עוגת השוקולד הכי טעימה וקלה בעולם
ועל זה אני אשלח אותך לריב עם בעלי, כי הוא לא מרשה לי להכין שום עוגה אחרת מלבדה (את קולטת ? פעמיים בשבוע, כל שבוע... כבר שנים). ועם העיסה הזאת אני גם ממלאה את גביעי הגלידה. אז ככה: ממיסה בקערה במיקרו (בזהירות): 200 גר´ שוקולד צ´ימקאו 3/4 כוס סוכר 100 גר´ מחמאה (מרגרינה) כשמומס היטב מוציאים, מערבבים. מוסיפים: חצי כוס ליקר שוקולד 4 ביצים כוס קמח מעורבבת היטב עם שקית אבקת אפיה. וזהו - ממלאה את הגביעים או התבנית ולחצי שעה בתנור. ולציפוי כמו שכבר אמרו - שוקולד שהומס עם מרגרינה ומעט ליקר שוקולד, טובלת כל גביע לאחר האפיה, ומפזרת סוכריות צבעוניות. בהחלט עדיף ונח יותר מהמרשמלו הדביק. יום טוב לכולם.