תודה רבה לשלומי FakePlasticTree

צטארה

New member
תודה רבה לשלומי FakePlasticTree

ערב מוצאי שבת, אורחים אצלי בסלון ואני מספר להם על BlogTV. אז מה יש לראות שם הם שואלים ואני מוותר על הזימה, חושב וחושב, וניזכר בשלומי הבדרן. אני מקווה שהוא מחובר, אני רוצה שיצחקו, שלומי מחובר אבל לא משדר. אני מבקש ומפציר בו והוא נענה, לא ישאיר אותנו מאוכזבים. שלומי נתן מופע שלא יבייש כל סטנדאפיסט מוביל, הרג אותנו מצחוק, לא יכולתי להיפטר אח"כ מהאורחים - ממש מפגש שכונתי. שלומי - תודה, אתה ענק, ומצחיק בטירוף !!! ומעל הכל, בנאדם טוב עם לב רחב. שנה טובה שלומי.

אנשים כנסו כולםםםםםםםם

וואי מי ששמע את הסיפור על הוגו של הצאט ועל שרון18 היחידה על האהבה שלהם כולם תדעו שהיא סתם שיקרה לווווווווווווווווו וועבדה על כולכם חח מגעילה כונפה זנותית אין לה תמונה אפילו וכלם בבלוגים כמעט מדברים על זה מפה ומשמה הדליפו והוכול נכון!!!!! היא סתם ילדה זבל לא יודע איך היא עוד מעזה לדבר איתו אחרי זה מה אין לה יסורי מצפון או מה??? והוא איך הוא סלח לה היא פצצה אותו בשקריםםםם וואי אני לא מאמין שיש בנות כאלו הוא אפילו לא יודע איך היא נראית טפיי עליך יא מגעלה בושה אין לך נכנסת לבלוגים ומשקרת לאנשים חופשייי בעעעעעעעעעעעעע עליךךךךךךךךךךךךך

הלו הלוו מבוקשששששש:../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דבר יפהההההההההה אל תלכלךך על שרון

צטארה

New member
ולמה שירשרת את זה לכאן ????????????

תפתח לעצמך הודעה נפרדת יא מסטול !!!!!!!!!!!!!!!!!1

1122

New member
שלומי שידר אתמול ???../images/Emo12.gif

שלומי אולי תשדר היום ?
( מחר אני שומר ,ולכן אם מחר תשדר לא אוכל לראות אותך ..* דרך אגב , תפוז נתנו לך מצלמה חדשה ? כי אי אפשר עם המצלמה הזו לעשות את רוב הקטעים שלך ..

LunasRose

New member
הרבהה תודהההההה

שלומי אתה ענק ענק ענקקקקקקקקקק תודדדדדדדדההההההההההה לונה

sanityNow

New member
כשרון ענק!!!!! ../images/Emo13.gif

אתה צריך להיות על הבמה................. קישתא! ללמוד משחק!

panTera7

New member
נכון

הוא צריך לזכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא משנה יגידוווווווווו הוא מלךךךךךךךךךךךךךך

למי שרשם על שרון 18 היחידה

משום מה... ראיתי תמונה שלה בפורום פה ולא יודע למה יש לי תמונות והרבה שלה במחשב... המחשב שלי מלא תמונות שלה.. לא יודע איך הגיעו אליי... אבל למי שרשםם על שרון 18 היחידה גם על התמונה רשום שלא קוראים לה שרון אז לא יודע

FakePlasticTree מס' 1 !!!!../images/Emo23.gif

שלומייייי אתה מצחיק ברמההההה!!! אין פשוט אין עלייךךךךךך... תמשיך לקרוע אותנו מצחוק..מואההההה

למעלה