תגידו אני הוזה או שהיום היה הפרק האחרון??

bep2cell

New member
וואו

היה פשוט פרק מדהים! אני יודע שעבר כבר המון זמן ממתי שזה נגמר (יומיים! מרגי שכמו נצח) אבל הייתי עסוק.. את פרק הסיום ראינו ביחד כל המשפחה שהתמכרה ממזמן, ואחרי שהפרק נגמר נסענו למקס ברנר לחגוג לאמא שלי יומולדת :) הפרק היה מרגש בטירוף, אני ממש לא בוכה מסדרות, אבל החלק המאצ'ו שבי יעלם לרגע ואני אודה שעלה בי מחנק קטן לקראת הסוף! כשראיתי שהפרק עובר ועובר ולורליי ולוק לא מזיזים שום דבר התחלתי לאיים בעזיבה (פחחח כאילו שבאמת הייתי מפסיק לראות...) אבל זה סתם היה פסיכולוגיה הפוכה לסדרה... כשהם התנשקו בסוף לא יכלתי להוריד את החיוך מהפנים והתחלתי למחוא כפיים חחח שמתי לב שגם אחרי שלוק מצא את הכובע הישן שלו הו אהמשיך ללכת עם הכחול שלורליי קנתה לו.. אהמ אהמ רמז והתמונה בסוף שלהן בדיינר ממוסגרות בין הנורות.. היה מגניב לסיום, פרק משעשע מרגש ואחלה סיום לאחת הסדרות אם לא הסדרה הכי טובה בז'אנר הזה!

bep2cell

New member
ועוד משהו שקצת עיצבן אותי

מה כל הדרמה הזאת שעשו מזה שרורי עוזבת? כולה הולכת לעבוד.. היא לא נשלחת לחלל או לאי מבודד מציויליזציה! יש לה פלאפון ומחשב והכל! מה היה קורה אם היא היתה הולכת לצבא כמו בארץ?

jess r

New member
לא כזה דרמה

היא עוזבת את סטארס הולו אחרי 22 שנים, והם מאוד מגובשים וקרובים אליה אז הם ערכו לה מסיבת פרידה. בארץ, אני מניחה, זה מקביל למסיבת גיוס

o0Invisible0o

New member
אפילו לא ידוע לכמה זמן היא עוזבת..../images/Emo12.gif

והיא עזבה כבר ל4 שנים לקולג'..אז מה זה משנה?
כמו שאז היא באה לבקר, גם עכשיו היא תבוא לבקר..

למעלה