תגידו מישהו כאן

ferry

New member
תגידו מישהו כאן

ניגן/ניסה/ מחזיק גיטרה של בי סי ריץ' חוץ מזה שזה נראה גיטרות רק בשביל רוצחים יש למישהו כאן חוות דעת עליהם כי חבר שוקל לקנות ואני לא יכול להגיד לו כלום על זה

udical

New member
הדבר החשוב ביותר בגיטרה הוא הצליל.

צליל זה עיניין של טעם. אם הוא אוהב את הצליל ולכן קונה, סבבה. אם הוא קונה אותה עפ"י המראה, הוא עלול להתאכזב בהמשך אם יגלה שהצליל שהיא מפיקה לא מתאים לו לכן: שישמע אותה (עם עיניים עצומות) ואז יחליט.

הייתה לי באס שלהם פעם

מעניין לאן היא נעלמה... בכל מקרה, למה הוא שוקל לקנות אחת? בגלל המראה? הוא ניסה קודם לנגן על אחת? איזה דגם עולה לו לראש?

ferry

New member
אני חושב ש...

הוא רוצה לקנות אותה בגלל המראה וגם בגלל שזה עיסקה משתלמת היצעו לו דגם warlok עם מגבר 15 ואט גם של בי סי ריץ' ב2000 שקל נשמע שווה יחסית אז הוא שוקל לקנות

thewierdo

New member
ידידה שלי קנתה את זה

לא משנה מה הטעם שלך זה מחורבן בטירוף\!!!!@!@!@!# המגבר סוחב אבל סאונד חרא והגיטרה לא נוחה וחרא צליל..... זה גיטרות למי שרק רוצה לעשות דאווינים...

תגיד אדם

אתה בסיסט או גיטריסט? לא ממש הבנתי מההופעה היום. בקשר לבי סי ריצ' יצא לי לשמוע רק אצל אחד מהשיכבה שלך אחד עם שיער ארוך לא יודע מי זה.. כששמעתי היא הייתה סבירה.

ferry

New member
אני גיטריסט במקור

שסובל מחשמלית ברמה הכי גרועה בעולם- סמיק מלפני איזה 10 שנה מינימום אבל המגבר משהו בן זונה מגבר פנדר 35 ואט גם כן 10 שנה מינימום ולא שילמתי על שניהם גרוש אז לא אכפת לי אבל בעצם הקלאסית אצלי זה מה שחשוב כי היא באמת טובה קלאסית של ימאהה ואני ממליץ עליה לכל מתחיל בכל מקרה באס אני מתכנן ללמוד בעתיד ואם אתה חושב שחיפשתי אז באס זה כי אני באסיסט זה לא נכון כי זה היה בשביל חבר

ferry

New member
לא חיפשתי באס בשביל חבר

אנחנו רוצים להקים הרכב אז חייבים באסיסט

חסוס1

New member
אני לא יודע איך הם בבאס

אבל לחשמליות שלהם יש סאונד מסריח ומגעיל

בי סי ריץ'

חבר שלי הזמין אחת 7 מיתרים.. מדגם וורלוק פלטיניום פרו.. יש לה צליל לא רע בכלל והיא גם ממש נוחה להחזקה, אבל! וזה אבל גדול, הגשר שלה ממש קשה.. והמיתרים מתוחים נורא.. אבל זה בטח עניין של סטאפ.. אם אתה מחפש גיטרה למטאל כבד מאוד, מצאת. למרות שאני מעדיף את האיבנז שלי

ferry

New member
היא הייתה עם גשר צף?

והאם אתה מגדיר אותה יותר נוחה מחיקוי של פנדר סטראט

היא הייתה עם גשר צף

ואני לא ממש יכול להשוות ביניהן.. אבל וורלוק לדוגמא מותאמת במיוחד לנגינה בישיבה.. ולכן היא נוחה

למעלה