיב, הרי לך אנשים בשייטת.

Yoni 18

New member
טוב גלעד הבנו שאתה מאוד שמן. אז?

כבר בערך ההודעה העשירית שלך (לא רק בשרשור הזה) שאתה צורח כמה שאתה ענק וגדול ומפוטם. יופי, אז? הוכתרת בזאת לקרנף הראשי של הפורום.

צודק

באמת אפרת רייטן מכוערת... היו צריכים להביא את ג´נה ג´יימסון... והסרט זה באמת סרט תעמולה... ראיתי אותו ביום מיון לגדנ"צ... הסתערות על החוף והכל... זה אפילו ערוך ויותר קצר... סה"כ התאכזבתי, חשבתי שתהיה תוכנית יותר ברמה... ולהפתעתי הם לא נראים סוסים בכלל... ציפיתי לחביות 200 ליטר כל אחד... אני בגודל שלהם, רק צריך לעשות קצת דיאטה...

למעלה