תגידו....

תגידו....

בתור נותני שירות, אנחנו לרוב עובדים במשמרות שדורשות גם סופ"שים (שישי - שבת או שניהם, וגם חגים). ולשאלתי - זה באמת שווה את זה? זה לא מבאס לכם ת'חיים? לי זה הורס את כל השבת וגם בשישי זה לא נעים, שזה שאני עובדת כל השבוע ולא רואה את המשפחה שלי אז גם בשישי שבת אני לא יכולה לבלות איתם רק כדי לריב עם לקוחות בטלפון... זה מאד מתסכל. אז מה הייתם מעדיפים? שיורידו לכם 2 שקל מהתעריף שלכם לשעה תמורת לא לעבוד שבתות בכלל, או לעבוד שבתות?...

סופי שבוע...

בבריכה.. בד"כ עבדתי במשמרת של הבוקר... ככה הכי נוח.. אבל מ6 וחצי בבוקר עד 2 אחה"צ.. וככה היה גם שישי-שבת, לפעמים.. כשהגיע תורי.. (היינו שלוש בנות..) סה"כ בבוקר לא הפריע לי כי בערב יכולתי להיות עם המשפחה.. אבל.. היה מקרה שבו עבדתי יום שלם ביום שבת (15 שעות!) וממש סבלתי!!! כי בבריכה ההיא יש לנו מנוי.. אם זה לא מספיק המשפחה כל הזמן הציקה לי עם עבודה והפריעה!!! וכל הזמן: "נו מתי את מסיימת?", "למה את עובדת כ"כ הרבה?", "אמרת שאת מסיימת ב-8 ולא ב9..".. וכו'.. ובכלל זה הרס לי את כל המצב רוח-הייתי עייפה... והוא עוד נתן לנו עבודה שמציל עושה! לנקות מסביב בריכה! ומאז החלטתי שאני עובדת רק בבוקר- גם מהסיבה שאני יכולה רק בוקר.. ואם יותר מאוחר שיודיע לי עד איזו שעה ואחזור אליו.. משתתפת ומזדהה במה שהרגשת.. מאוד תסכל אותי לראות את המשפחה שוחה.. אוכלת, ביחד.. ורק אני לא שם.. ואם באים אליהם אז לא הרבה.. עוד יבואו אלי בטענות שאני לא עובדת...

nbw1

New member
אני אוהב לעבוד סופ"ש..

יותר כסף (150%), הרבה יותר רגוע (בד"כ). לצערי במקום העבודה הנוכחי לא עובדים בשבת, רק בשישי ומוצ"ש אז זה לא רלוונטי, אבל מוצ"ש זו משמרת רגועה ונחמדה..

למעלה