מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
"פרוטוקול הדיון"
www.tapuz.co.il
המסקנות שלי מהדיון:
בריאן ג'ונסון חלה במחלה אוטואימיונית שתקפה את הקיבה שלו כיון שהיה fucking robot
מה אני מתכוון?
הוא ציין בסרט התיעודי ב 2025 שהוא גומר לאכול ממש מוקדם בסביבות 11 בבוקר,אבל הוא אוכל מספיק
כי כבר אין לו פנים שדופות כמו פעם.
הוא עדיין אוכל מעט כי עשו מחקר "שמי שאוכל פחות ונשאר רעב קצת חי יותר זמן".
במילים אחרות עכברים...
בקיצור הוא לא הבין שהוא לא צריך לעשות את זה כי הוא במילא מקיים פרוטוקול מלא שמשלים אכילה.
העכברים חיו הרבה זמן כי הם אכלו זבל לא טבעי(לא את האוכל הטבעי שלהם) ואז ברור שאם יוכלו פחות מהזבל
יחיו יותר זמן.
אבל הוא לא קישר במוח למה בדיוק הם חיו יותר זמן אלא יישם את תוצאות המחקר בלי להבין לעומק.
הוא כנראה אכל דברים שאהב ובריאים אבל הפסיק לאכול מוקדם מידי מה שיצר אצלו עצב שניגמר האוכל.
במחלה אוטואימיונית הגוף תוקף את עצמו - אם ננסה להמשיל את זה מבחינה נפשית,חלק בו רצה לאכול
ולו ברמה הרגשית וחלק בו רצה לשמור על משמעת גבוהה ולהצליח לשמור על לא לאכול אחרי 11 בבוקר.
אז קרתה מלחמת אזרחים בגוף...
"מלחמת האזרחים" יצרה ,שתחושת הרעב הקבועה כל יום אחרי שניגמרו הארוחות באמת אכלה את הקיבה.
כמו שהקיבה מקרקרת לנו שאנחנו רעבים אבל אצלו זה קיצוני כי זה כל יום למשך שעות רבות מאוד.
נגיד מ 1 בצהריים שהוא מתחיל להרגיש רעב עד 8 בבוקר שהא אוכל שוב.
בריאן ג'ונסון - יש לו בעיה עם מחלות אוטואימיוניות
מגיל 21 בלוטת התריס מפרישה פחות מידי מהחומר בלי סיבה נראית לעין, אבל לכאורה טופל היטב ולכן "לא טרח לספר לנו עד עכשיו". ועכשיו הקיבה אוכלת את עצמה אחרי ששוב לא סיפר לנו: "He was diagnosed in May, he wrote, after years of persistently low ferritin, a protein that stores iron inside cells, that...
המסקנות שלי מהדיון:
בריאן ג'ונסון חלה במחלה אוטואימיונית שתקפה את הקיבה שלו כיון שהיה fucking robot
מה אני מתכוון?
הוא ציין בסרט התיעודי ב 2025 שהוא גומר לאכול ממש מוקדם בסביבות 11 בבוקר,אבל הוא אוכל מספיק
כי כבר אין לו פנים שדופות כמו פעם.
הוא עדיין אוכל מעט כי עשו מחקר "שמי שאוכל פחות ונשאר רעב קצת חי יותר זמן".
במילים אחרות עכברים...
בקיצור הוא לא הבין שהוא לא צריך לעשות את זה כי הוא במילא מקיים פרוטוקול מלא שמשלים אכילה.
העכברים חיו הרבה זמן כי הם אכלו זבל לא טבעי(לא את האוכל הטבעי שלהם) ואז ברור שאם יוכלו פחות מהזבל
יחיו יותר זמן.
אבל הוא לא קישר במוח למה בדיוק הם חיו יותר זמן אלא יישם את תוצאות המחקר בלי להבין לעומק.
הוא כנראה אכל דברים שאהב ובריאים אבל הפסיק לאכול מוקדם מידי מה שיצר אצלו עצב שניגמר האוכל.
במחלה אוטואימיונית הגוף תוקף את עצמו - אם ננסה להמשיל את זה מבחינה נפשית,חלק בו רצה לאכול
ולו ברמה הרגשית וחלק בו רצה לשמור על משמעת גבוהה ולהצליח לשמור על לא לאכול אחרי 11 בבוקר.
אז קרתה מלחמת אזרחים בגוף...
"מלחמת האזרחים" יצרה ,שתחושת הרעב הקבועה כל יום אחרי שניגמרו הארוחות באמת אכלה את הקיבה.
כמו שהקיבה מקרקרת לנו שאנחנו רעבים אבל אצלו זה קיצוני כי זה כל יום למשך שעות רבות מאוד.
נגיד מ 1 בצהריים שהוא מתחיל להרגיש רעב עד 8 בבוקר שהא אוכל שוב.
נערך לאחרונה ב: