תודה רבה לשגיא כהן..

שחר .ו

New member
תודה רבה לשגיא כהן..

על האירוח ועל שהקדיש מזמנו לטובת הפורום. נתבקשתי לשלוח התנצלות גדולה לחברים שלא זכו לקבל תשובה בשל כמות השאלות הגדולה והשעה המאוחרת. אני מקווה שנהנתם ואשמח לשמוע הערות ורעיונות .

אורD

New member
תודה רבה לשגיא

וגם לשחר על האירוח
. האירוחים מוסיפים לפורום, ויהיה יפה לראות כאן עוד...

ליטן א

New member
גדול מהחיים...

תשובות ענייניות, ארוכות ומפורטות, ובכלל, היחס שנתן לכל אחד ואחד, אפילו שזה "עלה" לו בעוד שעה וחצי מעבר למה שזה היה אמור להיות (עד עשר וחצי במקום עד תשע..) כל הכבוד.. הלוואי עלינו כאלה אירוחים בהמשך..

קיר קמט

New member
אני רוצה להתנצל

ששאלתי כל כך הרבה. ושוב נציין כל מי שיש לו שאלה שבאמת באמת מטרידה אני בתור גדול פרשני הפורום
מוכן ומזומן לענות לכל

שחר .ו

New member
2 שאלות קשות למומחה..../images/Emo3.gif

1. למה האיטלקים לא מבינים שכדורגל מנצחים בעזרת הבקעת שערים ולא ע"י קיטורים, תלונות ובכי? 2. למה אינזגי משחק עם מטפחת בשיער ולא משתמש בה לנגב את הדמעות שזולגות על עיניו בכל פעם שהוא ניגש לשופט ?

NK The man

New member
לא מומחה אבל...

1. לפי מה שהבנתי, המממ... עד היום, לפחות בליגה האיטלקית, האיטלקיות כן מנצחות, אז אפשר לומר שהם די הפנימו ת'עניין... 2. אינזגי חלוץ ענק!!!!!! יש הרבה שחקנים בעולם שעושים הצגות(פיגו, ברקוביץ', אבי נמני ובעיקר אורן ניסים גאון הכדורגל...
) , נטפלים דווקא אליו כי הוא עושה אותם הכי טוב(חוץ מאורן ניסים כמובן...) ותמיד מקבל את הפאול!!! (למרות שלאחרונה השופטים החלו לחשוב שכל נפילה שלו היא הצגה ולכן הוא מקבל פחות שריקות!!!)

tomash11

New member
בליגה האיטלקית האיטלקיות מנצחות...

גדול:)) הרגת אותי עם התשובה הזו...איך לא חשבנו על זה. אני חושב שמצאנו דרך להעלות את רמת הכדורגל הישראלי...:)

קיר קמט

New member
בשמחה יקירי בשמחה ! ../images/Emo13.gif

1. כי את האיטלקים יותר מעניין החוזה הגדול הבא, אבל אצל סוכנות הדוגמניות. לעומת זאת , שחקני הכדורגל האיטלקים באים וקורעים את התחת על המגרש, ובסוף גם מנצחים. 2. הוא לוקח את המטפחת (זה קשת, אבל נתייחס לזה כמטפחת לצורך התשובה.) ומנפנף בה אל הקוון כל פעם שהוא שורק לו לנבדל שלא היה ולא נברא , משהו סטייל חצי השנה האחרונה בנואו קמפ (תשאל את ואן חאל.)

NK The man

New member
תודה שגיא...

אבל עדיין חצוייה.... (* אעללק בריון קשקשים...
, אעללק דנדי יונייטד...) אבל הוא בסדר...

אורD

New member
הוא בסדר

רק שלפעמים יש לו רצון יתר להגיד משהו שנון, ומה שיוצא זה משפט מסובך שאף אחד לא מבין. אבל בסך הכל מדובר באדם חכם, שללא ספק פרשן מעולה.

englishfan

New member
תודה ....ועוד משהו

אהבתי את החרטה על הבעת השמחה לגבי יאנקר, אהבתי את הזעזוע שהביע שגיא על זיהויו כאוהד מנצ' יונ' רחמנא לצלן..., אבל לא הבנתי את הסתירה הפנימית הבאה: איך שגיא כהן יכול בעת ובעונה אחת להחזיק מגרנט המשעמם עד כדי דיכאון, אבל להטיף לפיטורי הויה??!??

למעלה