כן, גם אני רוצה לדעתתגידו מה קורה לגבי הביקור
ב10/2 בתחנת לוד ? התאריך עדיין רלוונטי? מה קורה עם זה?
פשוט מאודכן, גם אני רוצה לדעת
וגם הסבר איך מגיעים לשם.
תבוא בשביל להפגש עם האנשיםפשוט מאוד
מגיעים עם רכת לתחנת לוד ומשם זה כ"כ פשוט ,רק חוצים את המסילה ואתם שם. אני בטוח שאנישי התחנה החביבים ישמחו לעזור לכם. אני לא יהייה שם,כבר הייתי שם עם סיור "פסים". יום טוב
הייתי רוצה אבל ראיתיתבוא בשביל להפגש עם האנשים
לא בשביל הביקור.... מבחינתי לפגוש את האנשים היא המטרה העיקרית לבואי לביקור וכן...אני מתכוון להגיע, כבר לקחתי יום חופש![]()
רציתי לדעת איך מגיעים עם מכוניתפשוט מאוד
מגיעים עם רכת לתחנת לוד ומשם זה כ"כ פשוט ,רק חוצים את המסילה ואתם שם. אני בטוח שאנישי התחנה החביבים ישמחו לעזור לכם. אני לא יהייה שם,כבר הייתי שם עם סיור "פסים". יום טוב
אין שינוירציתי לדעת איך מגיעים עם מכונית
אשמח אם מישהו יסביר בטח עוד אנשים רוצים לדעת.
תגידו מה קורה לגבי הביקור
טוב שהורדתם אותו!הקישור לסרט על הפיגוע בירושלים![]()
נמחק בעקבות הוראה מפורשת של הנהלת תפוז שלא להציג תמונות מפיגועים בפורומים (הקישור הופיע במספר פורומים).
מה הקשר לפורנוגרפיה?טוב שהורדתם אותו!
זו היתה פורנוגרפיה של זוועה.
אני גם חושב שאין מקום לתמונות כאלוהקישור לסרט על הפיגוע בירושלים![]()
נמחק בעקבות הוראה מפורשת של הנהלת תפוז שלא להציג תמונות מפיגועים בפורומים (הקישור הופיע במספר פורומים).
אחד הדברים המטרידים אותיאני גם חושב שאין מקום לתמונות כאלו
בפורום ציבורי שיש בו גם גולשים שהם עדיין ילדים.
צודק בהחלט, למרות שבמקרה הזהאחד הדברים המטרידים אותי
בזמנים כאלה - זו החדירה לפרטיות של קורבנות הפיגוע ובני משפחותיהם ע"י התקשורת. אני לא משוכנע שהעיתונאים נוקטים בכל הטאקט וההתחשבות ברגשי הנפגעים כדרוש, בריצתם הנלהבת אחרי ה"סקופ".
welcome ציקי בשמך החדשצודק בהחלט, למרות שבמקרה הזה
עד כמה שידוע לי הסרטון צולם ע"י המשטרה לצורך חקירת זירת הפיגוע, ונעשה בו שימוש ע"י משרד החוץ במלחמת ההסברה בעולם.
הלואי והיה לי את הידע של מאירwelcome ציקי בשמך החדש![]()
אגב יש קשר למאיר שפירא?
אתה יכול לזקוף קומההלואי והיה לי את הידע של מאיר![]()
אולי עוד נגלה שיש איזה קשר דרך איזה קרוב רחוק.....
שאלה והערהאתה יכול לזקוף קומה![]()
מוצאה של משפחת שפירא לפי בית התפוצות, מ........ רש"י. כידוע שם המשפחה הוא תוצאה של מקצוע או עיסוק או מקום מגורים, שפירא מוצאה משפייר בגרמניה (גם אם אתה מפולניה או רוסיה או כמו הורי מרומניה) והשם הוצמד לרש"י בגלל פירסומו בשפייר (שפיירא באידיש).
שפירא לא כהנים (אני נשוי לגרושה)שאלה והערה
1. מאיר - מה הקשר בין השם שפירא לבין היות נושאי שם זה כהנים? 2. עצם העובדה שהסרט, שהוסרט ע"י המשטרה ויועד לשמש למטרה מוצדקת ע"י משרד החוץ, הוצג בטלביזיה ע"י עיתונאים, מראה על חוסר רגישות...
שפירא לא כהנים (אני נשוי לגרושה)שאלה והערה
1. מאיר - מה הקשר בין השם שפירא לבין היות נושאי שם זה כהנים? 2. עצם העובדה שהסרט, שהוסרט ע"י המשטרה ויועד לשמש למטרה מוצדקת ע"י משרד החוץ, הוצג בטלביזיה ע"י עיתונאים, מראה על חוסר רגישות...
נכון- אני מחכה לזה בקוצר רוח מישהותגידו מה קורה לגבי הביקור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.