תגידו לי...

תגידו לי...

יש לי עוד מלא זמן לחשוב על זה אבל סתם אני מתעניינת אם זה אפשרי: אני לא רוצה לעשות הכל בסלון כלות כי יש לי מידה גדולה ואני חושבת שעדיף מעצבת או תופרת אישית למידות גדולות מאשר סלון ששם זה יותר שטאנץ (אלא אם כן למישהי יש אפשרות להפריך לי את הטענה הזו) אבל אני כן רוצה סלון בשביל כל שאר הקשקושים, איפור, שיער, ציפורניים, ארוחת צהרים, ספא, שחי, גבות וכל הפורימיות הזו :) האם אני יכולה לסגור שמלה לבד ולסגור עם סלון רק את כל השאר וכמה זה בערך אמור לעלות???? אגב כלות שעשו בסלון אמרו לי שאין מה להשות עם המפגש עם החתן - וכמי שלא סובלת דרמטיזיה סנסציה ופומפוזיציה דוקא זה נראה לי מאגניב, ושמתארגנים בבית המפגש הוא קצת יותר יבש למרות שמי שסיפרה לי את זה החתן שלה הוא בכל מקרה יייייבבבבבבבבבבבבבבששששששששששש

בובית 7

New member
לפי מיטב ידיעתי את יכולה בהחלט

לסגור שיער ואיפור וכל השאר שקשור בזה בנפרד מהשמלה, לדעתי את יכולה (ועדיף) להרים
קטן למקום הספציפי ולשאול אותם.

אין לי כזה

אני מתחתנת בקיסריה ולא בא לי סלון בחיפה חשבתי על סלון בשרון יש את הזה בבני ציון אבל הוא בטח יקר מאוד (ספאלה?) בחדרה לא בא בחשבון אני שונאת את העיר הזו אז לא נשארו לי הרבה אופציות... מישהי מכירה משהו אחר?

דשבורד

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה

אבל למה בעצם לא להזמין מאפרת ומעצב שיער הביתה?

כי זה נראה לי פחות נחמד

לתאם בין כל הספקים וכל הבאלאגן, בא לי יותר את הפינוק של סלון. בבית בטוח לא - זה סתם מלחיץ אם כבר אז באיזה צימר אבל זה נראה לי פחות "חגיגי" מסלון.

ליאב09

New member
גם לפי דעתי הכי כיף בסלון..

ואין קשר לשמלה גם בסלון יתפרו לך מה שאת רוצה, אם תרצי המלצות לסלונים אשמח לעזור!

ליאב09

New member
יש לי באיזור חיפה..

סלונים מפנקים ויעשו לך מה שאת רוצה גם אני לא מהזן האנורקטי. ואם לא באיזור חיפה ואת רוצה להשקיע אז באיזור תל אביב, אחותי התארגנה שם לקחה שמלה מגליה להב התארגנה שיער אבי מלכה+איפור עדה לזורגן ולאחר מכן התלבשה אצל גליה להב ושם עשו לה את הטקס.

שאלה למי שסגרה עם סלון

זה לא המוני ומלחיץ להתארגן עם כל כך הרבה כלות, מלוות וצלמים? זה לא עושה הרגשה של פס ייצור ומוסיף לחצים?

ליאב09

New member
ממש לא מלחיץ יום חמישי

האחרון הייתי בסלון כלות אצל אחותי וזה ממש לא כך. ד"א הרבה בנות דיברו פה על אבי מלכה שהבנות הולכות כמו פס ייצור וזה ממש לא נכון אחותי(לא הכלה) הייתה אצל אבי מלכה לשיער + איפור והיא אמרה שהיו שם עוד הרבה בנות והוא נתן לה הרגשה שהיא לבד זאת הפעם השנייה שהיא הולכת אליו בתור אחות של כלה. והיא מקבלת יחס מדהים. ואני חושבת שכך זה אצל רוב הסלוני כלות , הם מקבלים כמות של בנות+ מלוות שהם יכולים לעמוד בזמן כי הרי יש להם ניסיון, סלון שמכבד את עצמו לא יעשה מעבר.

ליאב09

New member
אין לי מושג כמה הוא מקבל..

אבל שוב זה לא אמור לשנות לכלה ולמלווה , מרגישים שם כאילו את האחת והיחידה שם!

m o e

New member
עוד אפציה

את יכולה לתפור שמלה אצך תופרת (ולחסוך אלפי שקלים), לקחת מלון ליום ההתארגנות וליליה ולשם להביא ספר, מאפרת וכו'. בהצלחה

אפריל06

New member
גם אני התלבטתי קשות

אני עושה שמלה אצל תופרת/מעצבת ועכשיו אני לא סגורה על סלון ואיפה להתארגן...

m o e

New member
הצתה של פלורסנט...

אכן, נחמד שנפגשים גם בפורומים שכנים.

עצה ממני

גם אני בחורה במידות לא קטנות בכלל והייתה לי את אותה ההתלבטות...עד שקיבלתי החלטה פשוט לעשות סיבוב בסלוני כלות ולמדוד שמלות... ולתדהמתי גיליתי שטעיתי ובגדול...מצאתי שמלה יפיפיה שגרמה לי להרגיש כמו דוגמנית לרגע...חמודה אני למדתי עיצוב אופנה וחשבתי שאני יודעת הכל אבל מסתבר שלא כך..תקשיבי לי פשוט תלכי למדוד...זה הכל התוצאות ידהימו אותך...ותהני מזה זה הכי חשוב....מזל טוב!

karinns

New member
אני תפרתי אצל תופרת ואת כל השאר

עשיתי בסלון. התחתנו בקיסריה (ביקב), את השמלה תפרתי אצל תמי ראובני ויום לפני החתונה הבאתי אותה לסלון כלות (מיקאסה בקרית אתא). התארגנתי בסלון, הצלם הגיע לשם ונסענו בשיירה לצילומים בקיסריה. לא היה צורך בשום תיקונים והיה מאוד כיף שהיה לי זמן עם החצי לבד באוטו (אח שלי היה הנהג) ככה שיכולנו לקלוט מה קורה ולהתרגש קצת רק אנחנו.

למעלה