תגידו זאת תופעה פה?

יול 17

New member
תגידו זאת תופעה פה? ../images/Emo4.gif

מה קרה זה שנינט יוצאת עם יהודה , אז פתאום אתן אוהבות אותו? זה כזה מעפפן לא שאכפת לי ממכן .. אבל זה באמת לא פייר, ואפילו קצת דבילי . קיצר, אתן צריכות לאהוב את יהודה בפני עצצצמוו! כפרעליו, לא חסר לו כישורים .. אעללק, "אני פה בגלל שיהודה עם נינה " כאילו אכפת לנוו עם מי הוא העיקר הוא יהודה .. :) לתשומת לבכם! [: אוהבת אותכם, אבל את יהודה יוותרר

mor93

New member
אני לא אוהבת את נינט! באתי לפה בגלל

יהודדהההה לויי
יהודל'ה בשיא הפוזה כפרעליוו

../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif../images/Emo126.gif

אני אוהבת את נינט אבל אני בחיים לא אמרתי שאני פה בגללה... רק ילדה אחת אמרה את זה..

omer spector

New member
דוגרי...גם אני חושב ככה

אני מת על המשחק של יהודה ועל הסטייל שבו וזה...תחשבו שעד לפני 3 או 4 שנים נינט הייתה מתה להגיע לבוהן שלו

גזניוס

New member
צודקת../images/Emo45.gif

זה פורום ליהודה בלבד. אנחנו נצביע ליודה, אבל לא לנינט. אלא אם כן מישו רוצה אבל פשוט אל תזכירו את זה, זה רק יצור מריבות וכאלה

צוודקת

אני סליחה אם אני מעליבה פה מישו פשוט לא סובלת את נינט סוורי =\ אני פשווט מתעל יודהה בואו תראו את המחשב שלי את היומן שללי כול היום אני מדברת עליוו אני פשווט מתעליווו אין עלייוו ולא יהיהה אפעם בעוולם (:)

yaeltao

New member
ת'אמת ..

את צודקת המאה אחוז.....בלי להעליב פה אף אחד כי זאת הדעה שלי .. יהודה הרבה הרבה הרבה יותר מוכשר מנינה... וזה לא משנה עם מי הוא יוצא העיקר שהוא הוא והוא מאושר... ות'אמת תחושת הבטן שלי אומרת לי שיהודה ונינה דווקא מתאימים.. אבל אין אין על יהודה המושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליו!!!!!!!!!!!!!!! איך אני מקנאת בנינה!!!!!! איזה כיף לה יש לה אותו כל זמן!!!!!

אני אדבר אתכם בכנות,

אין לי בעיה עם נינט. אבל אני העדפתי ת'חברה הקודמת שלו, היא תמיד נראתה לי הרבה יותר מתוקה (אפרת). ואם יהודה מאושר איתה, אז כנראה שלא סתם
.

ג ב ש ו ש

New member
מה הקשר??../images/Emo88.gif

אני ממש אוהב את נינט אבל אני פה לא בגללה אלא בגלל שאני חושב שיהודה שחקן מוכשר וכייף לי להיות פה בלי שום קשר.

מ א י י ק

New member
אני פה בגלל יהודה../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

ורק ביגללו,הייתי גם בפורום נינט,אבל רק בגלל נינט.

יול 17

New member
אהבתי מה שעניתם

כולנו פה אך ורק בגלל יהודה כפרעלליווו :]] שבת שלוםם

לפי החתימה....אני מבינה שאת

ממש לא בכיוון החשיבה שלי אה
?! אבל פשוט לא אוהבת אותה בכלל....

למעלה