תגידו יש משהו באוויר? נפלה עליי עייפות סוף הדרך...רוצה לישון!
C coffebean New member 10/6/04 #1 תגידו יש משהו באוויר?../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif נפלה עליי עייפות סוף הדרך...רוצה לישון!
ר רויטל ולירון New member 10/6/04 #3 אוי גם אני ככה, והמזגן אצלנו לא עובד דווקא עכשיו , ואני מתה מחום וזה מעייף יותר............
Y yoyo10 New member 10/6/04 #9 לילה טוב ../images/Emo29.gif לי ושאר משתתפות הפורום אני מזמינה אותכן לסיסטה עצבנית
S Scarlett New member 10/6/04 #10 ../images/Emo110.gif אגב, משהו מוזר יש מקגייוור בטלוויזיה! ועוד באיטלקית אני הולכת לישון.
S Scarlett New member 10/6/04 #16 גם אותי. הם לא מבינים כמה הם מפסידים כשהם לא שומעים את הקול של השחקן... זה חלק כל כך חשוב מהמשחק. אבל זו כזו תעשיית ענק פה, הדיבוב, שאני לא רואה את זה מפסיק.
גם אותי. הם לא מבינים כמה הם מפסידים כשהם לא שומעים את הקול של השחקן... זה חלק כל כך חשוב מהמשחק. אבל זו כזו תעשיית ענק פה, הדיבוב, שאני לא רואה את זה מפסיק.
Y yoyo10 New member 10/6/04 #18 בכל אירופה חוץ מהולד זה ככה במזרח אירפה זה יותר נורא עוד שומעים בשקט את הקול המקורי ואז שחקן אחד מדובב את כל הקולות ממש זוועה
בכל אירופה חוץ מהולד זה ככה במזרח אירפה זה יותר נורא עוד שומעים בשקט את הקול המקורי ואז שחקן אחד מדובב את כל הקולות ממש זוועה
ג גלגלגלגלית New member 10/6/04 #8 זה יראה מוזר? אם המדריכה בספינינג (אני) תשים מגבת על הרצפה בחדר הספינינג ותתן הוראות משם בשכיבה?....
Y yoyo10 New member 10/6/04 #11 יש לי רעיון למדריכת ספיניג אני אתן לך אישור ואז תגידי שקיבלת אישור מיויו לנוח זה יפתור את הבעיה לא