תודה לכולם על האהבה והתמיכה

תודה לכולם על האהבה והתמיכה

זהו המרוץ לקדם הארוויזיון הסתיים, כמו כל דבר אחר בחיים... כל הכבוד לשירי מימון על הזכייה הסוחפת בהחלט הגיע לה, היא הייתה קלאסית שרה מכל הנשמה וכבשה את הבמה. אני רוצה גם להחמיא מאוד למיכל אמדורסקי על ההופעה הבימתית הטובה ביותר השנה בקדם בהחלט הגיע לה מקום מכובד יותר. כל הכבוד ליוסי אזולאי ומומי לוי שלמרות היותם חולים גילו אומץ רב ועלו לבמה למרות הסיכויים לביצוע קולי לא מוצלח. באשר למרב, לא נורא, ניסינו... מרב לקחה מהקדם המון חוויות שישארו איתה לכל החיים, סך הכל החיים ממשיכים, בקרוב יוצא למרב סינגל חדש , אלבום שני בדרך, ועוד פרויקטים נפלאים, מי יודע , אולי שנה הבאה
... לכולם המשך שבוע מהנה, ותודה רבה על האהבה והתמיכה, ראיתי חלק ממכם ביום הקדם ויום לפני ואתם מקסימים. מושיקו משה! מנהל הפקה...

Flendy

New member
תמסור למירב

שהשיר שלה מדהים,היא מדהימה,היא נתנה הופעה נפלאה-ושהשיר שלה ברמה אחת טוב יותר מכל הקדם. השיר שלה טוב מדי לאירוויזיון.

maanu

New member
מלכה!

נראה לי שהשיר היה קשה מדי ללייב, ועדיין מירב נתנה אחלה הופעה. הניקוד הנמוך לא משקף כלום, כנראה השיר לא מספיק "שלאגרי". אני מאד מאד מעריך את הזמרת הזאת!

Wild Dancer

New member
פשוט מקסימה עם שיר נהדר! ../images/Emo23.gif

תמסור לה הרבה הרבה בהצלחה בהמשך, אני בטוח שכולנו נשמח לראות אותה עוד הרבה.

היא מקסימה

אני גם לא האמנתי למקום הנמוך שהיא הגיעה אליו- מה לעשות שכולנו בני אדם וכולנו מתרגשים לפעמים. מירב, את זמרת מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מירב ../images/Emo99.gif

מעבר לכך שמירב יוצרת מעולה שאין מספיק כמותה במוזיקה הישראלית, השיר שלה הוא אחד האהובים עליי השנה מכל הקדמים באירופה וההופעה שלה הייתה מלאת נשמה- היא פשוט מותק של בחורה! לבבית, חייכנית. יצא לנו לפגוש אותה מקרוב במהלך הקדם- והתאהבנו...
אני מצפה בקוצר רוח לאלבום. בהזדמנות זו אני חייב לציין שגם יוסי אזולאי, מומי לוי ושירי מימון הם אנשים מקסימים! מת עליהם! (ועד כאן פרץ ההתלהבות
)

לגבי מירב והסיבות להפסד:

1)הופעה בקדם:לפי דעתי אם היא הייתה מתלבשת אחרת ולא עם השימלה המ-ז-עז-ע-ת הזו וגם הייתה יותר רגועה ולא מזיזה את הראש והידיים בשיגעון, והייתה הולכת על רקדנים יותר נורמלים מזוג המוזרים האלו שרקדו לידה, היא הייתה מצליחה הרבה יותר. 2) השיר שלה לא ממש אירוויזיוני, והיא לא הכי מוכרת והשיר היה שקט ובהתחלה אז אף אחד לא זכר אותו והצביע לו. אלו הסיבות העיקריות. והשיר בהחלט מהטובים בקדם. ניתן לראות את זה בהודעות של חברי הפורום לפני שהתקיים הקדם. רוב המדרגים בפורום נתנו לה מקום גבוה. קחו למשל את הדירוג שלי. הייתי מאוד ביקורתי ובברן וחוץ מהשירים של יוסי שירי ומירב, ירדתי על כולם. מירב בהחלט בלטה בשיר יפה. זה מראה כמה הדברים הקטנים חשובים להצלחה. ועוד דבר, בוואלה היה כתוב, ש-12:30 בלילה היא עוד הייתה בגרין רום בוכה על אמא שלה, ואמא שלה אמרה לה שתמיד זוכרים את מי שנבחר אחרון. ומה הייתה תגובת מירב:
"אבל אמא, הערבייה הייתה אחרונה!!"

טליה ג

New member
מרב הייתה מקסימה!

והשיר שלה היה מקסים! קשה להסביר מדוע היא לא הצליחה. כנראה שהשיר שלה נבלע איכשהו ולא נשאר בזיכרון, אבל זו אינה אינדיקציה לגבי ההצלחה בהמשך. "הלוואי" של בועז שרעבי סיים במקום האחרון, אבל מושמע ברדיו עד היום, ואיפה כל השאר? אני בטוחה שהשיר של מרב יצליח ויישאר בתודעה עוד הרבה שנים!

למעלה