תוכניות לחופש

Liraz 6q

New member
חופשששש../images/Emo99.gif

אז מההתחלה.. מממ מסיבת סיום ב3.7.. מה3.7 לא להפסיק לבכות עד ה16.7 שהקטנות שלי מתגייסות
אני מתכוונת לעבוד כלכלכככלכלכלכך הרבה כדי שהפיצויים שלי מהבורגר יהיו כאאאאלה שמנים.. בטח אנסע לראשון לאחותי לכמה ימים.. וטיול!!! עם היפות שלי שעוד לא התגייסו.. או נאפה או איזה קלאב בטורקיה.. עוד לא החלטנו.. כמו שאני מכירה את עצמי באוגוסט אני בטח אנסע להפלגה של פרטיזן ( כמו זאת שהייתי בה לפני חודש בטורקיה..) ומקווה לראות כמה שיותר את החב'רה מהשיכבה.. אני כלכלכך אתגעגע אליהם!

THE ronch

New member
וואו ווה

לטחון משמרות באודאון לטחון משמרות במיצים להיות באילת אפילו פעמיים ;[ לקנות בגדים ים ים ים ים לפחות 3 פעמים בשבוע לעשות טיול בירושלים טיול בצפון עם אליאור! יהיו לי גם איזה 7 פגישות הכנה לפולין (נוסעים בספטמבר) בעיקרון לעשות חיים :)

ימפמפוז

עד ה-5 ביולי - לבלות הרבה, תאיר אמורה לבוא אלי לכמה ימים, לראות אנשים נשכחים לפני השנת שירות 5 ביולי מסיבת סיום 6-12 ביולי- קורס מסכן 13-16- ביולי- חופשה משפחתית בכנרת ואז חופש עד ה-27 שבטח יהיה בעיקר לנוח, ים וימי עובדה 27.7-4.8 צפונבורי [ויומולדת לשירה] ופרידה מהשבט בזיבות ה-10 באוגוסט אני מתחילה את השנת שירות שלי.

amit641

New member
חופש!! ../images/Emo129.gif

ה-מ-ו-ן ים ובריכה. אני כנראה נוסעת לטורקיה. מחנ"ק. סמינר הבטחה. הרבה ימים לבלות בשבט לפני המחנה. קניונים, מסיבות, סרטים... להיות הרבה אצל חברות ושהן יהיו אצלי. לנוח ולישון הרבה. בטח יהיה עוד. אני אף פעם לא מתכננת דברים מראש...

למעלה