תגידו ממחר לא אמורות להיות מבוטלות

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member

נסיעות החינם של חיילים ברכבת? למישהו יש עדכון בנושא? נ.ב. אני עוד מעט משתחרר מהצבא.... מישהו יכול לסדר לי עבודה ברכבת? תמיד היה נראה לי מגניב לעבוד בתור כרוז.... "הרכבת שנכנסת עכשיו לרציף מספר 1 ממשיכה לתחנות לוד קרית גת באר שבע תחנה סופית לרכבת זו"..... ואל תגידו שאין לי את זה?

david80

Active member
כנראה ששכחו מזה...

נסיעות החינם של חיילים ברכבת? למישהו יש עדכון בנושא? נ.ב. אני עוד מעט משתחרר מהצבא.... מישהו יכול לסדר לי עבודה ברכבת? תמיד היה נראה לי מגניב לעבוד בתור כרוז.... "הרכבת שנכנסת עכשיו לרציף מספר 1 ממשיכה לתחנות לוד קרית גת באר שבע תחנה סופית לרכבת זו"..... ואל תגידו שאין לי את זה?
כנראה ששכחו מזה...
או, שפתאום בוקר אחת, שורה של חיילים חסרי אונים יעמדו תקועים מול הקופות והכרטיסומטים!? או, שהחיילים ה'רכבתיים' יגלו בסוף החודש שהמשכורת החודשית שלהם - על מינוס (כתוצאה מההוצאות על נסיעות הרכבת)!!!

omer landau

New member
יותר פשוט:03-5774000 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כנראה ששכחו מזה...
או, שפתאום בוקר אחת, שורה של חיילים חסרי אונים יעמדו תקועים מול הקופות והכרטיסומטים!? או, שהחיילים ה'רכבתיים' יגלו בסוף החודש שהמשכורת החודשית שלהם - על מינוס (כתוצאה מההוצאות על נסיעות הרכבת)!!!
יותר פשוט:03-5774000

omer landau

New member
כן....

ומישהו בירר?
באמת בוטלו הנסיעות חינם?
כן....
האישה הנחמדה בצד השני של הקו אמרה לי שבנתיים הכל כרגיל חיילים נוסעים חינם אין לה שום הודעה חדשה ברגע שהיא תקבל מידע חדש כלומר הוראה על הפסקת נסיעות חינם לחיילים אז החיילים ישלמו בקיצור תצא הודעה רשמית בנתיים חיילים נוסעים חינם

מצב
הנושא נעול.
למעלה