תודה על העידוד. בעוד יומיים הברית..

ogdab

New member
תודה על העידוד. בעוד יומיים הברית..

תודה לכולם על העידוד והשותפות בשימחה. הזמן טס מהר ואנחנו כבר בפיתחו של הברית. למרות שיתופים והרגעה של חברים, אנחנו עם פרפרים בבטן. אני לא היסטרי- אבל מי שכבר עבר את זה, בוודאי מבין היכן אני עומד. אשמח לקבל עצות או דגשים שכדאי לתת עליהם את הדעת. ogdab.

משתפרת

New member
שיהיה במזל

כל מי שעומד לפני ההליך הזה משקשק. אם תחפש ב"חיפוש מתקדם" בתוכן או בנושא ברית, או מילה, או גיור- תוכל לקרוא כמה שרשורים בנושא. זה חוזר לעתים תכופות. בין מאמרי הפורום מתאר ibegna את הליך הגיור וברית המילה של בנו. בהצלחה!

בנדה1

New member
אם זה בעוד יומיים אני מניחה שזה

דרך הרבנות עם סיריל ??? במדה וכן, אז יש לי כמה עצות מועילות ומאחר ואני לא מצליחה למצוא את השרשור אני אתקן זאת כאן בקצרה. 1. מאחר והנסיך צריך להיות בצום 6 שעות, תעירו אותו בלילה ותנו לו בקבוק (בן כמה הוא בעצם???) זה מקל על ההמתנה. 2. תשתדלו להגיע מוקדם ולהיות בן הראשונים. 3. תתעקש להכנס אתו לחדר הניתוח, כך הוא פחות יפחד. 4. אחרי הנתוח עם היקיצה תביא בגד שלא ילחץ באגן. בקיצור אני אנסה בכ"ז למצוא את הקישור ולצרף. המון הצלחה.

English

New member
תזכור בעיקר שהם מתאוששים מהר

ביום של הברית הילדים די מסכנים וסובלים אבל כבר למחרת הם די חוזרים לעצמם, למשחקים והכאבים נשארים בעיקר בנושא הטיטולים. תמיד התרשמתי שלהורים יותר קשה להתאושש... קבלו מהרופא או המוהל משחה שיהיה אפשר למרוח אם שוב מתעורר כאב. בזמנו המשחה של המוהל סידרה לנו את הלילה הראשון, אחר כך כבר היה בסדר. שיעבור בקלות!

למעלה