תגידי לי אישה משהו בבקשה ,,,,,,

תגידי לי אישה משהו בבקשה ,,,,,,

תגידי לי אישה , לכמה אהבה את כמהה.? אם אעמוד על ראשי , תאחוז אותך תדהמה, או אפול על פני , תשאלי כתמימה,זה למה ?

.....

מה אלחש לך שתביטי זה אני עומד כאן על הסף איך אגע בך שתרגישי את גופי יום אחד נוסף ... את הרוח המלטפת לך אני שלחתי מין הים היא תלחש לך ותיתן לך עוד סימן שאני קיים ... רק שימי נר על החלון ונרקוד לאט את מחול הנשמות שימי נר על החלון והלב ישוב לפעום .... הדמעות כבר זולגות בחדר איך נמצא מקום להתחבא כשגווע הנר בחדר גם אני לאט לאט כבה ... רק שימי נר על החלון ונרקוד לאט את מחול הנשמות שימי נר על החלון והלב ישוב לפעום ..... זה כמו ליצור כדור של שלג בעומק היד רק נשארות טיפות של שקט עקבות הצעד בסוף של דרך... <סטאלה מריס-נר על החלון)

ואני שוב אשאל אותך ,,,,,,,,

תגידי לי אישה , איך את רוצה את ליבי ? שרוף למחצה, מבושל כמרקחה , או כזה לבלבי ? ואם אתן לך אותו על מגש , האם גם אז תעזבי?

....

זמן של אחרי כשידיי מנסות לאתר- וצל דמותך נמחק ברעש דלת נטרקת ממרחק.... אז במוחי מנסה לאסוף רסיסי- טעמים ומגעים פזורים כאן סביבי, את אותו יופי שבנו ערטל ועכשיו בלבי מהתל.. ומנגינה קורעת שקט רועש עוד זוכרת את אותה אש- שבך אחזה, את עינייך כישפה רק עוד ריקוד אחד, כך ביקשה.... זמן מתקתק את סופו פחד קר מחפש כסותו, הושיטי יד קרבי שפתיו הפכי מטוטלת העוצרת מחול מחוגיו...

ושוב ביאושי ,,,אשאל אותך,,,,,,,

תגידי לי אישה , שאני נותן,על מה את חושבת? נותן כדי לקחת, ואז הוא ירצה רק ללכת , או נותן כדי לתת, כי הוא פשוט כזה ,כמו שלכת.

.....

שער הרחמים בשעת געגוע נשמת אישה בלבה כרוח מתעתע, בזיכרון של ריח מתעטפת על גבי סערה מתעופפת .... אל אותו גוף מייחלת לאותו הליל ברעד פעימה מתפללת, אל אותם רגעים של תשוקה שובעת כשאת נשמתה תאבד היא לדעת. להט וערגה הם כסות גופה זרועותיך יערטלו מגע בתוכה, ראשה מוטל בחיקך שלווה נמסכת לאחר מחול עם לבך....

....

נכנעת לך ... כשעינייך מביטות אל תוכי מנסות לספר על שמתחולל בלבי.. נכנעת לך ... כשידך מלטפת את גופי מצייר עיגולים וגלי תשוקות בתוכי.. נכנעת לך ... בפעימת לבך הנרעדת מול חזי מחוללת לניגון צלילי אהבתי.....
מי אמר שאין לי?.....

אני רואה אותך,,,,,,,,,,../images/Emo14.gif

אני רואה אותך, את דמותך , את יופייך, וגם אני אנוח ממך , תשארי את לנפשך, אחפש לי דרך אחרת, בה אוכל לחייך, אבל אני יודע , שרק את היחידה , שיודעת , ושמעה ,והבינה , את סודות בטני התופחת, ממשקעי הזמן ,משקעי חלומי , ילדותי הצורחת.

....

מבט אחד- והלילה החשוך יהפוך מואר באלפי רגשות שלא יכבו גם כאשר קרן שמש תצייר על גופינו מחול יום חדש. חיבוק אחד- והקור יסולק במחי חום זרועותיך וחום תשוקות שצברו זמן עבר יהפכו לתאווה המתפרצת ממני ועד אלייך להשאיר בך סימני אהבה חדשים... נשיקה אחת- וטעם חדש יירקם בתוך פי יסלק מריר של געגוע ולשון תגלגל מתיקות של עתיד עדיין מתמוסס, עדיין מעבד טעימות שיש לחיכי ללמוד ממך, מתוכך...

ומה תגידי לשועל?

ומה אם השועל , ירצה לאוכלך בשקיקה , ללקק את משולש כוורתך, זאת המתוקה , האם לא תרווי את צמאונך, באותה נשיקה ?

למעלה