עוגת גבינה נהדרת
אפשר גם בלי הציפוי של הקצפת, ואז זו עוגה בסיסית ומעולה, אני נורא אוהבת עם הציפוי... מתכון: עוגת גבינה של לאה רכיבים: 5 ביצים 2 כפות סוכר עוד 3/4 כוס סוכר 3 קופסאות גבינה לבנה 9% גביע שמנת חמוצה 4 כפות קורנפלור פודינג וניל תמצית וניל אמיתית (או מעט סוכר וניל) שמנת מתוקה אופן הכנה: להפריד את הביצים. להקציף חלבונים עם 2 כפות סוכר. להקציף חלמונים עם 3/4 כוס סוכר. להוסיף את הגבינה, שמנת חמוצה וקורנפלור לחלמונים, עם ארבע וחצי כפות פודינג ותמצית וניל. לערבב עם החלבונים. לאפות בחום בינוני כ- 50 דק. מוכן כשמזהיב ונסדק. לקרר. להקציף שמנת מתוקה עם שארית הפודינג, ולצפות. הכי טעים אחרי שיושב יום במקרר, וכל הטעמים "מתמזגים". אפשר גם בלי הציפוי. הערות: מעולה!!!! מקור המתכון: לאה הופק על-ידי מטעמים 2001.