תגידו חבר'ה...

WallFlower

New member
תגידו חבר'ה...

יש לי שאלה לאלה ממכם שכבר עברו טסט... עכשיו כשאני נוהגת על אוטומט אני מרגישה שהנהיגה שלי גרועה - הפניות ימינה גרועות, אני לא מסתכלת במראות, כמעט ועשיתי תאונה ועוד איזה מאה אלף דברים... אני לא יודעת אם לייחס את זה למעבר מידני לאוטומט, לאוטו עצמו, או סתם לעובדה שלא נהגתי שבוע בגלל העיצומים... זה ממש מלחיץ אותי כי אני יודעת שאין מישהו לידי שיכול לבלום אותי... מישהו מרגיש כמוני?

Krishi

New member
חבר'ה

נו ביקשת שנגיד "חבר'ה" לא? לא משנה.. הקיצר... עכשיו שאת לא במבחן ולא עם המורה שיבקר אותך את מרשה לעצמך לנהוג "קצת" בחופשיות יותר... גם לי לפעמים קצת מפחיד העובדה שאין מישהו שיכול לשים לי ברקס אבל דווקא בגלל זה אני נוהג הבה יותר עירני והרבה יותר שם לב לכל מה שקורה בכביש... בכל מקרה.. זה ממש לא נובע מהמעבר מידני לאוטומט... הדבר היחיד שיכול לנבוע מהמעבר מידני לאוטומט זה אי המודעות לאיזה מהירות את נוסעת.. כי בידני כל עליה או ירידה במהירות צריך להעביר הילוך לכן את מייחסת יותר חשיבות למהירות בידני מאשר באוטומט ששם לא צריך להעביר שום הולך ורק ללחוץ גז או ברקס.. בכל מקרה... קחי את עצמך בידיים.. וכשאת נוהגת שימי לב לכל פרט... תזכרי איך למדו ותך לנהוג ועם הזמן הכל כבר יבוא אוטומטי... מקווה שעזרתי

M o l

New member
../images/Emo45.gif

אין כן שום קשר למעבר לאוטומט. אם כבר, אז המעבר לאוטומט צריך להקל על מטלות הנהיגה, למה
כי את צריכה "לתת" פחות תשומת לב להילוכים ואת פנויה לדברים אחרים. הנהיגה שלך תשתפר בהתמדה ככל שתסעי יותר, עד אז תסעי בזהירות, תפקחי 7 עיניים ותשימי לב לדברים שקורים מסביבך.

WallFlower

New member
לא התכוונתי למעבר עצמו...

זה פשוט שעכשיו אני מרגישה שיש לי פחות שליטה באוטו... אבל כן עזרתם... תודה

FreakStyler

New member
אמממ..

אמנם כבר קיבלתי רישיון.. אבל עדיין לא נהגתי כי אין לי ביטוח.. ואני גם פוחדת לנהוג כי יש לי אוטומט... נעלם לי קצת הביטחון ובאמת אין אף אחד שיבלום אותי..... אמאאאאאלהה!

tia3

New member
תגידי לי

את עוקבת אחרי?!? את כל הזמן באותו מצב כמוני...

FreakStyler

New member
חחחחחח נכון!!

אני רואה בכדור הבדולח שלי את כל מעשייך וכל מחשבותייך..... סתם (נו מה את מאמינה....) האמת, אנחנו באמת כל הזמן באותו מצב, אפילו עברנו טסט שני ביחד באותו יום! חחחח :) יהיה טוב....

tia3

New member
לאחר בדיקה

מדוקדקת של הדברים והשתלשלויות האירועים שלך ושלי הגעתי למסקנה הגיונית אחת: אוי את במקרה אחותי התאומה שהופרדה ממני בלידה??? (תבדקי רגע בכדור בדולח שלך... תגידי לו שאני שואלת ואם הוא יהיה מוכן להואיל ולענות זה יהיה מעולה...
)

mc bige

New member
הדבר היחיד שהשתנה בי מאזש

שעברתי טסט זה שאני בקושי מסתכל כבר במראות..... הרוורסים שלי ניהיו על הפנים ואני כבר לא עוצר בתמרור עצור...

למעלה