תהיות לגבי העונה ה-4...

Im All That

New member
תהיות לגבי העונה ה-4...

עכשיו אני צופה מחדש בעונה ה-4....אני זוכר בזמנו שמאוד לא אהבתי אותה (בעיקר בגלל רוז), אבל בצפייה החוזרת, היא לא נוראית בכלל, אפילו דיי טובה....השאלה היא ם היא באמת כזו או שזה בגלל שהעונה ה-7 ממש נוראית?! מה דעתכם?!?

Alm0st Happy

New member
הא. זה קורה לי בדיוק עם עונה 4 של באפי.

עונה 4 היא העונה הידועה לשמצה (האמת שבהמון סדרות. גם באנטומיה, האוס ועוד הרבה.) ואני רואה אותה עכשיו בפעם השלישית נראה לי והיא בכלל לא כזאת רעה כמו שזכרתי. אני לא חושבת שעונה 7 של האנטומיה גרועה כל כך, אבל אני חושבת שהסדרה מאד השתנת ב-2-3 העונות האחרונות, ויש קו הפרדה מאד ברור בין עונות 1-4/5 לבין עונות 5/6-7, לכן פתאום עונה 4 נראית לנו נוסטלגית ומחממת את ליבנו, כי אנחנו מתגעגעים לאנטומיה של פעם. אני גם זוכרת את עונה 4 של האנטומיה כדי זוועתית, אבל עוד לא יצא לי להגיע אליה בצפיה שניה. יכול להיות שאשנה את דעתי.

Im All That

New member
דווקא עונה 4 של באפי...

אהבתי מההתחלה, אני חושב שהעונה הזו מאוד לא מוערכת כמו שצריך.... נכון שהייתה לה עלילה עונתית חלשה, אבל לכל פרק היה את הסיפור המדהים שלו שזה דיי מחפר על העלילה העונתית....גם זו עונה דיי קלילה וצחיקה...ואעל פי שהיה את ריילי, היו גם דמויות חדשות מעניינות כמו טרה ואניה שבהחלט הצליחו להכנס לנעלים של אוז וקורדיליה... בכל אופן, הבעיה עם העונה הרביעית של האנטומיה לדעתי זה שלא היה בה משהו שהבליט אותה ולכן לפני שצפיתי בה שוב לא ממש זכרתי פרטים ממנה חוץ מזה שקאלי יאה מהארון, וזה שהיה משולש אהבה נוסף (ומיותר) בין מרדית - דרק - רוז. (כלומר הם הרגע סיימו את המשולש המושלם שהיה עם אדיסון וזה היה סם חיקוי עלוב...חבל ששונדה לא יודעת שלזוגות יכולות להיות הרבה בעיות שלא קשורות בןאדם שלישי...ודווקא, בתחילת העונה,זה התחיל טוב עם זה שמרדית לא נפתחת לדרק,וזה בגלל שהיא לא יכולה לבטוח בו...למה היא לא יכלה להשאיר את זה ככה מבלי לערב אדם שלישי?!?)

ellendili

New member
אני דווקא (../images/Emo58.gif בערך...)

אהבתי את העונה הזאת גם בצפייה ראשונה. שנאתי את רוז! אבל היו בעונה הזאת הרבה דברים יפים... הקרוסאובר עם אדיסון, הניסוי של מרדר, כל ההתחלה עם המתמחים המזדנבים, אפילו לקסי- בשלב שמר' שונאת אותה וכריסטינה מתעללת בה. ואני מסכימה עם נל שהעונה הזאת מסיימת תקופה באנטומיה ומסמלת איזשהי נוסטלגיה בשבילנו. עונה 5 היא כבר שונה לחלוטין (לטוב ולרע). לגבי עונה 7... לא יכולה להגיד שאני שונאת אותה... היו רגעים ששנאתי את האנטומיה יותר... (שלא תבינו לא נכון, הפרק האחרון עורר בי בוז ובחילה עזה בערך אחרי רבע שעה של צחוק רועם... וגם השלישייה הזאת יוצאת מכל החורים כבר...) אבל העונה בכלליות, היא לא רעה. אם להפסיק להשוות אותה ל"אנטומיה של פעם". פשוט הדמויות מתבגרות ומשתנות, ודברים שונים מעסיקים אותן. לדעתי זה בסדר ולגיטימי.

למעלה