תגידו מה קורה לגבי הביקור

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member

ב10/2 בתחנת לוד ? התאריך עדיין רלוונטי? מה קורה עם זה?

פשוט מאוד

כן, גם אני רוצה לדעת
וגם הסבר איך מגיעים לשם.
פשוט מאוד
מגיעים עם רכת לתחנת לוד ומשם זה כ"כ פשוט ,רק חוצים את המסילה ואתם שם. אני בטוח שאנישי התחנה החביבים ישמחו לעזור לכם. אני לא יהייה שם,כבר הייתי שם עם סיור "פסים". יום טוב

fireman

New member
תבוא בשביל להפגש עם האנשים

פשוט מאוד
מגיעים עם רכת לתחנת לוד ומשם זה כ"כ פשוט ,רק חוצים את המסילה ואתם שם. אני בטוח שאנישי התחנה החביבים ישמחו לעזור לכם. אני לא יהייה שם,כבר הייתי שם עם סיור "פסים". יום טוב
לא בשביל הביקור.... מבחינתי לפגוש את האנשים היא המטרה העיקרית לבואי לביקור וכן...אני מתכוון להגיע, כבר לקחתי יום חופש

הייתי רוצה אבל ראיתי

לא בשביל הביקור.... מבחינתי לפגוש את האנשים היא המטרה העיקרית לבואי לביקור וכן...אני מתכוון להגיע, כבר לקחתי יום חופש
הייתי רוצה אבל ראיתי
שזה נופל על יום לימודים שלצערי לא אוכל להחמיץ בגלל הבחינות....

רציתי לדעת איך מגיעים עם מכונית

פשוט מאוד
אשמח אם מישהו יסביר בטח עוד אנשים רוצים לדעת.

אין שינוי

אשמח אם מישהו יסביר בטח עוד אנשים רוצים לדעת.
אין שינוי
נכון לרגע זה, במועד הביקור. ב 10/02 בשעה 15:00 בתחנת לוד. לגבי הגעה במכונית, איני יודע כי לא מכיר. (אני בעצמי אשאיר הרכב בת"א ואעלה על רכבת). מישהו יכול להסביר איך מגיעים ברכב ?????????????????

oren*

New member
../images/Emo41.gif הקישור לסרט על הפיגוע בירושלים

הקישור לסרט על הפיגוע בירושלים
נמחק בעקבות הוראה מפורשת של הנהלת תפוז שלא להציג תמונות מפיגועים בפורומים (הקישור הופיע במספר פורומים).

traiNir

New member
טוב שהורדתם אותו!

נמחק בעקבות הוראה מפורשת של הנהלת תפוז שלא להציג תמונות מפיגועים בפורומים (הקישור הופיע במספר פורומים).
טוב שהורדתם אותו!
זו היתה פורנוגרפיה של זוועה.

אני גם חושב שאין מקום לתמונות כאלו

בפורום ציבורי שיש בו גם גולשים שהם עדיין ילדים.

אחד הדברים המטרידים אותי

בפורום ציבורי שיש בו גם גולשים שהם עדיין ילדים.
אחד הדברים המטרידים אותי
בזמנים כאלה - זו החדירה לפרטיות של קורבנות הפיגוע ובני משפחותיהם ע"י התקשורת. אני לא משוכנע שהעיתונאים נוקטים בכל הטאקט וההתחשבות ברגשי הנפגעים כדרוש, בריצתם הנלהבת אחרי ה"סקופ".

צודק בהחלט, למרות שבמקרה הזה

אחד הדברים המטרידים אותי
בזמנים כאלה - זו החדירה לפרטיות של קורבנות הפיגוע ובני משפחותיהם ע"י התקשורת. אני לא משוכנע שהעיתונאים נוקטים בכל הטאקט וההתחשבות ברגשי הנפגעים כדרוש, בריצתם הנלהבת אחרי ה"סקופ".
עד כמה שידוע לי הסרטון צולם ע"י המשטרה לצורך חקירת זירת הפיגוע, ונעשה בו שימוש ע"י משרד החוץ במלחמת ההסברה בעולם.

welcome ציקי בשמך החדש../images/Emo140.gif

עד כמה שידוע לי הסרטון צולם ע"י המשטרה לצורך חקירת זירת הפיגוע, ונעשה בו שימוש ע"י משרד החוץ במלחמת ההסברה בעולם.
welcome ציקי בשמך החדש

אגב יש קשר למאיר שפירא?

shapira meir

New member
אתה יכול לזקוף קומה ../images/Emo98.gif

הלואי והיה לי את הידע של מאיר

אולי עוד נגלה שיש איזה קשר דרך איזה קרוב רחוק.....
אתה יכול לזקוף קומה

מוצאה של משפחת שפירא לפי בית התפוצות, מ........ רש"י. כידוע שם המשפחה הוא תוצאה של מקצוע או עיסוק או מקום מגורים, שפירא מוצאה משפייר בגרמניה (גם אם אתה מפולניה או רוסיה או כמו הורי מרומניה) והשם הוצמד לרש"י בגלל פירסומו בשפייר (שפיירא באידיש).

שאלה והערה

אתה יכול לזקוף קומה

מוצאה של משפחת שפירא לפי בית התפוצות, מ........ רש"י. כידוע שם המשפחה הוא תוצאה של מקצוע או עיסוק או מקום מגורים, שפירא מוצאה משפייר בגרמניה (גם אם אתה מפולניה או רוסיה או כמו הורי מרומניה) והשם הוצמד לרש"י בגלל פירסומו בשפייר (שפיירא באידיש).
שאלה והערה
1. מאיר - מה הקשר בין השם שפירא לבין היות נושאי שם זה כהנים? 2. עצם העובדה שהסרט, שהוסרט ע"י המשטרה ויועד לשמש למטרה מוצדקת ע"י משרד החוץ, הוצג בטלביזיה ע"י עיתונאים, מראה על חוסר רגישות...

shapira meir

New member
שפירא לא כהנים (אני נשוי לגרושה)

שאלה והערה
1. מאיר - מה הקשר בין השם שפירא לבין היות נושאי שם זה כהנים? 2. עצם העובדה שהסרט, שהוסרט ע"י המשטרה ויועד לשמש למטרה מוצדקת ע"י משרד החוץ, הוצג בטלביזיה ע"י עיתונאים, מראה על חוסר רגישות...

shapira meir

New member

שאלה והערה

omer landau

New member
נכון- אני מחכה לזה בקוצר רוח מישהו

נכון- אני מחכה לזה בקוצר רוח מישהו
יכול להגיד לי באיזה רכבת כדי לי לנסוע ובאיזה שעה מתחנת כפר סבא אני לא רוצה לאחר אני מסיים באותו יום בשעה 12.30 ככה שלא אוכל להיות בתחנת הרכבת לפני השעה 13.10 בערך השאלה אם הביקור עדיין מתקיים גם עולה פה

מצב
הנושא נעול.
למעלה