תודה

תודה../images/Emo6.gif

תודה אנושית על קבלת הפנים ולכול החדר!!!יש לי וידוי קטן שאני חייבת לשתף אותו איתכם הייתי עם בחור אחד הכול היה נחמד ונפלא היינו יומיים שלמים יחד וזה הראה רק סימנים של טוב ונחמד והולך בכייף יום למחרת כנראה שהוא תפס רגליים קרות והחליט פתאום שאנחנו לא מתאימים!!!וזרק זאת כמובן עליי בתירוץ מסויים הבעיה היא שאני עכשיו לא מצליחה להוציא אותו מהראש ודווקא עכשיו אני רוצה אותו יותר.אוף למה גברים חושבים שלנו אין רגשות ??

Plazme

New member
מגחך.

גברים חושבים שלנשים אין רגשות? נו-באמת. בדיוק להפך יקירתי. כל הנשים אותו הדבר. תתרחק מהם, תראה להם שלא איכפת לך מהם - ואז הם ירצו אותך. תואהב אותם, תתן להם הכל - הם ירצו מישהו אחר. ככה זה. מוכח מדעית כמעט.

אהובה.א

New member
בולשיט

זה מה שהכניסו לכם למוח הריק. גבר אמיתי שאשה מעוניינת בו - הוא ילך איתה אם יאהב אותה. אבל אצלכם לדבר אסור לאהוב , אסור להביע רצון , אסור לתת תחושה לאשה שהיא שווה משהו אלא אם כן היא אומרת לא. חבר'ה , רדו מהסוס. עברו הזמנים האלה שנשים לא יכולות לשכב עם גברים כשהן רוצות. מה זה השוביניזם הזה? אצל גברים - אם אשה שוכבת עם גברים היא נקראת "זונה". אבל אם גבר שוכב עם הרבה נשים הוא נחשב "גבר"...למה? לפני כן הוא לא נמחשב גבר? לפני ההלכה - אשה נשואה שבוגדת בבעלה אסורה על המאהב שלה וזורקים אותה מהבית. גבר שבוגד באשתו מתקבל בבית בברכה עם שלום בית מהרבנות. אז יש לי חדשות בשבילכם. אשה ששוכבת עם גברים יודעת בדיוק מה היא רוצה. רוצה להרגיש טוב. רוצה לחיות. רוצה לאהוב. מותר לה. גבר ששוכב עם כל כך הרבה נשים נחשב בשבילי לזבל. ויודעים למה זה? כי הוא כזה. אז אל תנסו להרגיז אותי כי יהיו לי עוד הרבה כאלה בשבילכם..

אהובה.א

New member
אוףףף מרוב כעס היו לי טעויות...

לדבר אסור = לגבר אסור.. נמחשב גבר = נחשב גבר.... לפני ההלכה = לפי ההלכה...

genotip

New member
מה בין מחט לתחת?

למה הקשר בין מה שהוא אמר, לדברים שלך? מסכים ומחזק את דבריו, ומנגד - מסכים ומחזק גם את דבריך. אין פה כל סתירה. להיפך - הדברים חופפים מאוד. מה שהוא מתאר מוכר מאוד מבחינה פסיכולוגית. הרצון לכבוש משהו, וכאשר הוא נכבש - לפעמים נוצר חוסן עניין מסוים. זה הולך לשני הצדדים, גם גברים וגם נשים. מה שאת מתארת זה עניין של הכרה חברתית. אני בהחלט מסכים איתך, אין ספק שהמצב לא ריאלי, ועל אחת כמה וכמה אני לא תומך בו. אישה שרוצה לשכב עם המוני גברים יכולה, כמו שגבר שרוצה לשכב עם רבבות של בחורות - יכול. סקס נועד להנאה. למה לא? מברך על העניין. כמה שיותר, יותר טוב
ומי שיגיד שהוא לא מסכים איתי, הרי הוא שקרן.

genotip

New member
מה בין מחט לתחת?

למה הקשר בין מה שהוא אמר, לדברים שלך? מסכים ומחזק את דבריו, ומנגד - מסכים ומחזק גם את דבריך. אין פה כל סתירה. להיפך - הדברים חופפים מאוד. מה שהוא מתאר מוכר מאוד מבחינה פסיכולוגית. הרצון לכבוש משהו, וכאשר הוא נכבש - לפעמים נוצר חוסן עניין מסוים. זה הולך לשני הצדדים, גם גברים וגם נשים. מה שאת מתארת זה עניין של הכרה חברתית. אני בהחלט מסכים איתך, אין ספק שהמצב לא ריאלי, ועל אחת כמה וכמה אני לא תומך בו. אישה שרוצה לשכב עם המוני גברים יכולה, כמו שגבר שרוצה לשכב עם רבבות של בחורות - יכול. סקס נועד להנאה. למה לא? מברך על העניין. כמה שיותר, יותר טוב
ומי שיגיד שהוא לא מסכים איתי, הרי הוא שקרן.

אנושית~

New member
סנדי אהלן

תראי כנראה שלא ניגנתם ת,אותה המנגינה וזה קורה יכול מאוד להיות אילו היה להפך והוא היה מתקרב לא היית מרגישה ת,מה שת,מרגישה עכשיו ..חוץ מיזה טוב שזה לא קרה אחרי תקופה רצינית שאתם יחד...ניחושבת שת,תהיי בסדר תצאי תבלי ותמשיכי הלאה .. מאחלת לך אהבה שלמה

למעלה