תודה מראש לפענוח הבא.....

nogga5

New member
תודה מראש לפענוח הבא......./images/Emo3.gif

שלום בנות יקרות. הייתי במספר ראיונות טובים לעבודה ואני סקרנית מאוד בעיקר לגבי שתי הצעות אז שאלתי בכללי: מה, הסיכוי, שאקבל, תפקיד רצוי, בחודשיים הקרובים? וזה מה יצא: פריסת שאלה, ריידר 5 + סיכום: אס הגביעים, חמישה מטות, מלכת החרבות, אביר המטות, כוח, ולסיכום: שש חרבות. איזה פחד????? תודה שוב, נגה

nogga5

New member
בנות מקסימות...אני נעלבת../images/Emo7.gif

למה אף אחד לא מתייחס אליי???? עשיתי משהו רע????

אורלי_ל

New member
אל תעלבי ../images/Emo13.gif

עוד מעט אסתכל על הפריסה שלך ואם יהיה לי מה להגיד אכתוב.

על פניו נראה כי התשובה חיובית

אני לא כל כך מתחברת לניסוח השאלה ולסוג הפריסה כך שקשה לי להשיב באופן מדויק קלף קלף. באופן כללי נראה כי התשובה חיובית. יש עוד מתחברים על המשרה (מן הסתם) אבל התחרות ביניכם היא הוגנת ולא כוללת למשל פרוטקציה... יש לך יכולת טובה מאוד לקבל את המשרה הזו וייתכן כי מישהו בכיר במקום העבודה סימן אותך באופן חיובי ויגרום לכך שתתקבלי לעבודה, לתפקיד הרצוי (?) בהצלחה ובפעם הבאה הייתי ממליצה לשאול אחרת, למשל מה הפוטנציאל שלי להתקבל לעבודה X בפרק זמן מסוים. אני באופן אישי לא משתמשת בפריסת שאלה לשאלות מסוג זה. ושוב בהצלחה, אסנת.

nogga5

New member
תודה הילה, איזו פריסה כדאי לפרוס ?

לפי השאלה שהצעת? כמה קלפים? שוב תודה ושנה מקסימה, נגה

לדעתי פריסה שאלה / מילים

מתאימה לשאלה שהתשובה עליה בסופו של דבר היא כן או לא. אבל במקום להוציא קלף אחד מוציאים מס' קלפים עפ"י המילים וזאת כדי לקבל תשובה רחבה יותר ולא מצומצמת של קלף אחד. במידה ואת מבקשת לבדוק את הפוטנציאל שלך האם התקבלת לעבודה זו או אחרת הייתי פורסת בשלושה קלפים כאשר העמדות הן - הווה, עצה ותוצאה. הווה - מציג את נקודת הפתיחה שלך. עצה - מה כדאי לעשות או לא לעשות עתיד - נגזר מן העצה לטוב ולרע. פריסה זו טובה לשאלה מהסוג שלך כיוון שאין לה עבר. בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
הילה בסגול מקסימה שלי ../images/Emo23.gif

את מוזמנת תמיד לבוא ולהשאיר כאן את ידעותייך הנרחבות. נשמח ללמוד ממך את הקלטית, ובכלל - ברוכה הבאה

../images/Emo25.gifתודה יקירתי

ואם אני לא טועה וזכרוני אינו בוגד בי - לא פרסמתי פה פעם את הקלטית שלי ?

צ ל י ל 8

New member
וואלה, אני כבר לא זוכרת.... ../images/Emo163.gif

אבל את תמיד יכולה לכתוב אותה שוב
אוכל להעלות את הפריסה שלך למאמרים וכך נזכור להבא..

nogga5

New member
צליל, ליאת, בת גלים מי מכן כאן?

אני אשמח לשמוע דעתכן על הפריסה שעשיתי, אני יודעת שזה יותר תואם את הפירושים שלכן ואני אשמח לשמוע דיעה נוספת לזו של הילה המקסימה. תודה, נגה

צ ל י ל 8

New member
נסי את הפריסה שהציעה הילה בסגול

פירסי 3 קלפים של הווה-עיצה-תוצאה

nogga5

New member
הילה , צליל ושות' הנה פריסתי החדשה:

כפי שייעצתן, (לקח לי קצת זמ להבין איזו פריסה). הילה, פרסתי 3 קלפים: עבר, הווה, עתיד, אני לא יודעת אם לכך התכוונת היות ועבר מבחינתך לא מאוד רלוונטי. בכל אופן שאלתי: מה הסיכול להתקבל לעבודה x בחצי שנה הקרובה: וזה מה שיצא: אביר המטבעות, יום הדין ומלך הגביעים. מה דעתכן? תודה ויום מקסים, נגה

צ ל י ל 8

New member
היי נוגה ../images/Emo140.gif

מה הסיכוי להתקבל לעבודה x בחצי שנה הקרובה: הווה-אביר המטבעות עצה-יום הדין תוצאה-מלך הגביעים יש לך יכולת להתקדם ולפעול במרת אנרגטי. אם תדעי לראות את הדברים בבהירות כמו שהם ולא תפתחי ציפיות מעל ומעבר, את תתקבלי לעבודה ואפילו תאהבי אותה.

nogga5

New member
ה - ת - ק - ב - ל - ת - י!!!!!תודה

אתן גדולות, הילה וצליל שתהיה לכולם שנה מ ד ה י מ ה!!! תודה, תודה, תודה!

nogga5

New member
תודה לכן מקסימות, שתהיה לנו

שנה מקסימה, מלאת הנאה ועונג, הצלחות, שגשוג ובשורות טובות. אמן. נגה

r o n n e y

New member
נוגה וצליל - אני בהלם

צליל כתבה משהו כל כך מוחלט ומחייב שכאבה לי הבטן כשקראתי. מלמלתי לעצמי "ומה עם הסיכון של 1 למיליון שהיא טועה?" ואז החדשות הנהדרות של נוגה הגיעו. נוגה - עשי חיל! ושתהיה לך שנת עבודה פוריה ומהנה. צליל - אני נעוצה בכסא. כולי הערצה, רוני

למעלה