תודה לך ניסיםםםםםםם - 500 פיפס רווח...כנס

meirtal

New member
תודה לך ניסיםםםםםםם - 500 פיפס רווח...כנס

והוא לא עוצר הזבוב שעל הקיר (הסוחר FLY ON THE WALL) ממשיך להכות את כולם חזק מאוד. התיק שלו אוטוטו נוגע ב 10 מליון דולר והוא חצה את ה 5000 עוקבים לייב על החשבון שלו. (אני אחד מהם
בינתיים, הוא ממשיך עם 100% הצלחה. מתוך 334 עסקאות בול פגיעה של 100% הצלחות. למרות שהיום היה 100 פיפ למטה בעסקה על ה פאונד/יין הצליח לבסוף להרוויח של 25 פיפס. אני מחובר אליו כאמור מתחילת החודש הזה ועשה לי 500 פיפס. הנה קובץ של הסטוריית הנתונים שלו. למרות שממש לא כדאי לעבוד עם ברוקר ישראלי, אבל מי שהתעניין על ברוקר ישראלי שאפשר לפתוח דרכו חשבון בזולוטרייד ולחבר אליו סוחר בונבון כמו הזבוב לדוגמא, ראיתי היום שפורקס פלייס התחברה לברוקרים של זולוטרייד. ודבר אחרון, אני עוקב צמוד אחרי סוחר בשם Kramwell Forex עובד כמובן בחשבון אמיתי, עושה עסקה אחת ליום. עשה 96 עסקאות ועד עכשיו הרוויח ב 94 מהם. נראה סולידי ומבטיח. תיק לא גדול כרגע 260 אלף דולר שמורכב מ 250 עוקבים. הוא גדל מיום ליום. התה לו עסקה אחת לא טובה של מינוס 600 פיפס. לכן חובה להגדיר עליו סטופ לוס לפחות 200 נקודות לדעתי. ברוב העסקאות בממוצע הנמוך שלו לא יורד מתחת ל 100 פיפס אבל הוא יודע גם להרוויח 100 פיפס. בקיצור אני שוקל לתת לו לנהל לי חלק מהתיק, אשמח לחוות דעת, הנה לינק לדף התוצאות שלו https://fxtoolbox.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=19147 זאת הפעם הראשונה שסוף סוף מצאתי משהו שמרוויח לי כסף בינתיים בפורקס טפו טפו חמסה חמסה, קשה לישון מהאדרנלין, לילה טוב.

nisim222

New member
תודה לך ידידי. שתדע שמהיום עלה האתר

העברי באופן סופי בכתובת http://www.zulutrade.co.il בשיחה עם החברה, הם אמרו לי שבקרוב מאוד יפתח בארץ סניף ישראלי של זולוטרייד. ומשבוע הבא, כנראה גם יהיה שרות לקוחות בשפה העברית. כמו כן ראיתי ששמת לב שהצטרף מאתמול ברוקר ישראלי. כנראה שהלקוח הישראלי עושה להם את זה
שתצליח מאיר בעזרת השם.

stockhunter

New member
למרות החשדנות שלי, קבל שאפו...

קשה לי לעכל איך יתכן שמישהו מצליח להרוויח כל כך טוב בפורקס. ועוד 100% הצלחה על 330 עסקאות? אני מבין שהחברה מפוקחת ע"י NFA וכו' אבל נראה לך שזה אמיתי? אני ממשיך לחקור את נושא בדמו, התחיל 50 אלף עכשיו 54. אתר מגניב, אבל אני חשדן.

איקו

New member
גם אני נכנסתי עם 1000 דולר והפכו ל1246

מתחילת השבוע .. אתר באמת מגניב אבל צריך מאוד מאוד להזהר כול ברוקר לגופו בנושא המינופים אני למשל בזבוב נותן לקחת הפסד של 350 פיפיסים וב100% winning trade נותן לו מרווח של הפסד 500 פיפס (השבוע הוא ירד 230 פיפסים היה מפחיד ) אפשר בקלות למחוק חשבונות שם אם לא נזהרים והופכים לחזירים. תודה רבה !

stockhunter

New member
מצטער שאני סקפטי איקו, תוכל להעלות צילום מסך?

אמרת שפתחת חשבון אמיתי בזולוטרייד, הפקדת 1000 דולר ועכשיו כבר 1246? ז"א 25% על ההשקעה? אם אני מבין נכון. מצטער שאני נכנס לפרטים, אני שנים סוחר במניות וממש בא לי לנסות קצת מט"ח. רק אני מאוד רוצה לעשות את זה נכון. ולהבחין נכון את עניין המינופים. עם איזה ברוקר פתחת את החשבון? שמת רק שני סוחרים שיסחרו לך בתיק ולא עשית שינויים? תודה. ושוב איקו, בקשר לצילום מסך על הרווח זה לא משהו אישי נגדך, פשוט יש בפורום כמה כותבים שכל הזמן צועקים, הרווחתי ככה והרווחתי ככה. לא מאמין נו...אמרתי שאני פשוט סקפטי, אבל לפחות רציני ואמיתי.

איקו

New member
אני חייב לדייק כדאי לא להטעות שפתחתי חשבון

עם AAA קיבלתי אוטומטי 100 דולר מתנה . ככה שבעצם 147 דולר הוא עשה מיום שני שלישי - כאשר מינפתי

stockhunter

New member
פתאום בעברית זה קריא ל יותר ../images/Emo13.gif

הבנתי שיש אפשרות לפתוח חשבון אצל ברוקר ישראלי פורקס פלייס, מישהו יכול להמליץ עליו. ובבקשה אם משיהו מכיר, האם מדובר על הברוקר עם הלוגו הירוק באתר של זולוטרייד בתחתית העמוד עם לוגו FXP https://fxtoolbox.zulutrade.com/SignUp_Live.aspx תודה

yarontrader

New member
אהלן איקו.אני זוכר שבשיחה הקודמת על ZULUTRADE

עלה כל עניין מי הברוקר שלך. אנ חושב שניסים כתב שהחיבור האופטימאלי הוא דרך AAAFX , כותבים על זה בהמון פורומים בעולם. הנה דוגמא למשהו שקראתי בפורום עולמי http://www.myfxbook.com/reviews/brokers/aaafx/31630,1 הבעיה העיקרית ברוב הברוקרים שמחוברים לזולו היא ניתוקים והפרשים בין הברוקר שלך לבין הברוקר שמשתמש בו המאותת. באתר זולו כתוב שחברת AAA נותנת ביטוח על ניתוקים. אבל אני ישמח אם תנסה את פורקס פלייס ותגיד לנו איך הם. תמיד עדיף כחול לבן

איציק100

New member
כל מי שנותן בונוס על ההפקדה להיתרחק כמו מאש

אין מתנות חינם במיוחד מאלה הכל נישאר בקופה

למעלה