תודות ועדכונים

shela1

New member
תודות ועדכונים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תודה לכולכם על העידוד ותשומת הלב אכן משברים באים בגלים ותמיד אחרי גל סוער מגיע שקט ואז אתה מנסה לשאוף אוויר. אז היתה לי טלטלה קשה והחלטתי אחרי מספר שיחות נפש עם אישתי (והלוואי שהיו כאלה לפני כן ) שאין טעם להכנס לעימותים עדיף לכבד את החלטתה ( לא חייב להבין אותה ) עדיף לבצע מודל של פרידה עם כמה שפחות עימותים ועם מינימום נזק לילדים. לכן ישבנו ויצרנו בננו הסכמות איך הדברים מתחלקים בנינו עם רצון מצד שנינו לזכור שכל אחד מאיתנו עדיין הורה לילדים ונצטרך בעתיד עדין להיות בקשר בנושאים שלהם ולכן עדיף לשמור על החברות אך לא על הזוגיות. וכמו שכתבתם בריטואל הזוגי יש שנים וכל אחד מהם צריך לדעת לוותר להתפשר ולהיות קשוב לבן הזוג כנראה ששנינו שכחנו זאת (לדעתי היא יותר והיא אמרה זאת ) ובקשר זוגי בו יש מעורבות של גורם שלישי ( לגבר או לאישה ) לדעתי אפילו עם שני בני הזוג נשארים הדבר הזה מלווה את שניהם ומהווה בעיה. לאור החלטתה להפרד ולאור הסכמתי אנחנו כבר בנינו הסכם גירושין שימומש רק לאחר שהדירה תמכר וחוץ מזה אני עובד קשה על עצמי לא להתיאש לראת את הצדדים החיוביים של הענין לחפור את דרכי החוצה כי יש עוד הרבה מה לעשות. אז שוב ברכות לכולכם , אני אשמור על קשר עמכם. אם תרצו גם עצה אשמח לעזור. שאלה1 (בן ) בטח שלא בת

פלסטיק

New member
אתה באמת נראה מטפס החוצה

בהצלחה, נראה שתתאושש הרבה יותר מהר ממה שהערכת לפני שבוע

הי, שאלה1, בן ולא בת...../images/Emo24.gif

כל-כך שמחה על האופטימיות שבך.... תכונה מופלאה ומחזקת, שתוביל אותך, למרות הכאב, והצער, לפעול ברציונליות מושלמת, כפי שנדמה שאתה אכן פועל...אני בטוחה שהדברים אינם כ"כ פשוטים, כפי שהצגת כאן, ואני בטוחה שההתמודדות והדרך קשות מנשוא... ויש שיר אחד, שאני אוהבת במיוחד, ונדמה לי שהוא מתאים למצבם של אנשים רבים, ואולי גם למצבך.... "לא קלה היא, לא קלה, דרכנו, ועיניך לפעמים כה נוגות, עוד שדות פורחים יש לפנינו, עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות...." אין לי ספק שיש לפניך עוד שדות פורחים, והרים גבוהים וצונני פסגות... ובבוא היום - אתה גם תגלה אותם !!! צא לך לדרך חדשה. עם כאב קטן בלב, ועם הרבה-הרבה תקווה !! מחזקת אותך, ובטוחה שעם חשיבה מופלאה כשלך - כל הטוב עודנו לפנייך...!!! זיו

למעלה