תודה על העצות- התקבלתי לעבודה ובחרתי-

תודה על העצות- התקבלתי לעבודה ובחרתי-

בחרתי בתפקיד השני שהוצע לי, הנוח יותר.

ישבתי וחשבתי עם עצמי אחרי שהתקבלתי לשניהם מה באמת יעשה אותי מאושרת והגעתי למסקנה שמלבד תפקיד חלומי השאלה היא מה קורה אחר כך בבית?
ואני לא אהיה מאושרת אם חצי שבוע לא אראה את הילדות אחרי הגן ואחווה איתן את החוויות שלהן היום יומיות.

אני רגילה להיות זו שלוקחת אותן מהגן ורואה את ההתרגשות שלהן, ואני זו שרגילה כל יום ללכת לטייל איתן בפארק, ג'ימבורי וכו' ולא ארגיש בנוח שבימים היחידים שיהיו לי איתן שאהיה גמורה מעייפות וארצה רק להגיע הביתה, ולכן הבנתי שמאושרת אני לא אהיה.

מאידך החברה השנייה מאוד מאוד נחשקת מבחינתי השכר התנאים הסביבה והשעות מאוד מתאימים לשלב בחיים בו אני נמצאת.
גם בתפקיד הזה אהיה אחראית על מספר סניפים בתחום שלי והתנאים מסביב מצויינים.

יש אופק קידומי בחברה כזו וזה מאוד חשוב לי, אבל הכי חשוב לי כרגע זה להתמקד בלהצליח בתפקיד הזה וליהנות מהזמן שיש לי עם הילדות בשנים הקרובות עד שיגדלו ואוכל להשקיע יותר בעבודה ללא ייסורי מצפון.

אז ביום ראשון אני מתחילה שם ואני מתרגשת.

תודה על העצות, כרגיל מאוד מאוד מאוד עזר!!!

אשרז4

New member
סחטין עליך ובהצלחה

אם אני לא טועה גם פעם קודמת שחיפשת עבודה מצאת בצ'יק לא?

גלי לי איך או שזה בגלל התחום הספציפי?

הלוואי שבעלי היה מוצא כל כך מהר תפקיד אחד נכסף שלא לדבר על שנים

המון המון הצלחה ואושר

את לא טועה

אומנם בתחום שלי לא חסר עבודה אבל אני גם מאוד טובה במה שאני עושה ויודעת להעביר את עצמי טוב בראיון עבודה.

בכלל לא חשבתי שאתקבל לתפקיד השמי שלא לקחתי והלכתי כי בחורה מחברת ההשמה מאוד התאמצה בשבילי בסוף הם התאכזבו שבחרתי בכיוון אחר.

אני חושבת שכל מי שמחפש עבודה צריך לעשות מזה עבודה-
לשבת ולקרוא טיפים ומאמרים על איך לעבור ראיון עבודה עד לרמה של לצלם את עצמך ולשמוע אותל מהצד השני אם צריך, לשלוח קו״ח כמה שצריך, ולוודא שקורות החיים כתובים נכון ובצורה בולטת ושונה מהשאר.

תודה על המחמאה ואני מאחלת לו בהצלחה !!!

ב מ ב ו ש

New member
מורידה בפנייך את הכובע

אין עלייך.
סוס דוהר!!!

יכולה לזרוק לי קצת???

יום ניפלא

אל-דנה

יעלי- הלוואי והיית לידי

הייתי יותר משמחה לחבק אותך כל היום ואני בכלל לא מהמחבקות (לא חיבקו אותי הרבה בבית...) את פשוט גורמת לי לרצות...

למעלה