תוכנית אימון

samuelle

New member
תוכנית אימון

אני מתאמן מזה שנתיים - בערך פעמיים בשבוע ולעיתים קרובות מדי גם רק פעם אחת בשבוע (לא יצא יותר). בחודש האחרון עשיתי הפסקה מאימונים עקב דלקת באמה. עכשיו אני חוזר להתאמן וזו תוכנית האימונים שלי (3-4 פעמים בשבוע): אימון א - בכל תרגיל 4 סטים. המכשירים הם : לחיצת חזה בשכיבה , לחיצת בשיפוע עליון עם משקולות (במכונה), פרפר במכונה , דו ראשי עם מוט W בעמידה , דו ראשי עם שמקולות בישיבה (מכונה) , פשיטת רגליים לפנים , רגל אחורית בעמידה. אימון ב - בכל תרגיל 4 סטים. המכשירים הם : וינץ מלפנים - צר , וינץ מאחור - רחב , משיכה במכשיר (מקרבי שכמות) , לחיצה מעל הראש עם משקולת (כתפיים) , לחיצה מעל העורף במכונה (משקולות נפרדות לכל יד) , וינץ לתריספס , לחיצה צרפתית. כל אימון נפתח עם 5 דקות ריצה ב 8 קמש ומסתיים עם 4 סטים של תרגיל בטן. מה דעתכם ? אני רוצה לעבוד על התכנית הזה עם 3-4 אימונים בשבוע. לחזור למצב לפני ההפסקה של החודש האחרון ואף להשתפר ואז להחליך לתוכנית אינטנסיבית יותר - אולי אפילו ABC (תלוי מה תמליצו).

samuelle

New member
עדיין לא אבדה תקווה

מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

אלי ו.

New member
לאחר חזרה מהפסקה

הייתי עושה אימון מתחילים (ראה במאמרים). אם אתה מתאמן רק פעמיים בשבוע, עדיין הייתי ממליץ על אימון כל הגוף.

samuelle

New member
אלי תודה אבל

אני מתכוון להתאמן 3-4 פעמים בשבוע ולא פעמיים ...

למעלה