תודה שחלקתן - קשר עם ההורים בגן

ללושקה12

New member
תודה שחלקתן - קשר עם ההורים בגן

איזה כיף שיש פורום שניתן לחלוק בו דברים טובים. בעקבות פרסומים של גננות בפורום גם אני נכנסתי לאתר Yooma ופתחתי קבוצה לגן שלי. הזנתי קוד הצטרפות כך שרק הורה שיש לו את הקוד יכול לצפות בתכנים. הזמנתי את ההורים להצטרף לקבוצה ובכל עדכון חדש שלי - הודעות, תמונות, סקרים וכו' - ההורה קיבל מייל לתיבת הדוא"ל האישית שלו ובנוסף כל המידע נשמר בעמוד הבית שלו באתר. אני כבר לא חוסמת להורים את המייל עם תמונות וקבצים גדולים, לא צריכה להחתים אותם על צילום הילדים, לתלות פתקים מחוץ לגן ולנהל שיח על חשבון הזמן שלי עם הילדים. הכל מתנהל באתר. מערכת פשוטה וקלה להפעלה. השימוש באתר הוא בחינם והפידבקים מההורים מדהימים. הכל מתבצע בצורה מאובטחת וקלה. מפיצה את הבשורה הלאה. תודה לכן

טלגולן

New member
אתר yooma

נרשמתי לאתר, אך חיפשתי קישור ולא מצאתי, כיצד אני פותחת קבוצה חדשה? אשמח אם תעזרי לי תודה

ללושקה12

New member
אתר yooma

אחרי שאת נכנסת לאתר, בעמוד הבית שלך, רשום לך למעלה "אירוע" ו"קבוצה". תקליקי על הקבוצה ותפתחי קבוצה לגן. אל תשכחי לעדכן קוד הצטרפות ותקלידי באודות את כל המידע על הגן ועלייך - תפיסה חינוכית, שם הגננת, טלפונים ליצירת קשר וכו' - כשעשיתי גוגל על השם שלי המידע הזה הופיע אחרי שלושה ימים!!! תהני. אני נהנת! והכי חשוב שגם ההורים והכל ב ח י נ ם!

טלגולן

New member
אתר מדהים

ואוו ממש תודה לך, זה באמת מדהים, אני עכשיו מעלה תמונות עם קבצים ממש כבדים, איזה פתרון מדהים..... תודה לך

ללושקה12

New member
אתר מדהים מדהים!

תפיצו את הבשורה. אני מפיצה. סוף סוף אתר שמתיישב עם הצרכים שלנו ללא עלות. שכולם יהנו!

למעלה