תוכנה לחיתוך סרטים ?

bluraybluray

New member
תוכנה לחיתוך סרטים ?

שלום אני מעוניין בתוכנה לחיתוך סרטי X264 HD שהם 8 GB האם יש למשהו ניסיון עם סוג קובץ זה ? (הבעיה עם תוכנה שמצאתי שהקובץ השני לא מצליח להיפתח )

kkdd

New member
מאמרי הפורום קטגורית VIRTUAL

חשבו לבחור ב VIDEO וגם ב STREAM שיהיה DIRECT

bluraybluray

New member
התוכנה לא מתאימה לויסטה

פיצול סרט ל -2 זה תת קטגוריה שמצאתי לא נמצא שום תת קטגוריה תחת מאמרים ל- VIRTUAL ? שם מצאתי מאמר לחיתך סרט מצאתי קישור בגוגל לתוכנה הזאת ולא מתאים לויסטה יש דרך אחרת ?

bluraybluray

New member
מצאתי את התוכנה אבל המאמר רשום לא ברור ...

מצאתי את התוכנה 1.7.7 אבל המאמר רשום לא ברור וגם הגירסה של התוכנה שונה ואולי כאן יש גם חוסר התאמה כי החלפו מונחים משנת 2005 יש אולי מדריך נוסף ? או תוכנה אחרת ?

bluraybluray

New member
האם NERO יכול לחתוך X264 לשתיים ?

האם NERO יכול לחתוך X264 לשתיים ? ובאם כן באיזה מודול נמצאת האופציה ?

kkdd

New member
חבל שלא הבאת לינק ישיר להורדת גירסה 1.7.7

האפשריות שבמאמר הישן עדיין תקפות בגירסה 1.7.7 תפתח את המאמר בעמוד חדש, תסגור את המועדפים/הסטוריה וכו' ואתה תראה הכל תקין.... אצלי רואים את המאמר היטב.

bluraybluray

New member
צער לי המאמר צריך שיפור בהרבה אלמנטים

צער לי המאמר צריך שיפור בהרבה אלמנטים ! כתיבה ברורה שאנשים רבים יבינו ולא הגברדיה ! מתאים לתוכנה של היום ולא לפני 3 שנים ! ועוד..... בכל אופן התוכנה לא תומכת -X264 וזה ניתן לראות בברור למרות זאת הצלחתי לחתוך סרט X264 ל- 2 ויש סרטים רבים של X264 שהחלק השני מהאמצע לסוף לא מתנגן והפליירים השונים לא מצליחים לקרוא אותו מכאן אני שואל באם משהו מכיר תוכנה אחרת ל-X264 ? האם עם NERO אפשר ?

למעלה