תודה לכולם

שריתה5

New member
תודה לכולם

עד כמה שידוע לי לא היו סיבוכים, למרות הניתוח לקח שעתיים ואני לא יודעת למה. כאשר שאלנו את הרופא, הוא אמר שאין מה לדאוג, שהכל היה בסדר. הדיאטנית אמרה שהחליטו על חודש נוזלים כדי למנוע בעיות וסיבוכים כי היו להם נסיונות לא טובים בעבר. בכל מקרה היום אני לא מצליחה להכניס הרבה, קצת חלב וקצת מיץ וזהו, יותר מאוחר אנסה מרק צח. אני רק צמאה למים, יותר מכל דבר אחר

TRANSFER

New member
שעתיים???

וחלב כבר בימים הראשונים זה לא מוקדם מדי? בימים הראשונים גם אני התקשתי לשתות מים, אבל ככל שהימים יעברו כל תרגישי טוב יותר. ההרגשה שלך תשתפר במיוחד כאשר יורידו לך את הסיכות או התפרים. חודש נוזלים זה הרבה, תחזיקי מעמד... בכל מקרה אחרי חודש אינטסיבי שתעברי תצפי להורדה גדולה של קילוגרמים
.

שריתה5

New member
אלו ההוראות

אני רק צריכה להחזיק מעמד, זה לא יהיה קל. יצאתי מהניתוח עם סגירה של 3 סס ואני צריכה לחזור בעוד חודש לסגור עוד (לא יודעת כמה)

kobi 27

New member
התפריט תמוהה מאוד בעיניי

חודש נוזלים זו הגזמה לדעתי. גם חלב לדעתי זה מוקדם מדיי אותי הזהירו לא לשתות חלב בשבוע הראשון. כמובן שזו לא חוות דעת מקצועית ואין לראות בה המלצה

kobi 27

New member
אני הייתי מציע לך לדבר עם המנתח

חודש נוזלים זה כבר טירוף בד"כ נוזלים שבוע עד 10 ימים מיום הניתוח, ולאמחר מכן כלכלה רכה , ובהדרגה עד לכלכלה מוצקה. בכל מקרה אנחנו כאן נשמח לעזור ובהצלחה בהמשך הדרך

TRANSFER

New member
../images/Emo45.gif

חודש נוזלים יכול גם להזיק לבריאות שלך. אני מסכים עם קובי שחודש נוזלים זה טירוף.

ימית2

New member
תתפלאו אבל בקנדה גם 10 ימים לפני

הניתוח הרופאים דורשים להיות על נוזלים בלבד +30 יום אחרי הניתוח ואת זה אני יודעת כי הדודה שלי עברה.

רוייקו

New member
כלכלה נוזלית לחודש ימים ?

אם הערך התזונתי והקלורי לא נופל מזה של מוצק, אין שום מניעה, נהפוך הוא, תרוויחי חודש של הסתגלות לך ולטבעת. השאלה היא מי יכול לכלכל את קיבתו בנוזלים בלבד. אחרי כמה ימים מתחרפנים. המטרה היא לעבור את השבועיים הראשונים בכלכלה נוזלית ורכה עד כמה שאפשר על מנת לא ליצור מתח על על הטבעת - מה שיכול לערער את מיקומה או לחבל באופן כללי בניתוח עצמו וכן למנוע הקאות בשל חוסר הנסיון של המנותח. אלה שני הסיבות העיקריות לתקופת הנוזלים והכלכלה הרכה.

ימית2

New member
כן רוייקו זה התנאי של הרופאים שם

אחרת הם לא מנתחים. מותר היה לה לשתות הכל רק נוזלים. והיום היא חודש וחצי אחרי הניתוח. למרות שלא נשארה על נוזלים כל ה40 יום התחילה כבר אחרי 25 יום לאכול דברים רכים בהמלצתי.

למעלה