שלום הסוד, לקיים צליל LIKE LIFE PERFORMANCE נמצא באלמנטים הבאים: 1. רמקול נציל (לפחות 95dB/W/m רצוי יותר...מעל 100! (שלי 99dB/W/m) 2. הגברה חזקה. כמה? במקרה שלי זה 250W RMS X 2 אך עם HR דינמי של 2.23dB מה שמניב מעט יותר מ-440W ב-PEAK. 3. מסלול אנלוגי קצר...ככל שאפשר בין הממיר להגברה. בנוגע לשופרים, ראיתי של-AR סופקו ספוגים שחורים לסתום להם את ה-DUCT...אפשר לדחוף סחבה ל-HORN, יותר זול מאשר למצוא משהו שנשמע כמו כבלים של MIT או דומה.
שלום גיל לאחרונה התחדשץי במעמד חדש (בטח תמצא בשירשורי הפורום) וקצת לפני פלסמה 50". בשמע, הבאתי לפה את הרמקולים, את המגבר הספק, את ה-CDP, CASSETTE, MD וטיונר. רכשתי פה DVD של SONY עם SACD ו-HDMI. לוטש עיניים לפיוניר החדש VSX-84TXI
שלום לפלסמה הזו יש HDMI, COMPONENT, PC כניסת כרטיסי SD / PCMCIA וגם PIP. רזולוציה של 1366X768 ואיכות תמונה פנטסתית.גם בכבלים וגם מ-DVD... אני מאוד מרוצה ממנה.
בהופעה. אבל לא בטוח שבכלי זמר מוכרים גם אולמות. גם לא בטוח שיכנס לך אולם (אפילו קטן) בסלון. מצד שני, ברוב ההופעות יש סאונד גרוע למדי במונחים אודיופילים. הופעות זו חוויה כוללת שאיכות הסאונד בה הוא רק מרכיב אחד והקריטריונים לשיפוטו שונים מאלה של הבית. בקיצור, למה לך סאונד של הופעות בבית כשאתה יכול לקבל סאונד טוב? כמובן, זה לא אומר שציוד מקצועי אינו איכותי לפחות כמו ציוד ביתי במקרים מסוימים, אבל הדרישות שונות מאוד.
תלוי בהגברה ובאולם עצמו לדוגמא בהופעה של יו 2 בארץ היה סאונד זוועתי לפני שנתיים הייתי בהופעה של מדונה בפאריס באולם שנקרא palais omnisport de bercy והסאונד שהיה במופע הזה הוא כנראה הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיי