תובנות מביקור אצל הגינקולוג

bluehorizon

New member
תובנות מביקור אצל הגינקולוג

אז מי שזוכרת, הצפתי כאן לאחרונה כמה שאלות שנוגעות לכניסה להריון בחודש הראשון אחרי הפסקת גלולות, וזו היתה התכנית, בגדול. אבל - במסגרת "הכן רכבך לחורף" הלכתי לגינקולוג, וביקשתי הוראות הפעלה. קיבלתי חומצה פולית 5 מ"ג, כמה בדיקות דם, והוראה להפסיק את הגלולות חודש לפני החודש המיועד לכניסה להריון, ולהמשיך באמצעי מניעה אחר (יעני קונדומים) במשך החודש הראשון. שאלתי למה, והתשובה היתה שבחודש הראשון אחרי גלולות הביוץ נוטה להשתגע, ואחרי זה יש בעיות לקבוע את השבוע של ההריון, וגם, שכניסה להריון בחודש הראשון לאחר גלולות מגבירה את הסיכויים לתאומים, וגינקולוגים לא אוהבים תאומים, כי זה הריון בסיכון. אז זהו. שתדעו. אני הולכת עכשיו לבדוק את עניין התאומים הזה במאמרים. אני אחזור אם יהיה לי עוד משהו מעניין לספר. אה, ויש לי עוד שאלה: בבדיקות של לפני, קיבלתן גם בדיקה לטוקסופלזמה?

שיגצה

New member
חבל שלא ידעתי

אני מתה לתאומים

laimor

New member
שיגצה את הורגת אותי עם התאומים...:-

בכל אופן אני שמעתי שזה לא נכון שיש סיכוי גדול יותר לתאומים. והרופא שלי אמר לי להפסיק ולהכנס. ובדיקות דם רק אחרי שנקלטים, בקיצור כל רופא והשגעת שלו.

שיגצה

New member
../images/Emo13.gifאני שמחה שהתעוררתן

משעמם לי לבד. עוד ערב עם ההורים ועם ההורים וסרט בDVD בא-לי בא רק מחר

שיגצה

New member
מילא סרט עם ההורים....

אבל לפי דרישה הבאתי עכשיו... אני מתפדחת לספר... לב אמיץ וטיטאניק! שיהיה לכולנו לילה טוב ליימור- מחזיקה אצבעות לבדיקה מחר

למעלה