תודות וקרדיטים

תודות וקרדיטים ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

אני נורא נורא שמח שפורום דנה אינטרנשיונל עלה לאויר, והוכיח לכולם עד כמה דנה היא זמרת אהובה עלינו ובכלל, כמובן שככל שהזמן יעבור הפורום רק ילך ויגדל ויהפוך לאתר מדהים עם גלריות גדולות ויפיפיות, מקום להתעדכן בכל מה שקורה בקרירה של דנה, ובכלל הכיף שביכולת לשתף אותי ואת כולם באהבה שלנו ובראייה שלנו את דנה האדם והזמרת. אז... תודה לכם על שאתם גולשים נפלאים ומקסימים הופכים את הפורום למקום מקסים ואהוב. תודה למנהל פורום מדונה שעוזר ומייעץ במקומות הנכונים. תודה לקריסטין המקסימה (תמרי) על החומר הנפלא שהיא שולחת לי, תמרי את הורסת
, תודה לדניאל מנהל הפורום בהייד פארק על הרצון לפרגן ולעזור. ובכלל תודה לכולכם על הברכות הפרגונים והרצון הטוב. שבוע טוב לכם שלכם מושיקו!

KristineW

New member
בכיף נשמה../images/Emo8.gif

אתה יודע שאני תמיד שמחה לעזור...

דנהה1

New member
חחחחחחח תמרי נשמה

את רוצה להסביר לי למה יש לך דגלים של גאווה בחתימה? רוצה לספר לי על משהו???? חחחחחחחחח סתם..... הרבה זמן לא דיברנו....

KristineW

New member
המממ.... הקטע עם הדגלים../images/Emo34.gif

תראי, זה שאני סטרייטית, לא אומר שאסור לי לשים דגלי גאווה, נכון?.. האמת היא, שה- THAT'S THE WAY I LIKE IT הוא שיר שעופר ניסים הפיק במיוחד לקמפיין של סמסונג (כמובן עם סמפול מ- KC & THE SUNSHINE BAND, אבל חוץ מזה אין שום קשר לשיר המקורי...) שנתנה את חסותה למצעד הגאווה ולמסיבת הגאווה המרכזית של שירזי...
בכל אופן, אם שמת לב, אז סמסונג גם צבעו את הלוגו הזה בצבעי הגאווה...
אז אני לא יודעת איך עושים פה אותיות צבעוניות (וגם אין לי כוח להיתעסק בזה האמת...), אז שמתי את הדגלים האלה...

דנהה1

New member
שכחת עוד תודה אחת...

לעצמך...חחחחחחחח הרי בלעדייך לא היה את הפורום הזה...אין מישהו שיותר מתאים לו לנהל את הפורום הזה ממך....

למעלה