המתכון מהתכנית של אודטה:
מתכון: פיצה מהתוכנית של אודטה מאת: limimו 23/07/07 | 22:15 מתכון: פיצה מהתוכנית של אודטה רכיבים: בצק: קילו קמח 4 חלבונים 3 כפות שמרים יבשים 4 כפיות מלח 3 כוסות מים פושרים חצי כוס שמן זית רוטב: 1 בצל גדול קצוץ דק 1 כפית שום כתוש 1/2 ק"ג עגבניות חלוטות וקלופות 1 כפית מחוקה מלח אופן הכנה: הכנת הבצק: 1. לערבב היטב עד שהופך לעיסה חלקה נטולת גושים. הבצק יוצא במרקם משחתי ולא מוצק. 2. למרוח שליש מהכמות על נייר אפיה מונח בתבנית אפיה. 3. להשאיר לתפוח 20-30 דקות. 4. לאפות בחום בינוני עד צבע זהוב קודם אופים את הבצק בלבד בחום של 200 מעלות עד לצבע זהוב, מורחים את הרוטב, שמים את התוספות ומכניסים שוב לתנור. הכנת הרוטב: 1. מטגנים קלות את הבצל והשום. 2. מוסיפים את העגבניות (שמתרסקות תוך כדי העירבוב) והמלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם. מפזרים תוספות לפי הטעם כמו גבינה צהובה ו/או גבינה מלוחה, זיתים מגולענים ופרוסים, אנשובי... אלון בן יהודה: אני מוסיף גם אננס, תירס, פטריות... הערות: נועית7: זו הכמות לכמה מגשים. אני אתמול הכנתי רבע מהכמות והספיק לשניים, ויצא מאוד טעים... מקור המתכון: אודטה דנין הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2