תגידו, העונה לא מיותרת לדעתכם?

iNEEDit25

New member
תגידו, העונה לא מיותרת לדעתכם?

כאילו זה ברור שאדם יזכה. בדיוק כמו העונה ה-1 של כוכב נולד, היה ברור שנינט תזכה. המתח אולי מי יגיע למקום השני - אליסון או כריס, אבל.. יש איזושהי תחושת החמצה העונה. אין מתח, ברור מי יזכה. לא יודע, חבל.

Juliann

New member
בעיני? ממש לא.

קודם כל אולי אני צריכה להזכיר לך שגם היה נוראאא "ברור" שטמיירה גריי תגיע לגמר, שקליי ינצח, שכריס ינצח, שארצ'ולטה ינצח וכו' וכו' מה זה אומר? שאי אפשר לדעת. כן הפייבוריט שלי הוא אדם וכן אני חושבת שמגיע לו לנצח אבל מי אמר שזה יקרה? בעיני הבאים ללכת הם מאט ואליסון. דני וקריס ילחמו על המקום הנוסף בגמר וכשאחד מהם יעוף יש סיכוי טוב שהקולות שלו ילכו לשני ולא לאדם כי הם "מדברים" לאותם אנשים... (כמובן שזאת הכללה אבל יש בזה מן האמת) האמריקאי השמרן הדרומי הדתי וכו' לא יצביע לעולם לאדם ואף יתכן שהוא יצביע חזק הפוך. העונה הזאת לא גמורה (למרות שהייתי רוצה לחשוב כך) בכלל. וגם אם זה היה כמו שאתה אומר, חבל זאת מילה יחסית, שנוגעת למי שלא אוהב או מעריך את אדם. מכיוון שיש אחוז גדול שכן אני מניחה שבשבילהם העונה רחוקה מלהיות מיותרת.

fluttering

New member
ממש, אבל ממש לא.

שנה שעברה כולם היו בטוחים שדיוויד קוק לא ינצח, למרות שמגיע לו. בסוף הוא כן ניצח, אבל זה ממש לא בטוח. מדובר בהצבעות ובסופו של דבר אמריקה בוחרת, והיא לא תמיד הולכת בכיוון הכביכול-וודאי. עונה מיותרת זה ממש לא.

זה בכלל לא ברור

מגיע לאדם לדעתי לזכות (בענק), אבל ההימור שלי בסוף הוא על כריס.

../images/Emo45.gif גם לי יש תחושת בטן חזקה על כריס

אני כמעט בטוח שהוא יגיע לגמר.

whatever4

New member
הלוואי. העניין הוא ש..

בגלל שעכשיו יש איזשהו הייפ מסויים סביבו- אני מפחדת שבסוף דווקא הוא יהיה השוקר העונתי. מקווה שאתבדה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא נראה לי שהעפה שלו תהיה בגדר שוקר,

השופטים כל כך מתאמצים לא לפמפם אותו שזה נראה כאילו הם שואפים להוציא אותו בשבוע-שבועיים הקרובים.

whatever4

New member
אולי לא שוקר כמו דני ואדם

אבל בגלל שיש לו מומנטום ממש טוב זה כן יהיה מפתיע אם דווקא עכשיו, כשהמומנטום לצידו, הוא יעוף.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif בואי נגיד ככה,

אם הוא יעוף השבוע, לפני מאט ואליסון (שאני מתה עליה, אבל היא ביקרה כבר שלוש פעמים בבוטום), זה יהיה מפתיע. אבל לי לפחות זה לא יהיה כזה שוקר.

כריס כבר עובר את אדם בחלק מהסקרים

ואפילו מייקל סלזק (מאיידולטרי) כבר מהמר עליו לניצחון (לא סתם לגמר, לניצחון) : http://popwatch.ew.com/popwatch/2009/04/kris-allen-idol.html#comment-152393577

t r e c o o l

New member
איזה סקרים בדיוק?

תביא/י קישור, נראה לי מוזר כי יש כתבות שאפילו לא מזכירים אותו. ומזאת אומרת "אפילו מייקל מאיידולטרי" מיהו בכלל, אהבתי אותו, אבל הוא התחיל כ"כ לעצבן אותי אם הסגידה לאליסון, והוא גם לא אוהב את אדם כ"כ אפילו אחרי שאדם שר את מאד וורלד הגאוני לכל הדעות, כל מה שמייקל אמר זה שאמא שלו חושבת שאדם חתיך, ושהצעירים אוהבים אותו, זהו. ואגב אני חושבת שאם כריס ינצח את אדם (ח"ח) הנצחון לא יעשה לו טוב, כי זה יהיה דיי בדיחה. (כמו אלף אלפי (מליוני) הבדלות סקעת ומויאל..)

בקשיור שנתתי בהודעה

יש בסוף סקר מי המועדף שלך, ובזמן שאני הצבעתי היה 40 אחוז לכריס ו-37 לאדם. עכשיו זה כבר התהפך. ורק שלא תהיה אי הבנה, אני לגמרי בעד אדם
(עד כדי סגידה), אבל לצערי אני צופה שהולך להיות מהפך וכריס יקח את הכתר.

t r e c o o l

New member
אני ראיתי כנראה אחרי שזה התהפך

וזה מוזר מאוד!! שבוע שעבר זה היה 60 אחוז לאדם. ופתאום זה צמוד בינו לבין כריס, אחרי ביצוע שהיה פי 100 יותר יפה של אדם משבוע שעבר. ואני מפחדת להגיד משו כדי שלא יתקפו אותי פה אנשים על זה שזה עניין ל טעם אבל: איךך זה יכול להיות??!!@ סבבה יש לכריס קול יפה, אבל אדם.. זה אדם, נו באמת..

Juliann

New member
דעתי בנושא.

לגבי מייקל סלזק- הוא אוהב את אליסון וקריס הרבה יותר. זכותו. הוא אף פעם לא אמר שהוא אובייקטיבי. אומרים ששנה שעברה הוא היה אובססיבי לקרלי בכלל... וחוץ מזה אדם היה אצלו מקום 1 במשך 4-5 שבועות אז לא קרה כלום אם פעם קריס יקבל את זה... לגבי הסקר- אדם מוביל עכשיו. לגבי סקרים אחרים- אדם עדיין מוביל בכולם. לגבי קריס יש לו מומנטום אחרי שבוע שעבר ויש לי תיאוריה בנושא שאולי לא תתקבל בברכה בקרב מעריכי קריס אבל אני אכתוב אותה בכל מקרה: שיש מישהו שכל שבוע מעלה את הרף (אדם) הציפיות ממנו הן בשמיים, הצופים חושבים שהוא חייב לתת הופעה מטריפה כל שבוע אחרת הוא מדרדר... זאת בעיה כי גם גאון לא יכול להוציא רק פניני חוכמה מהפה... ומצד שני יש את קריס, שעד עכשיו היה די בינוני, וכשהוא מביא הופעה טובה אז פתאום וואו קריס ממש השתפר! ונותנים לו קרדיט עצום. אחרי הכל - זה יחסי. אדם מעולה כל שבוע אז כבר אין את אותה התלהבות שהוא ממשיך להיות מעולה. קריס בדרכ די בינוני כך שאם הוא נותן הופעה קצת יותר טובה יש רעש. לאנשים יש זיכרון מאוד קצר. חוץ מזה אני חושבת באמת ובתמים שלאנשים נמאס מזה שכל כך ברור שאדם מעל כולם שהם אפילו "מחפשים" יריב ראוי בכוח. כשדני נותן הופעות פחות טובות משבוע לשבוע וברור שהוא לא מעלה את הרף מחפשים תחליף לדני וקריס הוא פשוט הבנאדם בזמן ובמקום הנכון. הוא מזכיר את דני ונותן ביצועים יותר מעניינים כך שיש סיכוי טוב שמעריצי דני יפזלו לכיוון שלו (לא מזיק לו שהוא הרבה יותר חמוד). בסופו של דבר אולי זה לא רע כל כך שמישהו אחר יקבל קצת תשומת לב (למרות שהרבה מאיתנו יודעים שאין מה להשוות בין אדם לקריס) כדי להכניס קצת פלפל לעונה גמורה.

אני די מסכימה

הציפיות מאוד משפיעות, והציפיות מאדם הם כל כך גבוהות כבר שזה כמעט בלתי אפשרי לעמוד בהן.

t r e c o o l

New member
אני לא חושבת

אתם קצת מגזימות, בקשר לציפיות מאדם. הסיבה שאנשים אוהבים את אדם, זה פחות בגלל בחירת השירים המעניינת/מוזרה לו aka פליי דה פנקי מיוזיק.. אוהבים אותו בגלל הקול המטורף שלו, אני חושבת שאדם צריך לנקוט את שיטת כריס שזה אומר לקחת שירים קלסים שכולם מכירים ואוהבים, ולשנות טיפונת. (קראתי תגובה של מישו שאמר שכריס יכול להיות מפיק מעולה, ואני מאוד מסכימה) בשלב הזה הוא לא צריך לנסות דברים חדשים, ולהיות מיוחד, אף אחד לא עשה את זה חוץ ממנו העונה, הוא צריך כבר ללכת על בטוח, כדי ששום דבר הזוי לא יקרה בסוף. האמת שאישית אם אדם לא יזכה (ח"ח) אז הייתי מעדיפה את אליסון ואפילו את דני על פני כריס. כי יש להם קול מיוחד כזה, אי אפשר להגיד שלא, אבל כריס פשוט כ"כ בנוני. (כל הנכתב בהודעה זו היא עפ"י דעתי וטעמי האישי בלבד, ובאמת שלא באה להרגיז את מעריצות כריס)

למעלה