תגידו, מתי כבר אלמד?

אולה *

New member
תגידו, מתי כבר אלמד?

מתי אלמד לא להשלות את עצמי? לא לפנטז? לא לחלום על שני פסים? היום שוב שבת של דמעות. כי המחזור קצת נעלם, ואני כבר פיתחתי תמונות של אושר
החזקתי את עצמי שבוע שלם - לא הרשיתי לא עצמי בדיקה ביתית. עד שהיום בבוקר נשברתי. לא עמדתי בפיתוי. וכמובן שהתרסקתי לרסיסים הכי קטנים. למה אני משלה את עצמי? הריון ספונטני? חה-חה-חה. הרי אפילו באיקסי לא כל הביציות מופרות, אז איך יתכן אצלי הריון ספונטני? חוזרת בזחילה למיטה - אין מקום טוב יותר במזג אויר כזה. ואיזה צחוק - מחכה למחזור שיגיע כבר. ~תתעלמו מהאייקון ליד השם - זהו בהחלט לא מצב הרוח המייצג אותי היום~

barbarari

New member
תתכסי טוב טוב בשמיכה

שום דבר שאני אכתוב לא יוכל לעודד אותך עכשיו, אז תתכסי לך טוב בשמיכה, תחשבי על הדברים הקטנים שיש לך בחיים. מחר יהיה יום חדש. היום מגיע לך לבכות כמה שאת רוצה.

אולה חמודה

קחי חיבוק חם ביום חורפי זה ותתחממי לקראת המוקפאים שמחכים לך . נכון , אנחנו תמיד מפנטזים על הריון ספונטני כנגד כל הסיכויים,אני מכירה את זה טוב מאוד , תמיד חושבים שניהיה אותו 0.1% (או פחות) של ניסים שקורים. תאספי את הרסיסים ברגע שזה יתאים לך לעשות כך ותגשי לטיפול הקרוב עם כל האנרגיות האפשריות , יש לי תחושה שהפעם זה הפעם.

אויש אולה ... ../images/Emo24.gif ..

כ"כ מצטערת שחלומך לא יתגשם להגיד לך את האמת גם אני כמוך חולמת לפעמים ומפנטזת כך שזה בסדר לחשוב שאולי זה היגיע טיבעי [וקורים ניסים לפעמים ] לא יודעת איך לעודד רק לקוות ביחד איתך שבקרוב מאוד החלום יהיה בידים שלך
חייכני ומתוק /ה ....
אוהבת יונית

הרמוניה

New member
למרות הגשם והקור והעצב-קבלי ../images/Emo39.gif

כבר כתבתי כמה פעמים שלפעמים אני חושבת שהתקווה זה המשאב הכי גדול שלנו ולפעמים- הכאב הכי גדול.... האשליות האלה שאנחנו לא מאמינים בהם- אבל בעצם אולי כן...... שולחת חיבוק ענק שיגיע עד הפוך והרבה אהבה הרמוניה

nfnf

New member
כולנו מנסות להאמין פה בניסים...

וטוב שכך, עדיפה האופטימיות וההתרסקות אח"כ על פני להיות פסימייים כל הזמן, לפי דעתי. וגם אני עכשיו כ"כ מפחדת מאכזבה...ומתחילה לפרש סימנים של חצ´קונים ורעב לאי כניסה להריון, אבל צריך תמיד לפנטז ובסוף הפנטזיות יתגשמו להיות דבר הכי אמיתי, אצל פינוקיו זה עבד....
בינתיים קבלי ממני
ו
, ואחרי קצת שקיעה בפוך,עם כוס שוקו טוב וקצת התפנקויות, תרגישי הרבה יותר טוב..... ומקווה מאד ששנת 2003 באמת תהיה שנת הגשמת החלום, לך ולכל משתתפות הפורום, אמן.
נפנפ

neta2

New member
אוףף אולה חמודה../images/Emo93.gif

מצטערת ועצובה , בעיקר לראות את אולה החייכנית נשברת כך
אבל שולחת לך מכאן על ענן את החיבוק והתמיכה.. את לא לבד!! ואת תצליחי, כי אני מתה כבר לראותך מחלקת עצות כדרכך, בפורום הריון !!

||||כולנו ביחד איתך ../images/Emo65.gif

כולנו ביחד איתך, יד ביד פוסעות אל החלום עם המון כמיהות ותקוות ואת יודעת אולה יקרה אם לא היו לנו את החלום והתקווה שאולי הפעם הריון נקלט לא היינו ממשיכות לצעוד אז עוד צעד אחד קדימה ועוד ניסיון אחד להמשיך והעתיד לך ולנו יגיד כשתינוק מתוק מבין זרועותינו יציץ

נועם@בת

New member
אולה, בIVF האחרון לא נמצאו אצלי

ביציות. זה לא מנע ממני לחכות שבועיים ולראות אם אני בהריון או לא, בחיי. בחודש שאחרי היה לי איחור של שבוע. עשיתי את הלא יעשה וקניתי ערכת בדיקה ביתית. הפס הבודד הראשון לא שכנע אותי ולמחרת בבוקר בזבזתי מקלון נוסף שנתן פס בודד נוסף. אי אפשר להפסיק לקוות, ולא נלמד אף פעם. זה ימשך גם אחרי הלידה כשהאיחור שלך יטריד אותך שמא את בהריון והילדים כל כך קטנים שזה לא מתאים בכלל כרגע
ענק נועם ~שכבר שבע וחצי שנים נמצאת בהריון שבועיים בכל חודש~

kasa

New member
יש דברים שאף פעם לא לומדים ../images/Emo7.gif

ואחד מהם זה לצפות להריון ספונטני....גם אני, עם חצוצרות לא-משהו, עוד מצפה להריון ספונטני.... לא לומדים להתרגל לאכזבה המרה, והייאוש לא נעשה יותר נוח...וההתרסקות כואבת כל פעם מחדש.... וגם התקווה מתעוררת כל פעם מחדש. רוצה שתתעורר בך תקווה, שתהפוך כבר למציאות יומיומית וקיומית !

דיטי1

New member
אולה המקסימה,כנראה שלעולם לא תאבד

תקותינו...מופרכת ככל שתהיה,הלב שרוצה כל-כך, לפעמים מצליח לתעתע בהגיון ולגרום לנו לפתח אשליות ולהפליג בדמיונות - אז מה? מותר לנו לפנטז על מציאות טובה וקלה יותר, זה אפילו רצוי- להתנהג ולהרגיש נורמלים - למה לא? רק שבמקרה שלנו המציאות באה ונוחתת לנו ישר בפרצוף!! והמכה גדולה וכואבת, אני כל-כך מבינה את כאבך וכמו שנעם אומרת- גם אני בהריון שבועיים בכל חודש...עם טיפול או בלעדיו...(בינתיים הרי אין הבדל בתוצאות...
) אשליות....
אז אולה יקרה, אני רק רוצה לאחל לך ולי ולכולנו שלא נאבד את התקוה שיש בתוכנו,כי אם השלילי גורם ליומיים של בכי,התקוה היא החיוך של כל שאר ימי החודש!!ולהגיון אין שום מקום פה!!! בואי נרים כוס שוקו
לחיי התגשמות הפנטזיות והתממשות האשליות!! ונקוה שלא יאבדו לעולם!! שולחת לך חיבוקים חמים
דיטי.

מיכל25אב

New member
אולתי ממי

אני מקווה שאת לא צריכה לצאת מההתכרבלות במיטה על מנת לקרא בפורום... דבר ראשון אל תדאגי-אם יש משהו שאפשר לסמוך עליו -זה בא המחזור...ואין מקום טוב יותר לחכות לו מאשר מתחת לפוך... אני סומכת עליך שתקימי את עצמך מהמיטה(וממצב הרוח..)כשתוכלי..אנחנו פה נחכה לך...(לא נראה שאני הולכת לאן שהוא בינתיים...) אגב,סליחה על הבורות-"הריון ספונטני"מה זה??זה לא מופיע בלקסיקון שנועם פתחה...

אולה, האופטימיות היא זו שמחזיקה

אותנו. אם לא היינו אופטימיות לא היינו מתפקדות. ואנחנו כ"כ מקוות שהילד שלנו יבוא מאהבה, בדרך הכי טבעית שיש. מזלנו שיש את הטכנולוגיה הנפלאה של היום ואם ההריון לא בא ספונטנית הוא יבוא בדרך אחרת ועדיין הוא יבוא מאהבה ! שיהיה לך בהצלחה בטיפול הבא. מקווה שהוא יהיה האחרון

limordc

New member
אולה יקרה,

מקווה שהבוקר את מרגישה קצת יותר טוב (אצלנו בירושלים זורחת קצת השמש ביום קר שכזה..) גם אני במצברוח לא מי יודע מה, אבל יודעת שאין ברירה וצריך להמשיך, ויודעת שצריך להסתכל על הדברים הטובים שכן יש לנו בחיים, בעל אוהב, עבודה, אחיינים מתוקים.. וכו וכו´. מאחלת את הטוב שבטוב עבורך.

דנית26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהתקווה...

היא זו שמחזיקה אותנו להמשיך הלאה לנסות שוב ושוב עד להריון המיוחל. זה עוד יגיע..רק אל תאבדי את התקווה והאופטימיות

אולה *

New member
למדתי!!! ../images/Emo3.gif

מכירים את המושג "זירוז לידה"? אז ככה: שוב הוכח מדעית, כי "פיפי על מקל"="זירוז מחזור". מצב הרוח חזר לנורמה, מתחילים חודש חדש = הריון חדש. הכי מצחיק - השנה החדשה תתחיל כמובן בבדיקות דם/US: אני אמורה להתיצב ביום ה-11 - החודש מחזירים מוקפאים. והיום ה-11 - זהו ה-1/01/2003. תודה שהקשבתם. נ.ב. הריון ספונטני - זה משהו שקורה לגיסות/אחיות/חברות. מיכל - לידעתך

זה פשוט- הילד שלך רוצה גם

שיצרו אותו בשנת 2003 וגם להיוולד בשנה זו.... אז שיהיה בהצלחה ! מחזיקה אצבעות כל הדרך !

למעלה