תגידו...יש לי שאלה

SickSoul

New member
תגידו...יש לי שאלה ../images/Emo122.gif

אם גבר רואה מישהי שבא לו עליה נמצאת עם גבר אחר, הוא ינסה לגרום לה להתעניין בו או שהוא יוותר ? לפעמים זה נראה כאילו גברים הם ותרנים ולא אוהבים לנסות להשיג מישהי שהיא של מישהואחר או מחוזרת ע"י מישהו אחר. או שאולי הדבר הפוך? מה דעתכם. מה דעתכם על צירוף עוד פרטנר למיטה ? מי מכם חווה מין בשלישיה/אורגיה? כמה פעמים עשיתם זאת והאם הייתם חוזרים על החוויה? ממליצים ?

nice and sleazy

New member
לכל שאלה תשובה../images/Emo132.gif

1 - יוותר .. יחכה לשעת כושר כדי לפעול
2- בעד
3- אני עדיין מחפש את האחת שתרצה בי
כשאמצא אולי אציע לה

אז ככה-

לגבי הגברים - אם יש שם אהבה ואכפתיות אז לא יהיה ויתור . אבל אני לא נמנית על עולם הגברים. לגבי פרטנרים - אחד בטוח. שניים לא רע בכלל. השלישיה שחוויתי היתה טובה, הייתי חוזרת ואפילו ממליצה :)

Material lady

New member
...

זה הכל תלוי באיזה סגנון אופי מדובר. אם הוא מוותר עליה כי הוא רואה שהמצב אבוד ואין לו כלים "להתחרות" או לכבוש אותה, סביר להניח שהוא גם כזה בכל תחום בחיים. לדוג', אם הוא מעוניין להתקדם במשרה בעבודה, אבל מקבל סירובים או רואה שיש על הכסא תחרות ומחליט לוותר, פשוט חבל. כנ"ל לגבי אחר שבעל בטחון עצמי יותר גבוה ומוכן לנהל מלחמות בכדי להשיג את שלו, התשובה ברורה. חוויתי, מס' הפעמים לא רלוונטי וב-רורררררררררררר שאני ממליצה.

SickSoul

New member
רק אותי זה ..../images/Emo164.gif

דוחה גבר שהיה עם חצי מדינה לפניי, חווה את כל צורות המין האפשריות התנסה בהכל והיה עם כל קשת הנשים האפשרית. במיוחד אם זה גבר שאני עבורו רק זיון ותו לא.שמודה שיש לו דחף לזיין כל אישה. הייתם מנהלים רומן עם גבר כזה? מה הסטנדרטים שלכם?

Material lady

New member
מה, מה... מה קשור?

זה שהוא היה עם חצי עולם מלפנייך לא אומר שאת "סתם זיון" בשבילו. אולי הוא אוהב אותך, אתם מסתדרים, והוא זה שמתאים לך ותשללי אותו בגלל ניסיון מיני עשיר? ברור שאם בחור היה אומר לך שיש לו פטיש לזיין כל מה שזז, לא היית עם אחד כזה. אני משערת, ז"א...
עכשיו בחורות... זה קצת שונה, למען האמת. אל תדאגי, חומד. אף אחת לא תצביע על הגברבר שלך ברחוב ותגיד "וואוו, הוא יודע לרדת". אין לי שום סטנדרטים, מה שהיה בעבר נשאר בעבר.

בא לי10

New member
זה תלוי

כל גבר ואופיו הוא. מה את היית מעדיפה כשאת נמצאת עם גבר ומתקרב גבר אחר לעברכם "שבא לו עלייך", שיתחיל איתך או שיוותר? לגבי צירוף פרטנר נוסף - יש לי תמיד בפק"ל גבר נוסף שמוכן להצטרף למיטה עם אישה וגם אישה שמוכנה להצטרף למיטה עם אישה או גבר. בהתאם להזמנות, כך אני נערך. מין "הכן רכבך לחורף" כזה.

למעלה