תגית frameset בhtml

פונית1

New member
תגית frameset בhtml

<frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0" rows="26%,*%"> <frame name ="Menu" src="Menu1.aspx" scrolling="no"></frame> <frame name ="Change" src="Start.aspx"></frame> </frameset>​
מעלה error: frameset is not supported מה הבעיה? ראיתי שימושים רבים בתגית זו באינטרנט

פונית1

New member
זה אומר כל שאר השורות שקיימות(שנשארו)

ומה זה אומר frameset לא מומלץ?! אבל אני צריכה לחלק דף מסוים לאזורים ולהציג בו דפים שונים זה עובד לי ומציג את הדפים בדף המסוים לפי הנדרש בframeset אבל מעלה errors .... אז מה יכולה להיות בכל אופן הבעיה? תודה:)

א Ron

New member
ניסית כוכבית בלבד * במקום *% ?

איזה דפדפן את משתמשת? בעיקרון יש דפדפנים ישנים שלא תומכים בפריימסט, אז ייתכן בגלל זה.

פונית1

New member
גם כשאני כותבת 50%,50% המצב זהה

כמו שאמרתי זה עובד.. אבל מקפיץ error הדפדפן שאני עובדת עליו: internet explorer אני חושבת גרסה 5.5? איפה אני יכולה לראות איזה גרסה מותקנת אצלי? אתה יודע אם בגרסה זו התג הזה מוכר? או מאיזה גרסה הוא מוכר? תודה רבה

א Ron

New member
נדמה לי 5.5 תומך

בhelp--<about תראי את הגירסה (כמו בכל תוכנה כמעט) אם אני לא טועה יש אפשרות לבטל לאפשר מסגרות בההגדרות של הדפדפדן עצמו (tools -->options) תבדקי בהגדרות של הדפדן ותראי אם יש משהו עם frameset. תרשמי בגוגל frameset is not supported

פונית1

New member
אני אבדוק בקשר לדפדפן מה שאמרת

וכבר חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו שעזר לי.. אחפש שוב ואולי בכל אופן הבעיה בדפדפן?... תודה רבה!!

Miki Watts

New member
את צריכה להגדיר את ה DOCTYPE

כך שיתאים לעבודה עם Frameset, אחרת הדפדפן לא יציג את זה כמו שצריך.

פונית1

New member
אני כבר כתבתי את סוג הdocument המתאים יש עוד

משהו שיכול להיות? (כתבתי את:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">​
אני כותבת בvisual studio.net(c#) 2005 תודה רבה

Miki Watts

New member
וידאת שיש לך רק תגיות או frameset או body

בדף ? אי אפשר לשלב את שתיהן

למעלה