תגידו את האמת, זה באמת כל כך קשה?

מצב
הנושא נעול.

כל כך קשה להסביר למה נהג מאחר? או משוחח בטלפון בזמן העלאת נוסעים? או נוסע במהירות מופרזת? או מסרב להחזיר כסף לנוסע שהתחרט (עוד לפני שהאוטובוס נסע)? אז למה אגד עדיין לא נותנים תשובות? זה באמת כל כך קשה לבדוק או שפשוט לא מעניין אותם?

מתנצל מראש-

כל כך קשה להסביר למה נהג מאחר? או משוחח בטלפון בזמן העלאת נוסעים? או נוסע במהירות מופרזת? או מסרב להחזיר כסף לנוסע שהתחרט (עוד לפני שהאוטובוס נסע)? אז למה אגד עדיין לא נותנים תשובות? זה באמת כל כך קשה לבדוק או שפשוט לא מעניין אותם?
מתנצל מראש-
וללא כל כוונה לצאת להגנת אגד, אבל אתה כנראה לא אוביקטיבי כל כך לאחר התקרית האישית שלך עם נהג אחד סורר.

hck

New member
אני חושב שהוא דיבר על תגובת ההנהלה

מתנצל מראש-
וללא כל כוונה לצאת להגנת אגד, אבל אתה כנראה לא אוביקטיבי כל כך לאחר התקרית האישית שלך עם נהג אחד סורר.
שאחרי שהוא התלונן לוקח להם הרבה זמן לברר מה קרה ולהחזיר לו תשובה.

במקום להתלהם אולי תספר לנו מה

שאחרי שהוא התלונן לוקח להם הרבה זמן לברר מה קרה ולהחזיר לו תשובה.
נסגר עם התקרית איתך ועם הנהג,למען האמת אני חייב לאמר שכל פעם שאתה כותב פה יש לך רק תלונות ומאנות אז אולי זה לא מפליא שאתה מושך אש,בטח בקרב הנהגים(לא שאני מצדיק התנהגות אלימה במידה וכוונה אליך).

התגובה שלך מאוד לעניין

נסגר עם התקרית איתך ועם הנהג,למען האמת אני חייב לאמר שכל פעם שאתה כותב פה יש לך רק תלונות ומאנות אז אולי זה לא מפליא שאתה מושך אש,בטח בקרב הנהגים(לא שאני מצדיק התנהגות אלימה במידה וכוונה אליך).
התגובה שלך מאוד לעניין

levikon

New member
ומה רע בזה? אם החברות פועלות נגד

הבחור בכלל לא אובייקטיבי,ובכלל
עושה רושם שהפורום נהיה פורום אנטי אגד\דן.
הציבור, למה צריך להשאר אדיש כלפי זה ולהמשיך להלל אותן?

אסגפור

New member
מי מהלל?אני לא מהלל ,נכון בכל

הציבור, למה צריך להשאר אדיש כלפי זה ולהמשיך להלל אותן?
מערכת גדולה יש חסרונות כאלה ואחרים אבל אגד ודן נותנות שירות(כולל תלונות)ברמה הכי גבוהה,הבחור סתם קטנוני.

levikon

New member
אני זוכר את המקרה המקורי של מה שקרה

מערכת גדולה יש חסרונות כאלה ואחרים אבל אגד ודן נותנות שירות(כולל תלונות)ברמה הכי גבוהה,הבחור סתם קטנוני.
לו. ואני לא מתכוון לזה. (לפי דעתי, ואף אחד לא שאל אותי, כולם היו אשמים במקרה ההוא במידה כזאת או אחרת...) בכל מקרה, פורום תח"צ מהווה מעצם הגדרתו פורום לשיחה בכל מה שקשור לעניני תח"צ. וזה כולל גם תלונות על התחבורה הציבורית. אם זה תלונות של חיילים על קווים זוועתיים לבסיסים השונים. אם זה תלונות על תדירות וחוסר נוחות של אוטובוסים, ויש עוד הרבה פרמטרים נוספים כמובן. בכל מקרה, עד כמה שאני יודע רוב הפורום דווקא אוהב ותומך (ולדעתי אף יותר מידי) בחברות אגד ודן. אל תשכח, שהחברות הללו לאורך שנים הקימו עליהם הרבה מאוד תרעומת בגלל אופן העבודה המונופליסטי שלהם.

אסגפור

New member
אופן מונופוליסטי?החברות החדשות

לו. ואני לא מתכוון לזה. (לפי דעתי, ואף אחד לא שאל אותי, כולם היו אשמים במקרה ההוא במידה כזאת או אחרת...) בכל מקרה, פורום תח"צ מהווה מעצם הגדרתו פורום לשיחה בכל מה שקשור לעניני תח"צ. וזה כולל גם תלונות על התחבורה הציבורית. אם זה תלונות של חיילים על קווים זוועתיים לבסיסים השונים. אם זה תלונות על תדירות וחוסר נוחות של אוטובוסים, ויש עוד הרבה פרמטרים נוספים כמובן. בכל מקרה, עד כמה שאני יודע רוב הפורום דווקא אוהב ותומך (ולדעתי אף יותר מידי) בחברות אגד ודן. אל תשכח, שהחברות הללו לאורך שנים הקימו עליהם הרבה מאוד תרעומת בגלל אופן העבודה המונופליסטי שלהם.
היו מתות להגיע לרמת השירות של אגד ודן באותם ימים(כן גם מטרופולין וקונקס.).

levikon

New member
אני לא ממש חושב שאתה צודק...

באותם הימים, לפחות לפי מה שאני למדתי, השירות היה הרבה יותר רע ממה שהוא כיום. בגלל שהם היו מונופול. דווקא אגד השתפרה מאוד בשנים האחרונות, וכל זאת משתי סיבות בלבד: רכבת ישראל, והרפורמה בתחבורה.

raminec

New member
ועדיין יש להם הרבה מה ללמוד...

באותם הימים, לפחות לפי מה שאני למדתי, השירות היה הרבה יותר רע ממה שהוא כיום. בגלל שהם היו מונופול. דווקא אגד השתפרה מאוד בשנים האחרונות, וכל זאת משתי סיבות בלבד: רכבת ישראל, והרפורמה בתחבורה.
ועדיין יש להם הרבה מה ללמוד...
אורך רשימת התלונות כאורך הגלות.

איך הכנסת בכלל את דן לנושא...

ובכלל את כל הנושא הזה
גם קוקה קולה נונת שירות מעולה, באמת

raminec

New member
אבל היא לא מונופול

ובכלל את כל הנושא הזה
גם קוקה קולה נונת שירות מעולה, באמת
אבל היא לא מונופול
איך היא יכולה לתת שירות מעולה??? רק מונופולים יכולים לתת שירות מעולה, זה מה שמספרים לנו פה חברי הפורום. בבקשה ממך, אל תפריע לנו באמצע השיעור

raminec

New member
זה לא שהרמה של החברות היתה

גבוהה, אבל מה הקשר למונופול שלהן? גם היום כמעט בכל הקווים שאינם מופעלים ע"י אגד יש מונופול של חברה כזו או אחרת. כל מה שעשו זו רפורמה שקובעת שעל מנת לקבל את הזכות להפעיל קווי אוטובוס צריך לעמוד במכרז. זה הכל.

amirv

New member
זה לא מונופול

גבוהה, אבל מה הקשר למונופול שלהן? גם היום כמעט בכל הקווים שאינם מופעלים ע"י אגד יש מונופול של חברה כזו או אחרת. כל מה שעשו זו רפורמה שקובעת שעל מנת לקבל את הזכות להפעיל קווי אוטובוס צריך לעמוד במכרז. זה הכל.
זה לא מונופול
אם כי זה גם לא תחרות פרועה. החברה מחויבת לעמוד בסטנדרטים גבוהים והיא יודעת שהיא במקום מסוים לתקופה מוגבלת, אם היא לא מוכיחה את עצמה, א. יהיה לה קשה לזכות במכרזים נוספים ולהתרחב, ב. אחרי 8 שנים יהיה לה קשה לזכות במכרז על השטח שלה מחדש. הבעיה העיקרית במונופול היא שהוא לא מרגיש מאוים לא על ידי הלקוחות שלו, לא על ידי הרשויות, ולא על ידי מתחרים. ואז הוא מוריד בהדרגה את רמת השירות וגובה עליה יותר כסף. כך אגד עשו במשך 30 שנה לאט לאט, וברגע שהתחילה התחרות אתה רואה איך שינו כיוון. היום הם מעלים את רמת השירות עבור פחות כסף (שלצערי מתבטא כמעט רק בפחות סובסידיה מהמדינה).

raminec

New member
הרמה הכי גבוהה עדיין יכולה להיות

הרמה הכי גבוהה עדיין יכולה להיות
מאוד מאוד מאוד נמוכה אבסולוטית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה