תגלית מפתיעה - חיזוק שרירי המוח לעמידות במכות

swelli

New member
תגלית מפתיעה - חיזוק שרירי המוח לעמידות במכות

חברי פורום נכבדים, קראתי היום באחת ההודעות ש"אנשי השייטת עמידים במכות ברזל לראש"..ו "כל אדם אחר שלא מיומן, מזמן היה מושבת".. ובכן, דובר פה לא מזמן האם לוחמי ה mma לוקחים חומרים המחזקים עמידותם למכות בראש ויוצרים להם לסת בטון - הנה התשובה-> צה"ל החזק בעולם, המציא את החומרים הנ"ל. לוחמי השייטת משתמשים בחומרים הללו וכיום הם עמידים בצורה שלא תאמן למכות. בעיטות ומכות לום ברזל למוח. כל הכבוד לצה"ל.

זקס11

New member
אני חושב שזה לא הוגן

לפני כל פעולה של השייטת, צריך לעשות להם בדיקות סמים. ואם הם הולכים לחסל איזה מחבל, או צוללנים של האוייב עם סמים, צריך להכריז על זה כ NC . ודרך אגב, איפה ניתן להשיג את סמי ההזייה האלה, שגורמים לבלבול בין המציאות לחסמבה? גם אני רוצה! ויש לי שאלה- אני צריך ללכת לקנות בסופר. איך אני יכול לדאוג לכך שמישהו ישלח את חיילי השייטת? אני בטוח שעם הכישורים שלהם, הם יקנו יותר טוב ממני.

Rami sh

New member
פידור VS סופרמן

בהשראת הדיון הקודם...מי לדעתכם ינצח? הרי שניהם לא אנושיים. ואת פידור ראינו כבר במצבים קשים שכולם היו בטוחים שהוא לא יצא מהם ,ועדיין הוא בלתי מנוצח (30+ קרבות) וסופרמן היה בסך הכל ב-3 קרבות (סרטים) שהוא שרד אותם. לדעתי,הניסיון יכריע לטובת הרוסי

doom23

New member
פידור בטח

בסוף ישיג קריפטונייט בעזרת הקשרי מאפיה שלו וינצח את סופרמן ...

talhorm

New member
סופרמן, אבל בעצירת השופט אחרי חתך בפנים

של פידור סופרמן קורא הכי מהר בעולם, הוא יקרא את כל הביוגרפיה של פידור בוויקפדיה ויבין שהחולשה שלו זה שהוא נחתך בקלות, סופרמן ירה עם עיניי האש שלו ישירות למצח של פידור ויגרום לחתך רציני, דן מרגליוטה יעצור את הקרב (כרגיל מוקדם), וסופרמן הוא אלוף הWANNNMKMEAMMAMKAMMAMAMEKRWEKAMRMMMMMA החדש!

זקס11

New member
דווקא יש לי מאצ' שלפידור אין בו בכלל סיכוי

פידור VS אריאני אז קודם כל, יש לה הרבה יותר נסיון זירה מפידור. היא השתתפה במשהו כמו 30 ארועים בשנים האחרונות, ופידור בקושי בארבע. והיא תמיד מגיעה בכושר שיא. הימור שלי- סיבוב שני, פידור גומר על הגב.

cat food

New member
בתור "סנגור" הפורום

אני חייב להגיד שהלינצ'ים העדריים שנעשים פה הם לא לעניין. לא מסכימים עם דיעה של מישהו, לא חייבים לחפור ולהתקטנן מולו.

למעלה