תגידו לי בהצלחה

תמיד Opal

New member
תגידו לי בהצלחה

אני רוצה לשתף אותכם במשו
אני לא טיפוס שיוצא כמעט לבליינדייטים, אבל לא מזמן יצא לי לשוחח עם בחור מקסייייייייים והכימיה פשוט מעולה. החלפנו תמונות ובנתיים עברו שבועיים מההיכרות וכמה וכמה שיחות טלפון... ואנחנו ררצים להפגש. אני קצת חוששת, אבל מאוד רוצה לזרום. אני לא רגילה לפגישות עיוורות ולא יודעת מה לעשות
HELLLLLLLLLLLLLLPE השאלה היותר גדולה שלי היא: אני מתה להכיר מישהו אבל אין לי איפה. כולם ממליצים על הרשת כפתרון אידיאלי. הבעיה היא שאני מתביישת לפתוח כרטיס באתרי היכרויות ועוד יותר מתביישת לשים שם תמונה שמא החברים יזהו אותי. אין מתגברים על זה? זאת רק אני או שיש עוד כאלה?

קודם כל,../images/Emo50.gif

לגבי מה לעשות בפגישה-תלכי ותראי מה יהיה...ראית תמונה של הבחור ודיברת איתו בטלפון, אז זה רק "חצי עיוור"
אם את מחליטה שאת רוצה לנסות להכיר בעוד דרך ואת בוחרת ברשת, לא מבינה מה הבושה בלפתוח כרטיס...זו דרך לגיטימית מאוד להכיר (אתרי הכרויות צצים כמו פטריות לאחר הגשם). את יכולה לא לשים תמונה בהתחלה. אבל מה שהכי מטריד אותי בהודעה שלך זה שאת מתביישת שהחברים יזהו אותך. כל עוד את לא נפטרת מהבושה הזאת,אל תכנסי לזה בכלל... דרך אגב,להכיר ברשת זה לאו דווקא באתר הכרויות. אפשר להכיר בפורומים,בצ'טים באיי סי קיו...גם במקומות שאין להם מטרה מוצהרת של "הכרויות".

sh53

New member
../images/Emo50.gif

בקשר לתמונה באתרי היכרויות: יש אתרים שאת יכולה לקבוע כי התמונה שלך לא תוצג לקהל הרחב, אלא תהיה תמונה פרטית/חסויה, ואת תיתני אותה למי שתרצי. גם אם אין את האפשרות הזאת באתר, את עדיין יכולה לפתוח כרטיס אישי באתר היכרויות בלי תמונה, ובפרטיים עלייך תוכלי לציין שיש לך תמונה והיא תנתן לפי דרישה.

sh53

New member
שכחתי לציין עוד משהו

סה"כ הרוב באתרים הנ"ל במטרה להכיר, אז אולי עוד חודש או חודשיים תקבלי את האומץ להפוך את התמונה שלך מפרטית לגלויה.

dudusch

New member
בהצלחה, ובלי לחץ ../images/Emo13.gif

לגבי "הדייט הגורלי", אל תחשבי על מה תדברו ומהן תוכניות המילוט. חשבי על ערב מעניין אותו את הולכת להעביר, כאשר מצד אחד את יכולה לצאת עם חבר, ומצד שני עם חווית ערב בחוץ. כמו שכבר אמרו פה, את מכירה אותו קצת, ראית תמונה, יש עניין. זה הרבה יותר מבליינדייט בו את לא יודעת כלום על הבנאדם. לגבי תמונה באתר היכרויות. את חוששת שחברים שלך יראו את התמונה שלך, נכון? בשביל שיראו את תמונתך עליהם להיות חברים באתר, עם כרטיס והכל. אין להם מה לצחוק עלייך מאחר ואת יכולה להחזיר להם באותה מטבע. אם בכל זאת את חוששת, את יכולה לעשות מה ששושי אמרה, ולהגביל את פרסום התמונה לחברים פונים או משהו בסגנון. הרשת אינה הפתרון האידאלי אלא עוד מקום בו ניתן להכיר, כמו בעבודה, בלימודים, באוטובוס וכדומה. הכי חשוב שתהני ממה שיש ואל תחשבי יותר מידי על "מה אם" למיניהם...

אישון34

Well-known member
כרגיל שאלה גם לי.

האם לדעתכם נחוץ להחליף תמונה לפני הפגישה. ברור לי שלכול אחד יש דייטים שהוא לא היה מגיע אליהם אם הייתה תמונה. אבל במחשבה לאחור - היה כל כך גרוע ? אבל.... האם באמת ראוי לכאקט מחייב לשלוח תמונה, לפני הפגישה. "ראוי כאקט מחייב" - הכוונה האם אתם דורשים. אני לא מדבר על כרטיס באתר הכרויות שאז תמונה יכולה להוסיף למספר הפניות. למרות שאני מכיר מספר בחורות שאין כל קשר בין התמונה האינטרנטית (המדהימה) לבין המציאות בפועל - ואני מאמין שכמעט כולם מכירים בכך. אישון. מאמין שתמונה היא שקר השקר.

nescafe

New member
רצוי מאוד שיחליפו תמונות..

זה עוזר למנוע נפילות.. עד כמה שזה נשמע רדוד, למראה חיצוני יש חשיבות <לא אומר שמכרעת אך בהחלט רצינית> כמובן ששום דבר אינו בטוח..יש תמונות שלא עושות חסד עם המצולם ומאידך יש גם מכוערים בקיצוניות אך פוטוגנים... חוצמזה שגם אחרי הדייט הוא יכול ליפול על הרבה דברים אחרים, גם אם תמונתי היתה פצצתית..

אישון34

Well-known member
../images/Emo95.gifכרגיל שאני במשרד.

עדיף לענות באינטרנט מאשר לעבוד. אני לא אומר שזה לא עוזר למנוע נפילות. ואני לא אומר שאין חשיבות למראה חיצוני - אפילו מכריע (ואפילו אם זה רדוד). והכול ברור וידוע - אבל - האם לא תצאי לבניינד דייט עם בחור ללא תמונה ? השאלה היא עד כמה אנחנו מנסים למנוע את הנפילה. ובכלל למה לדבר שבועיים - האם יותר נכון לדבר הרבה, או מעט לפני הפגישה. משום מה תמיד שאני מדבר הרבה אני מגלה את כל מה שאני לא רוצה לגלות - ובגלל שאין כלום מלבד האמירות - הכול מקבל משמעות מוכפלת - וזה כמובן נראה כפחות אטרקטיבי. אישון. האומנם.

nescafe

New member
אוקיי..

בעיקרון אני מעדיפה לדבר הרבה לפני הפגישה...כדי להכיר יותר ולבחון את התקשורת..בשיחות טלפון טרם הפגישה יותר קל להיפתח לדעתי.. בליינד דייט לכשעצמו זה לא הדבר הכי טבעי <מבחינתי בכולופן..זה די מאולץ ותמיד נשמע כמו סוג של ראיון עבודה..גם אם הכימיה טובה> בקשר לתמונה, אני לא מבינה למה לא לשלוח...לא בעיה לסרוק תמונה בכל חנות צילום ולשלוח אותה בנט..אבל צ'מע..אם זה ממש ממש בלתי אפשרי מבחינת הבחור, והוא הצליח להרשים אותי אז אני מניחה שאוותר על התמונה.

אישון34

Well-known member
החלק הטכני של לסרוק.

אמור להיות פשוט, אין היום כמעט משרד ללא סורק, זו לא הבעיה. ואז נשלחת התמונה, והוא רחוק ועם משקפי שמש. אז מבקשים תמונה נוספת, בלי ריטוש ? נשמע לי עלוב. לא יודע, אני יודע שאני לא מייצג, והכשלון שלי להגיע לבלינד דייט בזמן שרציתי היה ענק, אז כניראה אני ממש טועה אבל קשה לי להתחבר לזה. לא יודע למה, גם התיאור של "ראיון" מעלה לי תחושה של משהו סמוי עם אותות פיזיים וזה לא אהבה. פשוט לא מתחבר לשיחות הראיון. גם לא בטלפון. באתרים לדוגמא אתה מסווג את הגוף ואת הגובה, אז מה בטלפון היא תשאל אתה באמת 185, מתי ? איך תגדיר מבנה גוף אתלטי (ככה בידיוק אני מגדיר את זה הייתי רוצה אחרת הייתי מגדיר אחרת), וכו, ניראה לי טיפשי. בכול אופן אני בשיחות האילו מנסה שלקבל את הקביעות של העלמה כמו שהן ולא לנסות לבדוק אם היא השמינה לאחרונה, רזתה, את נמכה באופן מפתיע - אם משהו לא יודע מה זה 185 ס"מ וזה אצלו 170 - הבעיה היא כבר בתחום הנפשי - ואני בתור בת הייתי בורח מהדייט מיד שהוא בתחילתו. אישון. לא מתראיין.

sh53

New member
ואולי אתה רוצה/מעדיף להיות לבד?

לא צריך להיות יחד כשלא מוכנים לזה. מציעים לך הצעות, אתה אומר זה לא, זה לא וזה לא, אבל אתה לא אומר משהו אחד שכן נראה לך, משהו אחד שכן תוכל להתמודד איתו, משהו אחד שאתה רוצה לעשות ולא יכול מסיבה כלשהי. אם אתה לא בנוי לקשר כעת, אז אפשר להיות לבד, לא חייבים להכנס אל תוך קשר בכוח או כי ככה כולם מסביבנו.

אישון34

Well-known member
אין קשר.

בד"כ אני לא לבד. בשבע השנים האחרונות הייתי לא בקשר מספר חודשים ספור. ולפני זה אני כמעט לא זוכר. ...אבל... אני פשוט לא מסתדר עם ה"ראיונות" ושבחורה שואלת אותי אתה באמת 185 - אני שואל את עצמי אם היו לי מעשים רעים באותו היום. למרות זאת. אני מכיר נשים ולא מעט - יש לי מספר תחביבים ושם אני מכיר. גם העבודה אצלי היא עם אנשים מתחלפים - אז אין בעיה של דייטים. אבל להתחיל שיחה עם בחורה שמדברת על רוחניות בהודעה שלה בבלינד דייט ולשמוע שהיא רוצה תמונה "לפני הכול" אז - את יודעת מה אני חושב. אישון. אוהב את הדברים כמו שהוא אוהב.

nescafe

New member
הרסת לי את הגלילה של העכבר ../images/Emo3.gif

ונכון, זה לא לעניין לשאול 8 פעמים בנאדם אם הוא אכן 1.80, אבל עדיין די לגיטימי בעיני עניין התמונה, שגם היא כמו שאמרתי קודם, בערבון מוגבל... וגמני לא כ"כ מתחברת לעניין הראיונות..

אני איתך ../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif

גם אני לא בעיניין של לשאול 8 פעמים בן אדם אם הוא 1.80 <במיוחד אם הוא פחות מ1.70>
ובכל הקשור לחתימה שלך החלמתי
חתולון עושה מה שבא לו חתולון.

saron 2

New member
זה לא עניין של "ראיון", לדעתי

אני חושבת שזה בתור התחלה, אם מכירים לשם הכרות, לא צריך בכלל להיות משנה, מה הגובה שלך או כמה אתה שוקל, אני קודם כל מנסה לפתח שיחה עם הבן אדם על כל דבר שבעולם חוץ מהדברים האלו..... באותו רגע, זה לא משנה אם הוא מטר 90 או 80, מעניין יותר לדעת אם יש לו את זה או לא, אם כיף לי איתו או לא, אם הוא מעניין או לא. עניין המראה הוא חשוב בהחלט כי חייבים שתהיה משיכה, אבל אני רוצה קודם לדעת שיש לבן אדם אופי כי גם זה מאוד מוסיף לעניין המשיכה, ואח"כ כשכבר טיפה יותר מכירים, השאלות ה"יבשות" עולות מתוך סקרנות. אנשים שישר עוברים לפרטים יבשים פשוט לא עושים לי את זה.

למעלה