תווים לפסנתר, ושאלה

Moments Trapper

New member
תווים לפסנתר, ושאלה

היי, רציתי לדעת אם יש למישהו/י מכאן תווים לשירים של אביתר בנאי לפסנתר, (רצוי בעיקר מהאלבום הראשון), אם כן, זה יהיה נפלא אם תשלח/י לי למייל - [email protected] ושאלה, שמעתי עד כה רק את האלבום הראשון. אני אוהב אותו מאד, ואני מאד נהנה להקשיב לו.. שמעתי שעם כל החזרה בתשובה, הנושאים והאווירה שהוא יוצר באלבומים הבאים מעט השתנתה, רציתי לדעת אם זה נכון, כי אני מאד אוהב את האווירה של האלבום הראשון, זה אכן שונה כל כך? תודה, ולילה נעים

האלבום השני

ממשיך מאוד את האלבום הראשון, רק מחפש יותר (ולדעתי גם מוצא בהרבה מהשירים, או לפחות כל מיני ניצוצות של מציאה.. :p ) , אני מדבר כמובן על 'שיר טיול', אלבום עם בסיס אלקטרוני ולחנים מפה ועד הודעה חדשה, מתחיל ונגמר במקום אחר. האלבום השלישי 'עומד על נייר' . יצא ב2005 , והטקסטים שם מגלים פה ושם קצת יותר אופטימיות וראייה אחרת של החיים בכלל , הוא בכל זאת התחתן והפך גם לאבא, ומרגישים את זה בשירים הלחנים והעיבודים שם מבוססים (עם יוצאים מהכלל כמו 'הרמחל' למשל) על בית ופזמון ומעברים.. תבניות רוק מוכרות ולא מפתיעות במיוחד אבל איכשהו האווירה מדהימה גם ככה זה מצחיק שדווקא את הדיסק הזה לקח לי זמן לאהוב, ולא את 'שיר טיול' למשל שישר אהבתי :p הדיסק הרביעי לא יצא עדיין אני מחכה ועוד מלא אנשים כמוני :) משום מה יש לי הרגשה שיהיה פה שילוב של אלקטרוניקה מ'שיר טיול' ו האקוסטיקה של הדיסקים האחרים. אבל זה רק אני.

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif

האווירה אכן השתנתה, אבל אני מניחה שאם מגיעים לאלבומים הבאים בלי לצפות לשמוע "אביתר בנאי II" - יש פחות מחסומים.. ולגבי תווים - אין משהו מסודר, לצערי. אפשר לאלתר..

למעלה