תגידו... שאלה שהיא בעיקר לבנות

יעל1990

New member
תגידו... שאלה שהיא בעיקר לבנות

אם אתן נמצאות בקשר זוגי שהוא די מעורער אבל עדיין מחזיק מעמד.. קרה שמעדתן.. קורה כמעט לכולן.. אם המעידה הייתה עם ערבי מוסלמי\נוצרי זה לא משנה כרגע זה מסבך את המצב ומדליק נורה אדומה או שהייתן עוברות על זה כאילו ולא קרה??? נורא חשוב לי לדעת וזה אוכל אוית כבר כמה ימים !!!

Material lady

New member
איי איי איי יעל...

איך מאחת שלא ידעה למצוץ לגבר הגעת למצב של סטוץ, ואילולא זה לא מספיק, עם ערבי? כושר ההשתרללות שלך מדהים... לנק': אם זה היה סתם סטוץ, אני לא רואה שום סיבה שזה היה מפריע לי.

יעל1990

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא יכולה להתחבר לכנות הרשעית שלך

(מהשרשור הקודם)..
ואם אני רוצה לשמור איתו את הקשר שפיתחנו ולקחת את זה לכיון יותר רציני.. בעיניך זה נראה מוזר בחורה יהודיה.. אם בחור ערבי..?

Material lady

New member
קודם כל, אם את בעניין שלו

לא רצוי שקודם תיפרדי מהחבר שלך באופן רשמי? בכל זאת, זה די מזלזל לעזוב מהיום למחר. (לא שלמעול באמונו זה לא מזלזל, אבל בכל זאת, מגיע לו הסבר לאחר שסבל מישהי שלא יודעת למצוץ). ולא, לא חושבת שזה היה מפריע לי. בלי שום קשר מפני שאני עפיפון ברוח אדישה כזו, אז לא נראה לי שהייתי מודאגת מכל הנושא הזה. אולי אולי אולי... זה כן היה מטריד אותי מעט הנושא של הבדלי התרבות, אבל בכל זאת על הדור החדש זה לא כ"כ משפיע.

יעל1990

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo250.gif כאילו את טרחת להיפרד מכל אחד בצ

בצורה רישמית.. ועם חברות שלי היו מסתכלות על זה בצורה ממש מגעילה ומתנהגות אליו גם מגעיל?!

Material lady

New member
אני לא.

אני גם לא דוגמה חיובית לשום דבר, אז זה לא תקף לגבייך באותה מידה. כפרה עלייך, מה אני רבנית? תחליפי חברות.

לוZיפר

New member
האמנם אני לא בת

אבל יש קריטריונים... היית שיכורה? כי אם לא אני חושב שבהחלט כדאי שתבדקי היכן את נמצאת, ככל שהזמן עובר זה יהיה יותר קשה!

למעלה