תוכנה חדשה לניצול כרטיסי זיכרון

תוכנה חדשה לניצול כרטיסי זיכרון

היי חברים, מצטער שאני לא נמצא כאן יותר, אבל אתם בוודאי יודעים שאני מאוד עסוק בימים אלה. לפני מספר ימים שוחררה תוכנה המשפרת עד מאוד את יכולות השימוש בכרטיסי זיכרון. התוכנה מספקת אפשרויות דומות לאלה של MSmount אך היא יציבה בהרבה ומהירה יותר. באמצעות התוכנה ניתן להעביר מסדי נתונים ותוכנות לספרייה ייעודית בכרטיס הזיכרון ולגשת אליהם ממש כאילו היו בזיכרון הראשי ללא כל Delay. אני חייב לציין שממש התרשמתי מהתוכנה. בתוכנה הרשומה ניתן לנהל מספר תיקיות ולהגדיר מאפיינים נוספים!

לגיל, הייתי בהאנדי, ראה התרשמותי

שני דפים לאחור. מעוניין לקבל ממך משוב על הגיגיי בעקבות הביקור (בעיקר בנושא איפאק מול פאלם). צום קל בין ארוחה לארוחה..... מנשה לוי.

hunt

New member
ומהי מסקנתך ?

האם להשאיר את MsMount + PowerRun , או לעבור ל"זאת"... בברכה....

hanani

New member
ובכל זאת - עוד שאלה בעניין התוכנה

לפי המסמך המצורף לתוכנה - יש מגבלה על 20 קבצים - למה הכוונה ? והאם אני חייב למחוק קודם את ה PWOERRUN לפני שמתקין את החדשה או שיכול להשאיר ותוך כך לנסות את החדשה ? ומה ההשפעה אם יש בכלל על ה - SILVER ? תודה וחג שמח !

תוכנת הניסיון מוגבלת ל 20 קבצים

בגרסה המלאה (שכבר רכשתי) ניתן למלא כל ספרייה בעד 50 קבצים וניתן להחליף בין 16 תיקיות.

זהכןזה

New member
מגבלות התוכנה

גיל, מה עם המגבלה של ישומים ונתונים שהם READONLY? זה מקטין בהרבה את מספר הישמומים שאפרת להפעיל מהכרטיס, לעומת POWERRUN שאין לו מגבלה כזו

hanani

New member
ושאלת המשך... באותו נושא

האם צריך להוריד את ה POWERRUN לפני התקנה ניסיונית של התוכנה הזאת ? האם יש התנגשות עם SILVER ? האם תוכנות שלא עבדו עם ה - POWERRUN - מהכרטיס ???? כן/כן יעבדו עם התוכנה החדשה ? האם אפשר גם לוותר על MCFILE ? ו - האם אפשר להעביר תוכנות לכרטיס עם ה - SILVE - ולהריץ עם התוכנה החדשה - או שחייבים להעביר גם רק עם החדשה ? ו----- איפה בדיוק החנות הנדי ??? חיפשתי אמש בדיזינגוף סנטר - ולא מצאתי !

למעלה