The AnarchistPhilosopher
Active member
או שאצלכם פשוט מי שלא עומד בקצב נשאר לעבוד שעות נוספות ללא תוספת בשכר?
וזה תמיד עובד?מחלקים ריטלין בדלפק בקבלה.
אצבעות יש גם ברגליים, והאף תמיד זמין...לא הבנתי על מה הקנאה. מי צריך רגל? לעומת זאת, בלי אצבעות לא תוכל לכתוב עוד קוד
בתור מתפיזיקאי אני יכול להגיד לך שלהתחרות מול הודים וסינים במקצועות האלה זה חסר סיכוי.אגב, הבעיה שהעלית היא אמיתית ורצינית. דור שלם של מערכת חינוך מקולקלת. אני לא יודע לשים את האצבע על מה דפוק ומי אשם, כנראה יותר מגורם אחד. אבל מגיעים צעירים שהורגלו לכל מיני הקלות: אבחנות מוגזמות של הפרעות קשב (יש על זה הרבה כתבות ומאמרים), תוספות זמן, כיתה שקטה, הקראה, הקלות באיות, תחביר, מבחנים שונים ומשונים ומה לא. פעם זה היה שמור לילדים עם בעיות, היום זה מובן מאליו שיש הקלות.
והמקום הראשון שפוגשים בו את המציאות היא העבודה, מאחר ואפילו באוניברסיטאות יש הקלות. אני רואה את זה מכל הכיוונים, מרחם עליהם אבל אין לי הרבה מה לעשות. הקורונה והמלחמה רק העצימו את התופעה.
ועם זה אנחנו אמורים להתחרות בסינים.
אכן יש דמיון ומכנה משותף מסויים.נראה שהחומר בריטלין דומה לקוקאין,
קשה להאמין כי קל מאוד לבדוק את זה מחקרית וכנראה שכבר היו עולים על זה. נשמע כמו תאוריית קונספירציה.פעם נאמר לי שיכול להיות שכל ה"פיגורים" האלה של צעירים בדורות האחרונים היא בגלל זריקת האפידורל,
אני בהחלט מאמין שיש אבחון יתר. יהיה מי שיחלוק עליי. זה גם עניין של פרספקטיבה, מתי "קושי" הופך ל"לקות למידה".אולי זה פשוט אבחנת יתר
אני הולכת להיות רעה ולהגיד שזה לא רק עניין של אבחון יתר, אלא העובדה שבמקביל להקלות שבמקרים מסוימים יכולות להיות נדרשות - אף אחד לא מלמד את הילדים איך למצוא דרכים כן להתמודד כשהם יכולים.אכן יש דמיון ומכנה משותף מסויים.
קשה להאמין כי קל מאוד לבדוק את זה מחקרית וכנראה שכבר היו עולים על זה. נשמע כמו תאוריית קונספירציה.
אני בהחלט מאמין שיש אבחון יתר. יהיה מי שיחלוק עליי. זה גם עניין של פרספקטיבה, מתי "קושי" הופך ל"לקות למידה".
ספציפית לגבי ההקלות: הבעיה שהרבה הקלות שנותנים בלימודים לא אפשריים בעבודה. עמידה בזמנים וקצב עבודה הוא עניין כלכלי. התמודדות עם משימה כשיש מסביב הסחות דעת זה מצב כמעט בלתי נמנע בסביבת עבודה משרדית מודרנית. והתרופות - אני בספק גדול אם אדם מסוגל לצרוך תרופות ריכוז בקביעות לאורך 40 שנות קריירה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.