תגידו, מתי כבר אלמד?

רומי 007

New member
אולה אהובתי

העובדה שהתקווה עולה על היאוש זה המזל הגדול שלנו וזה מלווה אותנו לאורך כל הדרך: בשנות הציפיה להריון, בהריון עצמו וגם בלידה ולאחריה. יום אחד זה פשוט קורה ואת פשוט עומדת שם או יושבת (או שוכבת, תלוי אם את בהיפר...) ולא מאמינה. ואת לא שוכחת אף פעם את התקווה והיאוש שהיו מנת חלקך לאורך השנים שחלפו. אז מה לעשות שאנחנו זן של נשים שלא הולך להן בקלות. אבל אח"כ, טעמו של הפרי הוא המתוק מכולם. אז מאחלת לך שמהר מהר תגיעי למקום הזה שבו תטעמי את טעם הפרי כי הוא מגיע לך הכי בעולם וכבר מזמן. אוהבת, רומי. בהצלחה בטיפול המוקפאים

אולה קבלי חיבוק חזק חזק../images/Emo24.gif

ומי ייתן והלוואי והמוקפאים יעשו את העבודה השנה, מתנה לשנה החדשה... ומי כמוך קמה על הרגליים בין רגע, נופלת, נשברת לרסיסים ומיד מתעשתת יודעת ומכירה את המציאות שאנו חוות. כל שלילי שובר אותנו לרסיסים משום מה אלוהים נתן לנו המון כוחות לקום על הרגליים ומיד לחשוב על הטיפול הבא עם כל הסבל והדאגות. אז הנה אוטוטו את מתחילה כבר את החזרת המוקפאים והלוואי וזה יהיה הטיפול האחרון שלך. מאחלת המון המון בהצלחה ותגשימי את משאלתך שהיא משאלת כולנו אמן!! האופטימית שמחזיקה לך מרחוק את כל האצבעות.

כמעט כתבתי נפגש.........

ואז נזכרתי שאת כבר לא באיכילוב
שכמותי , כי גם לי יש בדיקת דם חשובה
ב1.1.02 שיהיה בהצלחה במחזור מוקפאים החודש , מתאים לי לשמוע איזה בטא חיובית ממך , מתאים

אולה *

New member
גם לי מתאים לשמוע חדשות טובות ממך

ועוד ב-1/01 - איזה יום מצוין!
גם אני לפעמים שוכחת באיזה בית חולים אני. הייתי באיכילוב מעל שנתיים.

saga

New member
אולה ../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות שמצב הרוח השתפר, ומקווה שהשנה החדשה תביא בשבילך רק הצלחות וחדשות טובות. ולגבי ההודעה הראשונה, תקווה זה חלק מהטבע האנושי, אי אפשר להמנע ממנה. שני פסים - זו הפנטזיה הכי גדולה כאן בפורום, אז תדעי לך שאת בחברה טובה.
בהצלחה

ליברה*

New member
אולה יקרה ../images/Emo24.gif

הלוואי ולעולם לא תלמדי להפסיק לחלום ולפנטז, את קוראת לזה "להשלות את עצמך".. אז בסדר, שגם לא תלמדי להפסיק להשלות את עצמך. כי הפנטזיה, החלום ואפילו האשליה המתוקה הם פירות האופטימיות הבלתי נלאית שלך, הם הבריאות שלך והם הכוח שלך. ואם תפסיקי לחלום ולפנטז את פותחת את הדלת לויתור, להרמת הידיים. ..אז אולה, אל תלמדי להפסיק לפנטז גם אם יש רגעים (כמו שאת יודעת) בהם הפנטזיה נראית מגוחכת ופתטית אל מול המציאות. המציאות היא שמשתנה. אל תשני את הפנטזיה. שלך, ליברה

אויש אולה יודעת בדיוק מה שאת מרגישה

כי אני מרגישה את זה כל חודש מחדש מקווה שהחודש זה ספונטני בודקת את הציצים כואב לא כואב מה צבעם? ומתאכזבת מחדש כשהמכשפה מופיעה בדיוק ביום ה-28 אבל תחשבי שמצד שני עדיף שהמכשפה תגיע כי את יודעת, בלעדיה אי אפשר אז קחי שמיכת פוך ואת בעלך ותתכרבלו ככה שיהיה לכם רותח מאהבה ותקומו ליום חדש, בהיר יותר מחבקת ומנשקת לילך

אפרת12

New member
אולה מתוקה../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

כל כך טבעי ומובן מה שאת מספרת... אל תלמדי ותמשיכי להיות אופטימית. משהו טוב עומד לקרות. ספונטני
לא ספונטני
כשזה יקרה בטוח תגיבי בצורה מאוד ספונטנית מקוה שכבר יצאת מהמיטה והתאוששת
(דרך אגב - אתמול היה מאוד לגיטימי להישאר במיטה
...) ואת ממשיכה בחתירה האופטימית שכל כך מאפיינת אותך

אולוצ´קה - אמרתי שאני רק אציץ לכאן

היום, כדי לראות מה שלום החברות כאן (וזה מפאת קוצר זמן היסטרי היום), והנה אני רואה את ההודעה שלך. מתי תלמדי? לא יודעת. אנחנו כנראה לא נלמד לעולם. התקווה היא אחד המאפיינים החזקים ביותר באישיותנו. חברה יקרה, אני לא יכולה לומר לך לא לחלום, ולא לפנטז ולא לקוות. ברגע שלא תדמייני לעצמך את שני הקווים, זה כאילו הרמת ידים. ואת לא אחת שמרימה ידים כ"כ בקלות, נכון יקירה. חובקת ונושקת לך מרחוק (אבל גם קצת מקרוב). את בליבי, בנשמתי ובמחשבותי.

אולה חמודה ואהובה

איך אנחנו מריצות פנטזיות ורודות בראש, הא? כבר מפנטזות על הבטא הגבוהה, על ההריון המתעגל ואז ההתרסקות הנוראית הזו. מכירה את זה מקרוב מאוד לצערי, ייללתי כל שבוע שעבר אחרי שההזרעה שעשיתי נכשלה לה... חיבוק גדול ממני, חברתך לדרך, שיודעת שבקרוב הפנטזיה שלנו תתגשם באופן הכי טוב שיש במציאות. נשיקות

עידית ד

New member
אולה וזוהרה אהובות ../images/Emo14.gif

הלב שלי שוב נשבר. שולחת לכן את החיבוק הכי חזק שקיים ומאמינה ומתפללת לאל הבטאות שהיום המאושר הזה כבר יגיע אליכן.

לאולה וזוהרה ../images/Emo24.gifים ענקיים

וה
נחמץ שנוספת עוד תשובה שלילית שרשרת הארוכה של התשובות הכואבות האילו, והשאלה שמנקרת שוב ושוב היא ע ד מ ת י ? שולחת המון כוחות וחיבוקים להמשיך בדרך , ומחכה ומצפה לבשורה בטובה של שתיכן. כבר מזמן עבר זמנכן והייתן צרכות כבר לעוף מכאן אוהבת

hagk

New member
זוהרה יקירתי

קבלי חיבוק ענק צר לי לשמוע על עוד אכזבה חגית

נועם@בת

New member
זוהרה אהובה שלי

גדול גדול. גם אם נדמה שמתרגלים, גם אם נדמה שכבר היינו כאן ואנחנו מכירים בע"פ את המסלול, הנחיתה עדיין כואבת. איך שלא יתגלגל לך, למעלה או למטה, מול או נגד הזרם אני אגרש אותך מכאן בקול גדול
. {לב| (
) נועם

רומי^^

New member
עם כ"כ הרבה תקווה, זוהרה יקרה

זה חייב להגיע. פשוט חייב. נשיקות גדולות

פריאלי

New member
תקוות ה - | | פסים

גם אני מטופלת יש לי ילדה בת - 3+ ממבחנה ונכנסתי ספונטני להריון אחרי שילדתי אז זה כן יתכן .... בעלי היה צוחק עלי שהייתי אומר לו שמאחר לי והיה אומר שכבר כל החברות של הבדיקות הביתיות עשו עלי הון והתעשרו על חשבוני עד שיום אחד.... הגיעו | | הפסים אני לא אומרת שתתלי תקוות אבל הכל יתכן ... פריאלי

hagk

New member
אולה מתוקתי

רק היום נכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה אז קבלי חיבוק ענק וכתף להישען עליה. כמו שאמרתי לחברה לפני מס´ ימים, הקטע הקשה בטיפולים זה לא הזריקות, זו לא ההרדמה והשאיבה, וגם לא ההחזרה. הקטע הקשה זה הקטע הנפשי והטלטלה הנפשית שאנו עוברים כל פעם, התקווה ואחריה האכזבה. אז אני מקווה שתחווי כמה שפחות אכזבות וקבלי שוב חיבוק חגית

למעלה