תגידו-כדי להשיג שמיעה של באס כמו

נצאב

New member
תגידו-כדי להשיג שמיעה של באס כמו

בהופעה אולי צריך את הציוד לקנות מחנות כמו כלי זמר?

נצאב

New member
הופעה חיה

שהמתופף מכה עם רגלו על הבס אתה מקבל לחזה את הבס ממוקד-שעד היום לא שמעתי אף מערכת קולנוע ביתית הכי משוכללת שנותנת את הבס הזה

היית צריך לשמוע את המערכת שהיתה

למיכאל לנג כשהוא היה בארץ. אומנם השופרים היו חדים מדי לאוזני, אבל בס כזה לא שמעתי מאז. וכן, זה היה הבייס-דראם המשוחזר הכי טוב ששמעתי. ><>

../images/Emo51.gif

שלום הסוד, לקיים צליל LIKE LIFE PERFORMANCE נמצא באלמנטים הבאים: 1. רמקול נציל (לפחות 95dB/W/m רצוי יותר...מעל 100! (שלי 99dB/W/m) 2. הגברה חזקה. כמה? במקרה שלי זה 250W RMS X 2 אך עם HR דינמי של 2.23dB מה שמניב מעט יותר מ-440W ב-PEAK. 3. מסלול אנלוגי קצר...ככל שאפשר בין הממיר להגברה. בנוגע לשופרים, ראיתי של-AR סופקו ספוגים שחורים לסתום להם את ה-DUCT...אפשר לדחוף סחבה ל-HORN, יותר זול מאשר למצוא משהו שנשמע כמו כבלים של MIT או דומה.

gillll

New member
אחחחחח מיכאל

כמו יין מבציר משובח אבל ששתית לפני שנים. רק הזכרון נשאר וכמו יין משתבח. אני בטוח שאמרת אבל מה יש לך היום ?

צנוע

שלום גיל לאחרונה התחדשץי במעמד חדש (בטח תמצא בשירשורי הפורום) וקצת לפני פלסמה 50". בשמע, הבאתי לפה את הרמקולים, את המגבר הספק, את ה-CDP, CASSETTE, MD וטיונר. רכשתי פה DVD של SONY עם SACD ו-HDMI. לוטש עיניים לפיוניר החדש VSX-84TXI

gillll

New member
לפלסמה אין HDMI ?

וחוויות מעולות נשארות לכל החיים.

יש HDMI

שלום לפלסמה הזו יש HDMI, COMPONENT, PC כניסת כרטיסי SD / PCMCIA וגם PIP. רזולוציה של 1366X768 ואיכות תמונה פנטסתית.גם בכבלים וגם מ-DVD... אני מאוד מרוצה ממנה.

Raffael

New member
כן. אם אתה רוצה סאונד בדיוק כמו

בהופעה. אבל לא בטוח שבכלי זמר מוכרים גם אולמות. גם לא בטוח שיכנס לך אולם (אפילו קטן) בסלון. מצד שני, ברוב ההופעות יש סאונד גרוע למדי במונחים אודיופילים. הופעות זו חוויה כוללת שאיכות הסאונד בה הוא רק מרכיב אחד והקריטריונים לשיפוטו שונים מאלה של הבית. בקיצור, למה לך סאונד של הופעות בבית כשאתה יכול לקבל סאונד טוב? כמובן, זה לא אומר שציוד מקצועי אינו איכותי לפחות כמו ציוד ביתי במקרים מסוימים, אבל הדרישות שונות מאוד.

נצאב

New member
פה הטעות שלך

קח סאב וופר 10000 שח לעומת רמקול בהופעה שמחובר למגבר מנורות מרשל הסאב לא יוציא לך את הבאס של ההופעה אתה יודע על איזה באס אני מדבר?

Raffael

New member
מסכים. אבל...

בד"כ זה יהיה חזק יותר, מורגש בבטן, עמוק יותר. מצד שני, מרוח יותר, גס יותר, "אודיופילי" פחות
גם אני מעדיף הופעה חיה. תמיד. אבל לא בגלל איכות הסאונד.

Just Golan

New member
לגבי סאונד בהופעות

תלוי בהגברה ובאולם עצמו לדוגמא בהופעה של יו 2 בארץ היה סאונד זוועתי לפני שנתיים הייתי בהופעה של מדונה בפאריס באולם שנקרא palais omnisport de bercy והסאונד שהיה במופע הזה הוא כנראה הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיי

Aurum

New member
אתה צריך את ההופעה עצמה,

ההספק, האקוסטיקה והמקור ללא דחיסה...

למעלה