תגידו

מצב
הנושא נעול.

a m o s 4

New member
תגידו

תגידו
תגידו האים זה נכון שרוצים לאקים בבאר שבע רכבת תחתית הוא משהו דומה.?

fireman

New member
יש תוכנית להקים תחנת רכבת

תגידו
תגידו האים זה נכון שרוצים לאקים בבאר שבע רכבת תחתית הוא משהו דומה.?
חדשה בסמוך לאוניברסיטה... בעצם זו לא תוכנית אלא פרוייקט שעומד לצאת לביצוע בקרוב מאוד מאוד לגברי רכבת תחתית אני לא שמעתי כלום, איפה שמעת על זה?

omer landau

New member
מישהו דיבר פעם על רכבת קלה....

חדשה בסמוך לאוניברסיטה... בעצם זו לא תוכנית אלא פרוייקט שעומד לצאת לביצוע בקרוב מאוד מאוד לגברי רכבת תחתית אני לא שמעתי כלום, איפה שמעת על זה?
אבל זאת הייתה תקופה כזאת שכל עירייה חלמה חלומות יותר מידי טובים אז סתם כמה אנשים זרקו מילים דיברו על נתניה על באר שבע על (יכול להיות הרצליה??? לא זוכר כבר) כנראה לפני הבחירות.....

fireman

New member
לגבי תכנון של רכבת קלה בבאר שבע

אבל זאת הייתה תקופה כזאת שכל עירייה חלמה חלומות יותר מידי טובים אז סתם כמה אנשים זרקו מילים דיברו על נתניה על באר שבע על (יכול להיות הרצליה??? לא זוכר כבר) כנראה לפני הבחירות.....
לגבי תכנון של רכבת קלה בבאר שבע
אני יודע שכבר יש תוכניות מוכנות במגרה, לא מזמן הוציאו אותן מהמגרה, מעניין למה אבל הוא מדבר על רכבת תחתית וזה מעניין איפה שהוא שמע על זה?

a m o s 4

New member
דיברו אל זה ברדיו דרום

דיברו אל זה ברדיו דרום
דיברו אל זה ברדיו דרום וגם טרנר אמר שהפרויקט יצא בקרוב אל מנט שהרכבת התחתית תעבה תחרות לתחבורה הציבורית

fireman

New member
שישרפו הגינות, תן לי רכבת ../images/Emo13.gif

קודם שידעגו לגינות ואחרי זה לר.הקלה
שישרפו הגינות, תן לי רכבת

ה דרומי

New member
וטוטו ישרפו הגינות יש כבר רק קוצים

שישרפו הגינות, תן לי רכבת
וטוטו ישרפו הגינות יש כבר רק קוצים
ולך תהיה "עבודה" רק רכבת בבאר שבע מתי שלטרנר יצמחו שערות על כפות הידים. רכבת קלה בבאר -7

מצב
הנושא נעול.
למעלה